icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

0507
3. sep 2020

@shellynda davam Ti max 2 dni 🙂

eduvalia
3. sep 2020

@luckynko44 ahoj slniecko, nemala si spinenie den po IUI? Pri prvom sa mi to nestalo, no dnes od rana spinim a brucho boli ako pred MS.

shellynda
3. sep 2020

@0507 😂😂😂to mi ešte dobre veríš, ja by som chcela testnúť aj teraz 🙈

0507
3. sep 2020

@shellynda nechcela si vydrzat do 11dpo? 😀😀😀

shellynda
3. sep 2020

@0507 nóóó to som aj chcela, ale nejako to nedám 🙈😅

eduvalia
3. sep 2020

@shellynda zajtra rano ocakavam tvoj testik 🙂

shellynda
3. sep 2020

@eduvalia ste sa dnes na mňa dohodli 😅😘?

luckynko44
3. sep 2020

@eduvalia ahoooj..nie nespinila..ale spinila som napriklad po hyfosy...no po iui nie..teoreticky to ale mozne je kedze idu cez krcok ktory ked je viac prekrveny moze trosku zaspinit ak ho podrazdi kanylka..nebooj to prejde 😊...bolesti som ale mala aj ja...a v podstate tie mam s pauzami az doteraz

eduvalia
3. sep 2020

@luckynko44 uz sa to ukludnilo, tak to bolo asi zo zakroku. Joj uz nech vieme na com sme 🙏🙏🙏

luckynko44
3. sep 2020

@eduvalia ani nepis....zacinaju ma mrle zrat 😁 a to zajtra len 8dpi ..kde je este 14 jooj 😁😁 🙏musime si pockat na nase zazraky 😍😘

giuli
4. sep 2020

@eduvalia
@luckynko44 drzim palce babule,nech su testy pozitivne

@shellynda krasny graf,dufam,ze aj uspesny✊✊✊✊🤗

0507
4. sep 2020

@shellynda ako dnes bt? Testla si?

shellynda
4. sep 2020

@giuli dúfam aj ja veru a ty ako pokračuješ zlatko 😍?

shellynda
4. sep 2020

@0507 ešte odolávam zatiaľ úspešne 😄

123alena123
4. sep 2020

@shellynda išla si hore? 🙂

123alena123
4. sep 2020

Ja sa k Vam asi zase pridam, povedala som si ze si dam pokoj ale manzel ma prehovoril, ze nech este mesiac meriam, tak som merala pridavam graf🤷‍♀️🤦‍♀️

shellynda
4. sep 2020

@123alena123 trošku som klesla, ale stále som pekne hore😃, tak nestresujem, ale ty sa tiež riadne šplháš, super😍

0507
4. sep 2020

@shellynda super

123alena123
4. sep 2020

@shellynda velmi pekny graf 🙂

shellynda
4. sep 2020

Tak babulky moje zlaté 😍po asi hodinovom stískani testu v ruke som samozrejme už neodolala viac 🙈a test som si urobila a toto na mňa vxkuklo skoro hneď 😃... Čo si o tom myslíte, nie je to len kanálik? Bojííím sa aj začať tešiť. Prvý raz mám takýto bláznivý cyklus a že by to vyšlo práve teraz🙏😍?

eduvalia
4. sep 2020

@shellynda jeeeej, je to vidiet. Tesime sa potichucky, ale myslim, ze je to na dobrej ceste 🙏❤️

123alena123
4. sep 2020

@shellynda je to taaaaaaaaam hura 🙂 super super

shellynda
4. sep 2020

@eduvalia
@123alena123 ste zlaté 💗, ale bojím sa, lebo nie je tá čiaročka nejaká tenká? Strašne sa chcem začať tešiť, len sa bojím, ale poobede skúsim ešte jeden test 😍

butterfly333
4. sep 2020

@shellynda vyzerá to dobre držím palce

eduvalia
4. sep 2020

@shellynda neboj sa, vsetko bude v poriadku. Samozrejme, treba sa tesit potichucku ale my dievcata snazilky ti drzime palce ❤️

luckynko44
4. sep 2020

@shellynda vidim dobre?! Juuuj 😍😍😍😍😍😍😍💗💗💗 musi to tam byt! Tesiiim tiskam vsetko co sa da

mirus11
4. sep 2020

@shellynda ja na tvojom mieste by som vyskúšala iný značku testu,lebo tieto ľúbia dosť duchovat,i keď ti prajem s celého srdiečka,aby to bola pravda

0507
4. sep 2020

@shellynda co je to za test?

claudia94
4. sep 2020

@shellynda ja by som skúsila ešte digitálny a máš istotu 🙂

daduska2009
4. sep 2020

@shellynda wasau super aj ja som mala taky a uz som13tt gratulujem treba verit a ja som mala vzdy poobede silnejsie ciarky neviem preco 😍😍😍💕