Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eduvalia vyborne!! 😊 velmi sa tesim 🙏 myslela som dnes na teba,co a ako...dobre si urobila podla mna...a pekne nech poslucha dalej 😘
@janedoe aj ja už sa štverám pekne hore konečne 😃...ideme babulky do úspešného konca 🙏😉
@luckynko44 😘
@shellynda toto tak rada vidim ❤ jiuj kukuricka idemeee jednoznacne 😘🙏🌞
Ahojte baby 😊 dnes som 12 dpo (včera mala prísť MS) skúsila som test ale nič. Kedy vám ukázalo? Či ešte je tam nádej vôbec 🤷
Dievcata moje,tie co mate skusenosti s estrofemom...moze mat citlive podbrusko z tabliet? Sem tam mam pocity v brusku ako pred ms,styk je ako to povedat bolestivejsi-tak cudny tlak mam pri nom na lavej strane kde predpokladam ze ovu teda bola 😊
@eduvalia ake mas dnes pocity ? 😊 ovitrelle uz pracuje? Drzkam zajtra palce 🌞🙏
Žienky chcem sa spýtať vás skúsenejšie,dnes mam pozitívny ovu test,aj bolesti bruška začínajú,len sa chcem spýtať,v noci bolo tutu múru,stačí keď bude až zajtra tutu múru,alebo by malo byť aj dnes?(len sa bojím,že keď bolo túto noc tutu múru,tak sa spermijky nevytvoria také,aké by mali byť.preto sa pýtam či bude stačiť až zajtra,keďže ovu test je do teraz stále silne pozitívny,či mám testnut ešte navečer,aký bude test,a podľa toho sa rozhodnúť?
@luckynko44 ahoj 🙂 vajecnik stale citim, ale nie tak ako vcera. Mozno aj ten Ovitrelle zaposobil. BT bola dneska stale nizka, tak verim, ze to stihneme. V nedelu sme to poistili, tak snad si tam pockaju ked tak tie na vajko. A ty sa ako citis?
@eduvalia jeej no parada 😊 urcite pocka,avsak ako pises mate to poistene 🙂 ...ja sa citim dobre zlatko,viac menej vsetko ok len sem tam mam dake bolesti v podbrusku a mam pocit tlaku na lavom vajecniku...asi 🤣 ..neviem to uplne identifikovat a asi ani nechcem...chcem byt v klude tak ci tak som rozhadzana z tolkych hormonov...inak sa snazim mysliet pozitivne 😘❤🙏a dufat v nas maly zazrak

@luckynko44 ahoj, nakoniec som sa ukludnila a nevolala a nesla nikam 😂 robila som si rano o 10 ovu test a ciarka bola este silnejsia ako kontrolna, BT stale predovulacna. Takze verim, ze folik aspon do zajtra vecera vydrzi a pocka si na plavcov. Stale citim bolesti vpravo, folik ma pekne pocuva na slovo, je na mieste. Vecer picham Ovitrelle.