Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Baby je možné aby som mala rôznu dĺžku lutealnej fázy..? Porovnávam si grafy minulý mesiac 13 d a tento len 10 (ale myslím že mi pri druhom grafe určilo neskôr ovulku ako bola)
Ďakujem za odpoveď
Konečne som vás dočítala a tešia má tieto super nové správy že to opäť jednej z nás vyšlo 😊
@luckynko44 ty ako pokracujes?
@0507 snazim sa nezblaznit 😁 dnes som 9den po inseminacii teplota 36,93 ale uzivam duphaston a estrofem....snazim sa mysliet pozitivne,ale...do stvrtku daleko 🙈 ...ty mas krasny graf 😍!🙏 mohli by sme tento mesiac trhnut rekord v pocte // v nasej skupinke 😉😉😘🌷
@luckynko44 bodaj by si mala pravdu 🙂. Aj testujes? Ak si dobre pamatam, mala si uz biely test...
@0507 robila som len ten jeden aj to poobede myslim 5ty ci 6ty den a ano bol biely..inak netestujem a ani nebudem len stvrtok rano 😊 ak bude + objednam sa na krv ak - volam do CAR a sup 3tie kolo a spisanie ziadosti na ivf....musime verit 😍😘🙏
@luckynko44 obdivujem ta, ze netestujes...ja by som nevydrzala 🙂
@shellynda joooj slnko a ja tu od rana hadam uz 30krat nazrela ci si uz pridala ten pozitivny testik 😊 nevadiii snad poobede 😘🙏 teplota je vysokaaaa to by som neriesila ❤❤
@0507 dufam ze ten slub samej sebe neporusim 😊 ale nevladzem uz hladat duchov alebo pozerat stale na biele testy 😊
@luckynko44 ja ta chapem, som na tom rovnako...budu to uz 2 roky v novembri co sa snazime...pomaly to vzdavam
@shellynda ja nakukujem a ty zabudneš 🤣🤭 nevadí spravíš potom a graf nerieš aj tak je krásny 👌 oni tam budú dve uvidíš ✊
@luckynko44 držím ti palce nech zvládneš čakať a silno držím palce aby to tam bolo ✊
@0507 ono je občas fajn vypnúť a neriešit len to nejde len tak..... o malého sme sa snažili 3,5roka 🤦♀️ to bolo psycho a keď som vypla tak som otehu .....silno držím palce aby ti to vyšlo a boli // každá jedna si ich zasluzite 🥰
@luckynko44 jejóóó zlatíčko 💗🤗to ty takto kôli mne čakáš 😍? Ďakujem za podporu 😘....dnes už teš žiaľ nespravím, lebo u maminy sme do zajtra do večera, tak asi až v pondelok ráno, lebo po tom hroznom poklese som si test ani nebrala, že skúsim to vydržať a netestovať 🙈. Si mi príkladom 😘
@anetata my sme adoptovali psa dva dni pred poslednou mrchou... A v ten mesiac sme aj pocali nasu dcerku... A v praci som mala tiez riadne zaberaky.. Ten mesiac som si povedala, ze kasleme na to a na dalsi skusime IUI... A mala uz ma 10 mesiacov.. Mala sa podarila o 3 rokoch snazenia a 3 potratoch.... Tiez som si nevedela nastavit mysel na uroven 'o nic sa nesnazime'...
dievčatá ahojte meriam prvý raz viete niektorá čo je to za divočina ? akože pred ovu sa držala do tých 36,8 a po ovu ide nad 37 ovu mi potvrdil aj doktor folikulometriou akurát že čo sú to za skoky po ovu jeden deň 37,56 a potom 37,01 to asi ísto nieje tehotenské že ? mám aj zápal ďasna môže to byt koli tomu ?
este som chcela napisat že ci to nemože byt aj tym že sice každy den meriam medzi 5:30a 6:00 ale manzel je nocný dispecer ciže spíme ale takmer každu noc nad ranom raz o druhej pootom o stvretj inokedy yo treetej a pol siestej ale proste každy den pred meranim som aj trikrat ho s prestavkami zostanem ležať všetko hned zaspi m naspat akurat ma ten telefon zobudí aj trikrat
Bazalna teplota 37,4 ovulacni test negatívny poradí niekto?

@zuzik5891 no veru musela som sufliky pomenit, ale nechavam ju nech skuma a prezera.