icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eduvalia
31. aug 2020

@luckynko44 ahoj, nakoniec som sa ukludnila a nevolala a nesla nikam 😂 robila som si rano o 10 ovu test a ciarka bola este silnejsia ako kontrolna, BT stale predovulacna. Takze verim, ze folik aspon do zajtra vecera vydrzi a pocka si na plavcov. Stale citim bolesti vpravo, folik ma pekne pocuva na slovo, je na mieste. Vecer picham Ovitrelle.

lady992
31. aug 2020

@shellynda ahoj, aká je to apka? Vyzerá fajn ❤️😊

luckynko44
31. aug 2020

@eduvalia vyborne!! 😊 velmi sa tesim 🙏 myslela som dnes na teba,co a ako...dobre si urobila podla mna...a pekne nech poslucha dalej 😘

shellynda
31. aug 2020

@lady992 áno, je super 😃...womenzone.cz😉

domig1
31. aug 2020

@eduvalia no kiežby, ale to už je jedno, hlavne nech to vyjde v blízkej dobe 😊😊 aj si brala antibiotiká po hyfosy?

janedoe
31. aug 2020

@shellynda neboj... hladala som ho, aj som si krpca tym zobudila 🤣

Ale vyzera to aj u mna celkom dobre. Konecne isla teplota hore 😊 Len sa mi posunula ovulacia na 14DC

eduvalia
31. aug 2020

@domig1 ano, rano hodinu pred som mala cipok antibiotikum a diazepam, vecer dalsie antibiotikum a potom uz nie. Zakrok prebehol bez problemov, troska tlak, ale nic strasne.

domig1
31. aug 2020

@eduvalia diky za info 😊

shellynda
1. sep 2020

@janedoe aj ja už sa štverám pekne hore konečne 😃...ideme babulky do úspešného konca 🙏😉
@luckynko44 😘

luckynko44
1. sep 2020

@shellynda toto tak rada vidim ❤ jiuj kukuricka idemeee jednoznacne 😘🙏🌞

0507
1. sep 2020

@shellynda ahoj, super ides hore...kolko si DPO? Nejak sa nevyznam v tom tvojom grafe 🙂

shellynda
1. sep 2020

@0507 ahojky😍ešte mi zatiaľ ovu nevyznačilo, vyznačí isto až na 15dc,ale myslím podľa všetkých príznakov, že bola skôr, okolo toho 12dc ako mávam.Teplota bola nejako lenivá ísť hore po ovu, ale celkovo mi blbla teraz 🤷‍♀️... A ty ako pokračuješ 😃?

zabka1987
1. sep 2020

@shellynda zabudla som ti ten graf poslať minule . Kukni ovu na 100% 14dc podľa utz , no podľa teploty inokedy úplne . Ten clostil mne ovplyvnil teplotu riadne

0507
1. sep 2020

@shellynda ja dnes 4dpo, ovu bola v noci z 13dc na 14dc...len skoda, ze vtedy nebol muz doma

0507
1. sep 2020

@zabka1987 ahojki, co zas skusate? 🙂

sekerka18
1. sep 2020

Ahojte baby 😊 dnes som 12 dpo (včera mala prísť MS) skúsila som test ale nič. Kedy vám ukázalo? Či ešte je tam nádej vôbec 🤷

shellynda
1. sep 2020

@zabka1987 ďakujem 😘... Tak je to úplne jasné, blbne to s toho Clostilu, lebo ja som si istá, že bola ovu skôr už ten 12dc, isto nie pred dvoma dňami

shellynda
1. sep 2020

@0507 pekne ideš hore 😃... Presne vtedy ani nemusel, stačí ak bol nejaký deň predtým 😉

0507
1. sep 2020

@shellynda den predtym bol 🙂

shellynda
1. sep 2020

@0507 nóóó, tak to je super 👍😃

0507
1. sep 2020

@shellynda kedy planujes testovat?

shellynda
1. sep 2020

@0507 asi tak 5 dní ešte počkám, ak to vydržím 😃

junyk
1. sep 2020

@sekerka18 ahoj ja som bola v deň príchodu MS 14dpo a ukázal sa mi slabúlinky dúšik

lady992
1. sep 2020

Ahojte baby, potrebujem radu keďže som v meraní bt iba začiatočníčka tak by som chcela vedieť že či to robím dobre? Robila som si ho presne o 5,45 spánok som mala viac ako 6 hodín.. Je normálne že mi tak teplota skočila som asi 3-4deň po ms?

sekerka18
1. sep 2020

@lady992 ja som tak mala. Cez menzes klesla teplota na 36,7 a keď skončil menzes tak ešte klesol až na 36,4. 😊

luckynko44
1. sep 2020

Dievcata moje,tie co mate skusenosti s estrofemom...moze mat citlive podbrusko z tabliet? Sem tam mam pocity v brusku ako pred ms,styk je ako to povedat bolestivejsi-tak cudny tlak mam pri nom na lavej strane kde predpokladam ze ovu teda bola 😊

luckynko44
1. sep 2020

@eduvalia ake mas dnes pocity ? 😊 ovitrelle uz pracuje? Drzkam zajtra palce 🌞🙏

mirus11
1. sep 2020

Žienky chcem sa spýtať vás skúsenejšie,dnes mam pozitívny ovu test,aj bolesti bruška začínajú,len sa chcem spýtať,v noci bolo tutu múru,stačí keď bude až zajtra tutu múru,alebo by malo byť aj dnes?(len sa bojím,že keď bolo túto noc tutu múru,tak sa spermijky nevytvoria také,aké by mali byť.preto sa pýtam či bude stačiť až zajtra,keďže ovu test je do teraz stále silne pozitívny,či mám testnut ešte navečer,aký bude test,a podľa toho sa rozhodnúť?

eduvalia
1. sep 2020

@luckynko44 ahoj 🙂 vajecnik stale citim, ale nie tak ako vcera. Mozno aj ten Ovitrelle zaposobil. BT bola dneska stale nizka, tak verim, ze to stihneme. V nedelu sme to poistili, tak snad si tam pockaju ked tak tie na vajko. A ty sa ako citis?

luckynko44
1. sep 2020

@eduvalia jeej no parada 😊 urcite pocka,avsak ako pises mate to poistene 🙂 ...ja sa citim dobre zlatko,viac menej vsetko ok len sem tam mam dake bolesti v podbrusku a mam pocit tlaku na lavom vajecniku...asi 🤣 ..neviem to uplne identifikovat a asi ani nechcem...chcem byt v klude tak ci tak som rozhadzana z tolkych hormonov...inak sa snazim mysliet pozitivne 😘❤🙏a dufat v nas maly zazrak