icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
29. aug 2020

@varhuanna ja som zhruba pred rokom brala 3 mesiace inofolic a posunulo mi ovulku zo 17 DC na pekný 12dc😃a odvtedy ju mám pravidelne.Mne inositol ani nič iné ovulku neposunulo, mám pekné pravidelnú, až na môj bláznivý graf tento cyklus 🙈...

varhuanna
29. aug 2020

@luckynko44 veď presne toho sa bojim, ja momentálne beriem Gynex a myslím že po ňom aspoň ovulujem aj keď síce neskôr ale predsa..tak rozmýšľam trošku odmeniť..len mám strach aby to nenarobilo šarapatu, keď už aspoň ovulujem 🙄

varhuanna
29. aug 2020

@shellynda no skúsim objednať ten inositol, keďže inofolic je brutal drahý a uvidíme čo sa stane😅

weweronka
29. aug 2020

Ahojte darujem nemate niektora zaujem? 30 tab.

shellynda
29. aug 2020

@varhuanna môže ti len pomôcť, neboj😉

shellynda
29. aug 2020

Ja som s toho jeleň 🤷‍♀️... Podľa mňa ovu už prebehla, aj prsia začínam cítiť ako vždy po ovu, ale teplota klesla... Čakala som, že vyskočí hore,nemôže to byť pre Clostil?

kakatulik
29. aug 2020

@shellynda ja môjmu grafu tiež nerozumiem. Takéto nízke poovulačne teploty som nikdy nemala. Jedine že spavam iba pod oblieckou,ľahko odetá s otvoreným oknom. Trochu sa už ochladilo.

shellynda
29. aug 2020

@kakatulik nad tým som rozmýšľala aj ja veru. Tiež len tak na ľahko, žiadny paplón a pred otvoreným oknom spím. Žeby nám to takto vyplývalo na teplotu?

kakatulik
29. aug 2020

@shellynda neviem Myslela som si že nie,ale fakt sa niekedy zobudím,lebo mi je zima. Nasledujúce tri nocí nespime doma a určite budú paplony a zatvorené okno,tak sa uvidí..🤔.

shellynda
29. aug 2020

@kakatulik aspoň to porovnáš a uvidíš či bude rozdiel. Ak áno, tak to bolo tým 😊

luckynko44
29. aug 2020

@varhuanna urcite skus...ten cisty co.si spominala 😊

luckynko44
29. aug 2020

@shellynda ovu bolaaa urcite...ja mam par grafov co mam taketo poklesiky..zmena hladiny hormonov vraj,len vykyv 😊 ...a ano zima vplyva na teplotu,ja som si aspon tak vsimla.. .tiez buvam pod prehozom len ,pri otvorenom okne a teploty boli nizsie ..teraz uz nemeriam,nema zmysel 😊

janedoe
29. aug 2020

@weweronka ak sa ti nik neozval, tak by som vzala

janedoe
29. aug 2020

@shellynda ja som tiez dnes spala bez periny a pri otvorenom okne a teplota isla kusol dole. Tiez som cakala opacny smer 🙈

weweronka
29. aug 2020

@janedoe uz podarovane 😊

shellynda
29. aug 2020

@luckynko44
@janedoe no dúfam, že to bude tým, lebo takýto pokles hneď po ovu som ešte nemala. Väčšinou už letím hore a nie dole😅... Ja len kôli progesterónu, lebo neviem kedy ho potom mám nasadiť. Uvidím čo zajtrajšia teplota ukáže

zabka1987
29. aug 2020

@shellynda s clostilom aj ja som vždy mala divné grafy skutočne . On dosť ovplyvňuje teplotu fakt .

shellynda
29. aug 2020

@zabka1987 naozaj 🙈? No zbohom, teraz už len čakať ako to bude ďalej. A ovu ti neposunul?

eduvalia
29. aug 2020

@luckynko44 ahoj babula, tak az v stredu mame prist na IUI. Troska som prekvapena, ze tak neskoro. Ovu testy su slabe, i ked 2 dni dozadu bol skoro pozitivny, utorok-streda som mala ovu hlien a boli ma prava strana kde je folikul. Dnes mal 18.5mm. Brali mi aj krv dneska a este sa vraj ovu nechysta. BT sa stale drzi dole.

