Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@vladka2503 jasne,uplne v pohode...
@luckynko44 to ma veľmi mrzí, verila som, že to tam je...nabudúce to vyjde, musí 🍀
@pet888 áno? Tak uvidím ale len sa mi to nechce veriť lebo v utorok som mala folikul len 15 mm.. A teda potom sa teplota drží hore pár dní alebo hneď klesá? 🙂
@giuli ďakujem za odpoveď 🙂
@vladka2503 teplota sa drzi hore vdaka progesteronu,ktory sa produkuje v tejo faze cyklu az do prichodu menstruacie. Bud poklesne den,dva pred alebo v den prichodu M,tiez je to individualne🙂
@pet888 božínku to sú mi veci :D takže budem sledovať dokonca a uvidím ako to bude vyzerať 🙂 ďakujem Ti
@luckynko44 moja, tiez som verila. drzim paste! ❤
@luckynko44 veľmi ma mrzí, že to tentokrát nevyšlo. Asi sa tá správna dušička pre vás spomedzi všetkých ešte hľadá. 🍀
@123alena123 tak to je zaujimave😂 to máš takú dlhú LH? Ved keď zajtra nedostaneš tak to musi byť tehu jak bič🙂
@eduvalia ahoj kukurica..netrpezlivo cakam na tvoj pozitivny testik a dufam ze aspon tebe to vyjde ma prvykrat 😉 ako sa citis?
@123alena123 a nemohla byť ovulácia až 31.deň? 🤯 Ani appka si nie je istá
@luckynko44 ahoj, citim sa ako pred MS stale. Dnes som si robila digi test, lebo uz nemam tie predosle testy a som zmätena. Ukazal minusko ale rozobrala som ho a googlila na internete, vyzera to pozitivne len to nezachytil.
@123alena123 ja by som povedala, ze ovu bola o 3 dni neskor a teda si 14DPO. Graf stale pekny, drzime palceky.
@shellynda 😔 to ma mrziii...ideme do boja opat spolu! 😘😘😘🌞 hlavu hore sme silne zeny 😉
@eduvalia zlatik na digi je strasne skoro! To vobec neries to minusko...a digi ked rozoberies vzdy takto vyzera.. je to negativne...ale pisem,to je strasne skoro toto 😘😘
@123alena123 no mojko ja kazdym dnom zasnem viac a viac 😃 tiez sa priklanam no stranu neskorsej ovu
@alzbeta162 stale mam inak LF niekedy 17,16,13
@patusss ja netusim kedy bola ovu 😂 appka aj ja som zmätená 😕
@eduvalia no cakam co bude mam uz take fazy ze aj citim ze mi pridu potom zase nic 🤷♀️
@luckynko44 ja kazdy den co nedostanem MS som užasnuta ze co to moje tela stvara
@luckynko44 jasnééé že ideme miláčik, nevzdáme sa😘

@luckynko44 jooj moja 😔 veľmi ma to mrzí 😔
Je aj ďalší plán na ďalší cyklus? Verím že sa to čím skôr podarí ♥️ posielam objatie 😘