Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dievcata, pevne verim, ze sa nemylite 🙂 v pondelok to bude na 100% iste. Su len dve moznosti: ano/nie.
Nic babule negativne..ideme dalej..drzim vam palce 😘
@luckynko44 Zlatíčko,to ma veľmi mrzí . Viem koľko nádeje si do toho dávala. Veľmi som ti to priala. A stále verím ,že to skôr či neskôr príde. A svoje vytúžené // si na teste nájdeš.
@123alena123
@shellynda Ešte to nevzdávajte. Grafy vyzerajú veľmi pekné a možno vás ešte prekvapia ✊
@luckynko44 to mi je luto ....
@luckynko44 dokelu, mrzi ma to velmi...ako planujete dalej?
Baby ja si meriam prvý mesiac bazalnu.. Stále som mala tak okolo 36.6 až 36. 7 dnes ráno 37,som 13dc myslíte žeby pri ovu až tak naraz vyskočila?
@luckynko44 jáj zlatíčko😔, tak toto ma strašne moc mrzí 😭... Verila a držala som ti veľmi moc palce aby ti to už vyšlo♥️
@vladka2503 moze aj rychlo vyskocit,aj ist pomalicky hore,cize obe moznosti su v poriadku.Narast mas o 0,3 stupna a to nie je az taky extrem.
@luckynko44 mrzí ma to.. 😒
Dakujem babule...otrasieme sa a s usmevom dalej..v ziadnom pripade ma to neodradilo..verila som ale tak asi este nie je spravmy cas...idem do druheho iui a rovno podam ziadost na ivf snad nam ju schvalia aj po druhom 🙂🙂🙂 som v poriadku slniecka dakujem vam!! 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
@luckynko44 isto:(? To ma veľmi mrzí verila som, že sa vám to tentokrát podarí ❤️
@luckynko44 mrzi ma to 😢 ale presne ako vravis, otriast sa a s usmevom dalej. Stale nic nie je stratene. Niekto tam hore si povedal, ze este nie je vas cas a setri si to na iny den. A prave ten den, ked sa dozvies tu krasnu spravu, bude o tom vynimocnejsi ❤️

@giuli teplotka sa drzi?