zabka1987
29. aug 2020

@shellynda ovu som mala úplne inokedy , akurát som bola u dr tak mi robil sono a bola som tesne po ovu a podľa grafu som mala ovu úplne inokedy . Tiež som bola prekvapená fakt . Nájdem ti graf hneď

luckynko44
29. aug 2020

@eduvalia v stredu aaaz? Fuha...18,5 je dost uz..ides s ovitrelle co bez? Ale tak krvicka pptvrdila ze este je casu tak treba verit! Mne take ze krv nebrali 😁

eduvalia
29. aug 2020

@luckynko44 idem s ovitrelle, mne stale beru krv, takze sleduju tie hormony. Ale toto som necakala, ze az v stredu. Snad to stihneme a snad sa nepomylili 🙂 urcite to dnes/zajtra poistime. Aj ja si myslim, ze 18.5 je dost, ale ukludim sa vzdy tebou, ze ty si mala 24mm na poslednej kontrole a nebol prasknuty. Si moj vzor momentalne 😘

luckynko44
29. aug 2020

@eduvalia 😘😘😘mooja zlata...no ja som skoro omdlela len ked som ho videla na monitore a doktorka zahlasi 24mm...😁 bohvie ci vydrzal a nepraskol vecer pred 🙈 ...ja sa zase ukludnujem tym co si napisala ty mne..ze vajko je schopne oplodnenia takze nemalo by vadit keby uz bolo prasknute..a vsak snad prasklo aj to druhe 16mm 😛 ...ale ja verim ze to dobre dopadne...len ten estrofem s duphastonom budem sa zachvilku valat...a tebe aspon sliznica pekne dorastie. Neboj vsetko je ako ma! 😘😘😘

eduvalia
29. aug 2020

@luckynko44 co my zeny neurobimr pre to dietatko, kaslat na tie nabrate kilecka s liekmi, ak to mam mat uspech 🙂 aj dnes mi lekarka potvrdila, ze vajicko je schopne oplodnenia 12, niekedy az 24hodin. Ja sa musim dat nejako do kludu, uplne som rozhodena. Vcera o 14 mal 16mm, dnes o 7 rano mal 18.5, ak u mna rastie viac ako 2mm za den, tak v utorok(den pred IUI) bude mat minimalne 24mm ak nie viac 😢

luckynko44
29. aug 2020

@eduvalia neboooj urcite to bude dobre..vidis mne nepraskol ani 24mm takze klud 😘 ..hlavne uz nekalkuluj a nemysli uz nato..vypni a tes sa ze je sobota a zachvilku si pojdes pre krpca aj ty ❤❤

varhuanna
29. aug 2020

@luckynko44 skúsim 👍potom dám info.. veď, čo ťa nezabije to ťa posilní 😂

luckynko44
29. aug 2020

@varhuanna yeaaah! Moja rec 😉🌷 cakame infosky potom..a tiskam prsty 🙂

janedoe
29. aug 2020

@shellynda aj ja presne kvoli tomu cakam na vzostup 😊

Pre istotu mi ale krpec zahodil teplomer 🤣

shellynda
29. aug 2020

@janedoe fúúúha 😃ja keby ho nenájdem, tak by som ani nemohla zaspať 🙉😅

blabla22
30. aug 2020

Ahojte🙂 som v tomto fóre (a aj v meraní BT) nová, tak sa obraciam na skúsenejšie. Pár mesiacov sa snažíme, viem, že je to zatiaľ krátky čas, ale tento cyklus som začala s meraním BT, viac menej hlavne pre lepšie spoznanie vlastného tela..no a z môjho grafu vôbec ničomu nerozumiem..teploty počas celého cyklu poriadne skáču hore-dole, podľa nich ani nedošlo k ovulácii (podľa testu áno..), posledných cca 12 dní sú teploty okolo 36,0-36,2 , čiže v priemere nižšie ako v prvej časti cyklu (teraz som 37. DC)..okrem toho som mala počas cyklu 9 dní jemne spinenie (čo sa mi nikdy predtým nestalo-pocas neho bola teplota tiež nizka), ktoré už prestalo a teraz menzes mešká už 4-5 dni..test bol dva dni dozadu neg..ma niekto skúsenosti s takýmito "nezmyselnymi" údajmi? Kým sme sa nezačali snažiť, cyklus bol pravidelný, žiadne problémy, odkedy sme začali tak sa stále len predlžuje..k dr. sa chystám hneď po ďalšom menzese, ale dovtedy budem vďačná za hocijaké názory 🙂