icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

taily30
4. sep 2020

@zuzik5891 no veru musela som sufliky pomenit, ale nechavam ju nech skuma a prezera.

shellynda
4. sep 2020

@naty1987 ahoj moja💗😘aj ja silno dúfam a verím, žeby to už mohlo vyjsť 🙏. Ráno urobím test a uvidím, dnes ani nezaspím poriadne 😃

zuzik5891
4. sep 2020

@taily30 takže už je z nej taký prieskumník🤣🤣🤣🤣....moja mamina vždy hovorieva že keď dieťa samo vylezie z postieľky tak už má žena živote...stále v strehu 😁

taily30
4. sep 2020

@zuzik5891 ja som odstranila vsetko nebezpecne z dosahu a bordel ked narobi mi nevadi. Uz si niekedy aj po sebe uprace.

zuzik5891
4. sep 2020

@taily30 dobre ju učíš😊...ale tak bordel z hračiek ani nieje bordel...je to proste živá domácnosť 😍...

taily30
5. sep 2020

@zuzik5891 presne tak 😀

varhuanna
5. sep 2020

Baby je možné aby som mala rôznu dĺžku lutealnej fázy..? Porovnávam si grafy minulý mesiac 13 d a tento len 10 (ale myslím že mi pri druhom grafe určilo neskôr ovulku ako bola)
Ďakujem za odpoveď
Konečne som vás dočítala a tešia má tieto super nové správy že to opäť jednej z nás vyšlo 😊

0507
5. sep 2020

drzim sa 🙂

0507
5. sep 2020

@luckynko44 ty ako pokracujes?

luckynko44
5. sep 2020

@0507 snazim sa nezblaznit 😁 dnes som 9den po inseminacii teplota 36,93 ale uzivam duphaston a estrofem....snazim sa mysliet pozitivne,ale...do stvrtku daleko 🙈 ...ty mas krasny graf 😍!🙏 mohli by sme tento mesiac trhnut rekord v pocte // v nasej skupinke 😉😉😘🌷

0507
5. sep 2020

@luckynko44 bodaj by si mala pravdu 🙂. Aj testujes? Ak si dobre pamatam, mala si uz biely test...

luckynko44
5. sep 2020

@0507 robila som len ten jeden aj to poobede myslim 5ty ci 6ty den a ano bol biely..inak netestujem a ani nebudem len stvrtok rano 😊 ak bude + objednam sa na krv ak - volam do CAR a sup 3tie kolo a spisanie ziadosti na ivf....musime verit 😍😘🙏

lady992
5. sep 2020

Ahojte, prebehla mi už ovulácia? Alebo ako to je, prvý krát meriam, v rovnaký čas a dnes ráno stúpla trochu teplota, je možné že ovulácia prebehla včera? 🤔

0507
5. sep 2020

@luckynko44 obdivujem ta, ze netestujes...ja by som nevydrzala 🙂

pet888
5. sep 2020

@lady992 teplotny narast (nad teploty pred ovu) musi byt aspon 3 dni,aby si to videla. Uvidis az dalsie dni,toto je este pomerne malicka odchylka,ktora bezne byva pocas cyklu.

shellynda
5. sep 2020

Môj bláznivý cyklus pokračuje.Ráno som test nestihla, lebo sme o siedmej išli k mamine a samozrejme v tom zhone som aj zabudla a keď mi to došlo, tak už nebolo z čoho ho očúrať 😅🙈... dnes riadny pád dole 😲

luckynko44
5. sep 2020

@shellynda joooj slnko a ja tu od rana hadam uz 30krat nazrela ci si uz pridala ten pozitivny testik 😊 nevadiii snad poobede 😘🙏 teplota je vysokaaaa to by som neriesila ❤❤

luckynko44
5. sep 2020

@0507 dufam ze ten slub samej sebe neporusim 😊 ale nevladzem uz hladat duchov alebo pozerat stale na biele testy 😊

0507
5. sep 2020

@luckynko44 ja ta chapem, som na tom rovnako...budu to uz 2 roky v novembri co sa snazime...pomaly to vzdavam

naty1987
5. sep 2020

@shellynda ja nakukujem a ty zabudneš 🤣🤭 nevadí spravíš potom a graf nerieš aj tak je krásny 👌 oni tam budú dve uvidíš ✊
@luckynko44 držím ti palce nech zvládneš čakať a silno držím palce aby to tam bolo ✊
@0507 ono je občas fajn vypnúť a neriešit len to nejde len tak..... o malého sme sa snažili 3,5roka 🤦‍♀️ to bolo psycho a keď som vypla tak som otehu .....silno držím palce aby ti to vyšlo a boli // každá jedna si ich zasluzite 🥰

anetata
5. sep 2020

@naty1987 jooj daj nejaky recept ako vypnut a nezblaznit sa po tych kazdomesacnych neuspechoch 🙏🏼 Snazime sa rok a pol, zatial same sklamania.. a uz som si povedala, ze skusim vypnut a neupinat sa na to, ale akosi sa mi to nedari. 😔

naty1987
5. sep 2020

@anetata keby bol recept hneď ho sem píšem ....ja som sa upla na prácu a neriešila ani som nemala tucha kedy mám mať ms nie to ešte ovu ale to ide buď časom alebo situaciami

shellynda
5. sep 2020

@luckynko44 jejóóó zlatíčko 💗🤗to ty takto kôli mne čakáš 😍? Ďakujem za podporu 😘....dnes už teš žiaľ nespravím, lebo u maminy sme do zajtra do večera, tak asi až v pondelok ráno, lebo po tom hroznom poklese som si test ani nebrala, že skúsim to vydržať a netestovať 🙈. Si mi príkladom 😘

shellynda
Autor odpoveď zmazal
shellynda
Autor odpoveď zmazal
shellynda
5. sep 2020

@naty1987 keby si mala pravdu a nájdem si //😍, ale ráno som bola v takom šoku s toho poklesu, že som si test ani nevzala, tak najskôr až v pondelok, ale možno je to aj lepšie, lebo aspoň trošku vypnem 😘

ikonica
5. sep 2020

@anetata my sme adoptovali psa dva dni pred poslednou mrchou... A v ten mesiac sme aj pocali nasu dcerku... A v praci som mala tiez riadne zaberaky.. Ten mesiac som si povedala, ze kasleme na to a na dalsi skusime IUI... A mala uz ma 10 mesiacov.. Mala sa podarila o 3 rokoch snazenia a 3 potratoch.... Tiez som si nevedela nastavit mysel na uroven 'o nic sa nesnazime'...

radanna11
5. sep 2020

dievčatá ahojte meriam prvý raz viete niektorá čo je to za divočina ? akože pred ovu sa držala do tých 36,8 a po ovu ide nad 37 ovu mi potvrdil aj doktor folikulometriou akurát že čo sú to za skoky po ovu jeden deň 37,56 a potom 37,01 to asi ísto nieje tehotenské že ? mám aj zápal ďasna môže to byt koli tomu ?

radanna11
5. sep 2020

este som chcela napisat že ci to nemože byt aj tym že sice každy den meriam medzi 5:30a 6:00 ale manzel je nocný dispecer ciže spíme ale takmer každu noc nad ranom raz o druhej pootom o stvretj inokedy yo treetej a pol siestej ale proste každy den pred meranim som aj trikrat ho s prestavkami zostanem ležať všetko hned zaspi m naspat akurat ma ten telefon zobudí aj trikrat

queen16
5. sep 2020

Bazalna teplota 37,4 ovulacni test negatívny poradí niekto?