Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@blabla22 je to anovulacny cyklus a zjavne ani sliznica nerastla,preto bolo len spinenie a nie normalna menstruacia(ale uvidis dalej,jak sa to bude vyvijat,toto je len moj nazor😊).Tieto vykyvy cyklu mozu byt aj dost zo stresu (snaha otehotniet,meranie alebo hocico ine),takze treba si nastavit najma pohodu🙏🏻Vravis ze si mala bezproblemove cykly,tak asi si zdrava,len ten stres vie narobit pekny bordel,najma v snahe otehotniet..😕
@shellynda ako draha?! Teplota vyskocila dufam a uz sa sprava ako ma 😊😊
@luckynko44 ahoj moja 😘, ale kdeže, stále rovnako bláznivá 🙉nie a nie ísť hore, tak ani progesterón zatiaľ nenasadím a ty ako😍?
@luckynko44 ahojky, ja mam obrovsku dilemu. Ano, mala by som byt kludnejsia, ale neviem co robit. Dnes rano aj poobede som mala ovu test pozitivny, neakutocne bolesti vajecnika mam. Pochybujem, ze to do stredy pocka. Tak neviem, ci ma vezmu v CAR ak by som prisla na kontrolu zajtra. Achhh, nestastna som z toho.
@shellynda fuha tak to riadne šalí 🙈 aj tak si myslim ze ovu uz.bola..este pockaj na zajtrajsiu a uvidiis...ja sa mam zvlastne 😁 mam take divne pocity v podbrusku a strasny hlad cele dni-tie hormony ma proste zabiju
@eduvalia hned rano si mojko zavolaj podla mna ta supnu niekam na sono rano v poho..ak nie skoc za gyndosom nech ti spravia...ja som take bolesti ale nieco podobne mala vecer pred...ale napriklad.som pri prvej iui mala take bolesti cestou na zakrok uz som myslela ze som po a nie folikul.bol este stale tam mal 22mm...mojko myslim ma teba ale urcite radsej bez...aj ked stale trvam na tom ze to chce klud a nemysliet na tie milimetre,moze to byt uz aj stresom..kukuricka klud! A mas to urcite pistene takze ziadna panika ❤
@luckynko44 hned rano zavolam a zistim co a ako. Ja mam tie bolesti od vcera a ked na mna vybehol pozitivny test tak som sa zlakla. Tebe robili v den IUI ultrazvuk? To som prekvapena, malo centier to robi.
@eduvalia robili mi ho len prvykrat aj to len kvoli tomu lebo doktor si to chcel skontrolovat folikul kedze kontrolne sono pred mi nerobili v car ale u nas doma...pri druhom iui mi sono uz nerobili takze ani neviem ci praskol alebo nie,ale bolesti boli...noo oki som zvedava co ti povedia drzim prsty 😊...a hlavne pokoj a rozvahu 😘❤
@luckynko44 mas pravdu, len nechcem premhrat sancu a peniaze, viac verim sebe a svojmu telu momentalne 🥰
@luckynko44 no skúsim ráno, ale už hypnotizujem teplomer aby išla teplota hore a ona potvora furt takto😲... To poznám, ja teraz tiež zbodnem čo mi neujde 🙉😅
@shellynda no vyyyborne! Toto sme chceli 😊😊 tak uz asi mozes nasadit progesteron 😊
@luckynko44 no veru konečne, už som myslela, že ani nepôjde hore 😃už som bola s toho na nervy 🙈. Už nasadené 😉
@luckynko44 ahoj moja. Dlhšie som tu nebola, ako máš... Ako pokračuješ? Už máš po iui? Ktorý si deň? 😊
@majka_3 ahoooj 😊 som po iui teraz 4ty den a cakam 🙏❤ v plane mam len testovat na 14ty den a podla toho uvidim ci vobec pojdem na krv...rozdiel oproti prvej..robili mi iui uz na 12dc pichnuty bol ovitrelle folikul 16 a 24mm na lavej strane kde nezvyknem ovulovat aspon teda ppsledne 3 mesiace som ovulovala vzdy na pravo a dostala som nie vkladaci progestanelle ale duphaston tablety a estrofem...inak vsetko v ppriadku..a ty ako slnko? Ako pokrecujees 🌷
@luckynko44 wau tak super, tak už len 10dni a budeš vedieť výsledok.. Verim že pozitívny ♥️
Ja sa nemám čím chváliť.... 3dc
Baby, ja vás stále sledujem, aj keď som dlho nič neprispela 😂, strašne tie mesiace utekajú, verím, že do konca roka pribudne u všetkých druhá čiarka na tehu testoch 🙏. Ja dnes 4dc, v piatok hyfosy, dúfam, že to dobre dopadne a další cyklus snáď IUI 🙂
@eduvalia ako si moja? Podarilo.sa? 🌞

@blabla22 a nemôžeš sem hodiť aj graf?