Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 zajtra ideš na krvicku? Či kedy?moc držím palce aj päste 👍
@eduvalia samozrejme ze ak bude rovnaka alebo vyssia ako dnes tak testujem v momente 🙂
@varhuanna napozajtraaaa...vecnost toto cakanie 🙈 dakujem ti velmi velmi pekne 😘🙏
@varhuanna posledný je určite silnejší ako ten predtým.. Držím palce, nech sú z neho krásne dve čiarky 😊😊😊
Krasne negativny test 🙂 teplota stupla o 0,02 takza cakam na kramy jednoznacne. 🙂
@shellynda ja by som nevešala hlavu 🙂 graf je pekný 😉
@shellynda este je skorooo,urciteee 🙏😘
@123alena123 🙈 este ti nevzdavaj 😊 😘🙏
@luckynko44
@nina004
@123alena123 no uvidíme zase zajtra čo bude, ale akosi ma už prechádza optimizmus.Toto čakanie je najhoršie
@luckynko44 a ty moja, netestuješ♥️?
@shellynda ❤ nieee...vydrzim do zajtra uz 😊
@luckynko44 a to som si kupila clearblue digital aby to bolo presne takze ja uz nedufam v nič 🙂
@123alena123 moja si robila digitálny? Véd to je 25 citlivosť, skus 10kovy. Verím že to je tam, ved dnes si čakala mrchu a teplota stúpla 😉🍀
@shellynda graf ozaj super 👌 verím ze ešte sa objavia ♥️🍀
@giuli verím že z toho niečo bude 🍀♥️
@luckynko44 to vaaazne si netestovala? 😮 Waau tak už výdrž 🍀♥️
@123alena123 cicaaaa nie digiii 😍😍😍 juuj vyjde to drzim prst!
@majka_3 ❤❤❤ podla apky meska 3 den ppdla 27dnoveho mala prist dnes...pocity absolutne ziadne 🙏🙏🙏🙏dufam ze zajtra bude krasny den 🌞😘
@luckynko44 ked ja som si myslela ze to je ten najspolahlivesji 😂 vela zien to pisala ze uz pre MS alebo prvy den ked ocakavali MS a uz im to ukazalo , tak som usudila ze to bude asi spolahlive
@luckynko44 zajtra čakám test s //🍀♥️... Verím silno, že to tam bude, musí 😘
@shellynda ja by som sa na tvojom mieste nestresovala lebo graf je naozaj krasny 🙂
@shellynda 🙏🙏juj bozinku daj ❤❤❤

@majka_3 ahoj pisem k tomu gelu mame rovnaky a otehotnela som co sme ho chvilku pouzivali (predtym sa dlho nedarilo) ale zmenila som aj tabletky a boh vie ci to pomohlo alebo bola nahoda. Ovulaciu som mala pravidelne a robila som ovu testy.