Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik 3x1mg....a dakujeem 😊
Idem vás aj ja poprosiť o radu. Graf nemá všetky teploty lebo som lenivá cez víkend vstávať o piatej 🤭🤭. Som dva cykly po IVF stimilácií a mám podozrenie že som odvtedy nemala ovuláciu ešte. Moje pred-ovu teoloty bývajú tak 36,3-36,5 a po-ovu 36,7-36,8. Myslíte že mohla byť ovu alebo ti skôr vyzerá na anovulák ? Veľká vďaka
@zojanka tym ze nemas data, je tazko urcit co si mala alebo nemala ovu. Skoda ze nemas teploty 17 a 18. Ak by tam boli nizke teploty tak ovu by som urcila na 19-20. Ale ako vravim bez dat je to len hypoteza. Nemas cim potvrdit pravidlo 3 dni vyssie teploty ako v 5 predchadzajucich dnoch. Takze tvoj graf bez dat nema vypovednu hodnotu
Ahojte. Chcem sa opýtať, dá sa z grafu vyčítať kedy nastalo uhniezdenie?
@kikusha2212 dá ale nie každému to graf ukáže
@kikusha2212 hovori sa, ze pokles mozno badat ako prudsi pokles teploty v grafe, ale zaroven to vobec nemusi byt prudsi pokles v grafe a moze to byt standardny alebo hocijaky iny vyvoj grafu. A zaroven prudsi pokles teploty v grafe moze byt aj u zien, ktore tehotne nie su. Takze s istotou ti to graf nikdy nepovie.
@pet888 ja som to skôr tak myslela, že keď už žena vie, že je tehotná, či sa môže podľa toho poklesu povedať, že asi v ten den. Alebo mohol byť pokles ale uhniezdenie v ten den nemuselo byť.
@kikusha2212 to nikto zarucene nepovie.Ked je vyznamny pokles,da sa povedat,ze zrejme vtedy bolo,ale niektore zeny nic take nemaju a vtedy sa to neda povedat.Ty si uz tehos a preto to riesis?
@kikusha2212 mimochodom gratulujem ti😊 vždy ma poteší keď to jednej z nás vyjde dlho ste sa snažili?
@pet888 áno, už tretí deň mám pozitívny test 😊 od 9dpo každý deň silnie čiarka. Dnes som 12 dpo a v grafe mám dva poklesy, rovnaké a nie až také výrazne. Tak neviem či to bolo pri prvom poklese 5 dpo alebo pri druhom 8 dpo. Alebo úplne v iný deň. Ale vlastne na tom nezáleží 😊
@varhuanna ďakujem krásne 😊 snažíme sa cca rok, v januári sa podarilo, ale v 6tt sa prestalo vyvíjať, zistili to až v 9tt a v 11tt som sa musela vyčistiť. Od vtedy som ani nemala normálnu ms, vždy len slabe splnenie. Takže je to celkom dosť prekvapenie ☺ tento cyklus som mala úplne diametrálne odlišný graf ako doteraz a bolo to dobre znamenie 😊
@kikusha2212 jeej super. Môžeš sem dať graf?
@kakatulik jasne, môžem. Možno to napovie viac 🙂
@kikusha2212 zaujímavé. Ťažko povedať. Ja inklinujem skôr k tomu 5dpo,lebo ktovie či by si hneď po implantacii už videla ducha ....
Ja som mala tento mesiac na 5dpo tiež pokles,ale nie až tak výrazný ako ty. V každom prípade držím palceky...
@kakatulik ďakujem 😊 tiež si myslím, že by nebol hneď na druhý deň duch. Aj ja držím palceky tebe a aj každej jednej snazilke ❤
@kikusha2212 gratulujem a držím palce 🍀🍀🍀
@kikusha2212 aj ja dakujem....❤ Ja tomu velku nadej velmi nedavam, lebo ovulka bola z laveho vajecnika, kde som mala pred cca dvomi rokmi nepriechodny vajcovod,ale clovek nikdy nevie.....
Mala si vtedy nejake pocity? Alebo nieco podobne? Kedy by si mala dostat teoreticky ms?
@rosalie1411 ďakujem 😊
@kakatulik vôbec sa nevzdavaj. Ja som napriklad ovulovala teraz po dlhej dobe z pravého, som myslela, že ani nefunguje a ako prekvapil. Nie nemala som nič neobvykle. Také pichanie a slabšie bolesti ako pri ms, ale to už mám od 4dpo. U mňa ten cyklus stále nebol upravený na normálny tak dosť ťažko povedať. Dnes som 28DC, 13 dpo. LF bola u mňa krátka 10-12, takže už asi meska 😁
@kikusha2212 super,gratulujem a drzim palce,aby to teraz vyslo do stastneho konca😊
@pet888 ďakujem 😊
@luckynko44
@shellynda caute baby, uz mate po ovu?Ja cakam dnes-zajtra

Ahojte baby, idem si k vám po radu opäť😊 čo myslíte prebrehla ovulka tak ako mi ju vyznačil graf?bo ja mám pocit že prebrehla skôr toho 18DC.. avšak od 20DC som mala zápal močových ciest a od 24DC beriem antibiotiká... takže asi to bude ťažko vyhodnotilne...bo ak nastala až 27DC je to premrhana ovulka 😔