Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eduvalia ja krv zachvilku...pocity? Ziadne 😃 akoby sa nic nedialo...🙈 dnes som mala dostat ms ale tak ficim na progesterone takze to je bezpredmetne..a ty sa ako citis draha? 😊😊 vsetko v ppriadku? ❤
@luckynko44 Moje pocity? Heh asi ako tvoje, citim stale brusko, pichanie, obcas pocit ako na MS. Obcaj aj pichanie vo vajecnikoch a taka tupa bolest. Dnes je to vsak miernejsie. Kontrolujem, kedy vyprcha Ovitrelle, no este sa drzi, i ked dnesny test sa mi zdal tmavsi. Ale nepripisujem tomu ziadnu vahu, kedze som 7DPI(ak neratam den IUI).
Akoze dievcata ide ma hodit od jedu, idem domov ako na hotove ze mam este jeden test doma, pridem teraz domov pozeram do sufliku a ani jeden 🤦♀️ uz som bola aj ja zvedava a uz sa mi do mesta po celom dni nechce ist 😭😭
@123alena123 júúúj, nechcem ti to robiť ešte ťažšie, ale mňa by isto porazilo 🙈... Ja som veľmi zvedavá, aký bude a čakám ho s //🍀
@shellynda ja som uplne hotova.... Totalne som isla na istotu...
@majka_3 prve tehu na druhýkrát a potom po potrate v 14 TT sme skúsili po 3 mesiacoch hneď bum vyšlo to no potom sa prestalo vyvíjať 8 TT no to nema nič už spoločne s tým ze gél pomohol pri pocati odvtedy moc neskúšame 6 potratov je už dosť strach je veľký no už ani nesledujem nejako plodné dní v adopcii sme 6ty tak už asi počkáme aj keď pozor si nedávame len si užívame život bez sledovania všetkého
@eduvalia nooo tak ale nejake pocity aspon mas 🙏😘 to je skvele...ja dnes mam pocit trosku tlaku alebo ako to opisat inak sem tam ma pichne do prsnika inak vobec nic...ale som sa rozhodla ze netestujem uz pockam..nici ma to musim sa dat do kludu 🙏🤗
@domig1 zlatko prisla ti IP sprava? Rano som ti napisala sloh 🤣
@123alena123 😲😲😲😲 tak toto je na držku...moooja ide ta picnut verim..mozno to tak malo byt,aby zajtra vybehli este krajsie //
@luckynko44 neverim, ze vydrzis netestovat, urcite rano uvidime pozitivny test 😘
@eduvalia nie nie slnko...uz ich drahy skryl som mu nakazala 😊😊😊 mna to stresuje az moc..budem sa snazit vydrzat..😘
@luckynko44 verim, aj dobre urobil. Ja som nejaka velmi kludna. Asi som si za tie roky zvykla na neuspech.
@eduvalia vies co tiez som to brala az prilis pokojne a bola som spokojma sama zo sebou 🤣 ale teraz ma tie testy len posaluju a to mi nerobi dobre...a stvrtok sa blizi tak sa fakt musim dat do kludu a pripravit sa na vsetky moznosti aby som to psychicky zvladla 😊😊🙏😘
@luckynko44 jeeeeee #so sebou...prepacte preklep do oci bijuci 🤣🤣🤣
@luckynko44 tiez si to hovorim 😂🤦♀️🤷♀️
@123alena123 ešte nieje nič stratené 😉 držím palce 😊 🍀
@luckynko44 noo kukurička 😀 ako pokračujeme? 😊
@ereska juj tak to si si prešla veľa sklamaním 😔 to mi je ľúto 😔
@majka_3 krasne ranko 🌞🌞 pokracujeme tak ze cakam na stvrtok ,netestujem lebo by ma porazilo..testy schovane,snad ma to nezlomi v praci..ostavam so vcerajsim duchom a modlim sa aby to vyslo 😘😘😘
@123alena123 dobre raaanko! Nebooj to este nie je taky pokles..uplne v pohode to moze byt tehu! Juuj drzim palceee😘..mas dake pocity? 😊
@luckynko44 😊 asi si aj dobre spravila 👌😉 verím ze tam budu //
@majka_3 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😊😘😘😘😘😘😘😘😘
@123alena123 este pidi pokles...aku dlhu mas LF,?
@luckynko44 drzim palce,nech vo stvrtok je to tam...

@luckynko44 ja tam nieco malinke vidim. Nestracaj este nadej. Citala som na roznych diskusiach, ze zenam ukazal test pozitivitu aj neskor, na krv ides vo stvrtok, nie? To sa ti uz krati. Aj nieco pocitujes?