Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 ahoj slniecko, nemala si spinenie den po IUI? Pri prvom sa mi to nestalo, no dnes od rana spinim a brucho boli ako pred MS.
@eduvalia ahoooj..nie nespinila..ale spinila som napriklad po hyfosy...no po iui nie..teoreticky to ale mozne je kedze idu cez krcok ktory ked je viac prekrveny moze trosku zaspinit ak ho podrazdi kanylka..nebooj to prejde 😊...bolesti som ale mala aj ja...a v podstate tie mam s pauzami az doteraz
@luckynko44 uz sa to ukludnilo, tak to bolo asi zo zakroku. Joj uz nech vieme na com sme 🙏🙏🙏
@eduvalia ani nepis....zacinaju ma mrle zrat 😁 a to zajtra len 8dpi ..kde je este 14 jooj 😁😁 🙏musime si pockat na nase zazraky 😍😘
@eduvalia
@luckynko44 drzim palce babule,nech su testy pozitivne
@shellynda krasny graf,dufam,ze aj uspesny✊✊✊✊🤗
@shellynda išla si hore? 🙂
@123alena123 trošku som klesla, ale stále som pekne hore😃, tak nestresujem, ale ty sa tiež riadne šplháš, super😍
@shellynda velmi pekny graf 🙂
@shellynda je to taaaaaaaaam hura 🙂 super super
@eduvalia
@123alena123 ste zlaté 💗, ale bojím sa, lebo nie je tá čiaročka nejaká tenká? Strašne sa chcem začať tešiť, len sa bojím, ale poobede skúsim ešte jeden test 😍
@shellynda vyzerá to dobre držím palce
@shellynda vidim dobre?! Juuuj 😍😍😍😍😍😍😍💗💗💗 musi to tam byt! Tesiiim tiskam vsetko co sa da
@shellynda wasau super aj ja som mala taky a uz som13tt gratulujem treba verit a ja som mala vzdy poobede silnejsie ciarky neviem preco 😍😍😍💕

@shellynda davam Ti max 2 dni 🙂