icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eduvalia
13. aug 2020

@giuli teplotka sa drzi?

giuli
13. aug 2020

@eduvalia vyzera to velmi slubne✊

giuli
13. aug 2020

@eduvalia dnes pokles..snad este pojde hore

giuli
13. aug 2020
eduvalia
13. aug 2020

@giuli strasne ti drzim palceky 😘

giuli
13. aug 2020

@eduvalia dakujem,aj ja tebe...a krvicka ti iba potvrdi pozitivitu....kedy mas ist?

eduvalia
13. aug 2020

@giuli Dakujem. Az v pondelok idem. Mozno je to stale Ovitrelle, neviem. Len ma to zmiatlo, vcera rano na teste nic a dnes toto. Tak neviem. Verim, ze to vyslo 🙏

giuli
13. aug 2020

@eduvalia ak by to bol Ovitrelle,tak by ho test zachytil aj vcera,dokonca silnejsie....takze si myslim,ze to je na dobrej ceste😊✊✊✊

shellynda
13. aug 2020

@eduvalia je to tam😍držím palce nech silnie🍀

majka_3
Autor odpoveď zmazal
majka_3
13. aug 2020

@eduvalia je to taaam 😉 🍀

eduvalia
13. aug 2020

Dievcata, pevne verim, ze sa nemylite 🙂 v pondelok to bude na 100% iste. Su len dve moznosti: ano/nie.

giuli
13. aug 2020

@majka_3 teplota skace...taky poovul.hlien sa moze objavit v anov.cykloch a ms moze prist načas, no aj s meskanim.....mne to trvalo 60dni....dufam,ze to nebude tvoj pripad

majka_3
13. aug 2020

@giuli noo zaujímavé je ze aha test teraz co mi ukazal... A hlien nemám žiadny 🤷‍♀️ toto mám Prvy krát Taky cyklus... Ze By predsa ovu bola?
Je pozitívny podľa teba?

eduvalia
13. aug 2020

@majka_3 ja som mavala malokedy ovu hlien. Podla mna je cas na tutumutu 😉

majka_3
13. aug 2020

@eduvalia že by som sa konečne dočkala? 😀
Nie tutu mutu, ale pozitívneho 😉😀

giuli
13. aug 2020

@majka_3 jj...pokladala by som ho za pozitivny....ja som poriadne hlien nikdy nemala....teraz sa uz len snazte✊✊✊a skus zopakovat test okolo 13.00

luckynko44
13. aug 2020

Nic babule negativne..ideme dalej..drzim vam palce 😘

nina004
13. aug 2020

@eduvalia Pekne ružová čiarka sa tam črtá . Vyzerá to veľmi nádejne 🍀

nina004
13. aug 2020

@luckynko44 Zlatíčko,to ma veľmi mrzí . Viem koľko nádeje si do toho dávala. Veľmi som ti to priala. A stále verím ,že to skôr či neskôr príde. A svoje vytúžené // si na teste nájdeš.

nina004
13. aug 2020

@123alena123
@shellynda Ešte to nevzdávajte. Grafy vyzerajú veľmi pekné a možno vás ešte prekvapia ✊

giuli
13. aug 2020

@luckynko44 to mi je luto ....

0507
13. aug 2020

@luckynko44 dokelu, mrzi ma to velmi...ako planujete dalej?

vladka2503
13. aug 2020

Baby ja si meriam prvý mesiac bazalnu.. Stále som mala tak okolo 36.6 až 36. 7 dnes ráno 37,som 13dc myslíte žeby pri ovu až tak naraz vyskočila?

shellynda
13. aug 2020

@luckynko44 jáj zlatíčko😔, tak toto ma strašne moc mrzí 😭... Verila a držala som ti veľmi moc palce aby ti to už vyšlo♥️

pet888
13. aug 2020

@vladka2503 moze aj rychlo vyskocit,aj ist pomalicky hore,cize obe moznosti su v poriadku.Narast mas o 0,3 stupna a to nie je az taky extrem.

rosalie1411
13. aug 2020

@luckynko44 mrzí ma to.. 😒

luckynko44
13. aug 2020

Dakujem babule...otrasieme sa a s usmevom dalej..v ziadnom pripade ma to neodradilo..verila som ale tak asi este nie je spravmy cas...idem do druheho iui a rovno podam ziadost na ivf snad nam ju schvalia aj po druhom 🙂🙂🙂 som v poriadku slniecka dakujem vam!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

alzbeta162
13. aug 2020

@luckynko44 isto:(? To ma veľmi mrzí verila som, že sa vám to tentokrát podarí ❤️

eduvalia
13. aug 2020

@luckynko44 mrzi ma to 😢 ale presne ako vravis, otriast sa a s usmevom dalej. Stale nic nie je stratene. Niekto tam hore si povedal, ze este nie je vas cas a setri si to na iny den. A prave ten den, ked sa dozvies tu krasnu spravu, bude o tom vynimocnejsi ❤️