Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@verona1989 u mňa je to kombinácia internetu a toho čo som sa naučila v škole a potom v práci v nemcnici😂😂😂😂...mne každý doktor povie že fakticky zdravotník je najhorší pacient 😂😂😂😂...už keby sa nám poriadne rozbehla stavba domčeka že myslím aj na niečo iné...🤞
@luckynko44 no nevydrzala som, testla som a ciarka tam stale je, nezmizla 😂 a dnes rano som si nasla hnedy vytok alebo skor taky zhluk vlasocnic vo velkosti mensieho hrasku. Odvtedy mam v bruchu kamene. Tak snad je to dobry znak. Ale potom mi skor sedi ze ovu bola pred IUI. Oficialne som 4dpi (podla mna 6dpo).
@eduvalia skutocne? Ale tak mate to poistene a verim ze toto je ten nejlepsi znak! 😃😘🙏🌷 u mna nejako rovnako nic,sem tam mam akoby pocit ako pred ms ale to su len slabe chvilky...nedavam tomu velku nadej 🙈 ..ale nesmiem stracat nadej 🌞😊 ...uspesne odolavam testu..dala som ich schovat 😁
@zuzik5891 nie nebudes mysliet na iné 🙂 my sme tiez stavali domček a vkuse som mala maleho v hlave ci je ok. Jediný liek na naše halucinácie je porod 😀😀🤣
@verona1989 fakt?😂...a tie sny čo mi začínajú 😂😂😂...i ak ja si už pozerám videá pôrodu keďže ja som mala len sekciu...a zo školy si už nespomínam ako sme boli pri pôrodoch 😊...tak nech mám aspoň predstavu...
@eduvalia a mate ten výtok veľmi hustý ako kaša alebo iný?
@luckynko44 hej! Nestracaj nadej, este nic nie je stratene 😘
@erikapiloxing bolo to jednorazove, tak ako som pisala.
@eduvalia dobre ranko 😊 merias si bazalku este? Ja mam tie hodnoty akoby v priamke stale...asi by stupala keby to bolo ppzitivne,ci?
@lady992 áno, ovulka už pravdepodobne prebehla včera. Na úplne potvrdenie potrebuješ ešte 2 teploty, ale takýto skok teplotný je takmer isto ovulka. V sobotu stačilo, spermie počkajú.. Ak to ma vyjsť, vyjde to 😊😊
@luckynko44 dobre ranko, nemeriam si, kedze progesteron by to skresloval, resp. drzal stale hore. Preto by som sa teplotami nestresovala, skor by som urobila test 😘
@luckynko44 anooo, chceme teeest 😉♥️
Co moja ako sa cítiš? 😊
Dobre ráno Teraz som merala 37,1 včera tak isto myslite že to je tehotenstvo?
@luckynko44 tak teda výdrž, už keď si toľko vydržala 😉🍀
Bazalna teplota 37,1 ranné bolesti v podbrušku býva mi aj zle niekedy, za 12 dni mám dostať menstruaciu. Čo to môže byt
@majka_3 budem sa snazit dakujem dobra vila 😘🌷
@123alena123 môj je taký tiež neviem co z toho bude
@luckynko44 vobec to nemusí stúpať môže sa to držať stále v takej rovine. Ja som si včera na fetiliti prebehla pregnancy grafy a každý bol plne iný. Niekomu aj stúpalo hore, niektoré v rovine, niektoré cik cak absolútne som z toho nebola múdrejšia 🤔
Držím palce. Inak s tým testovaním súhlasím. Síce je nutkanie vždy veľké ale radsej vydržať ešte a byť sklamaná potom ako už teraz.
@milka1988 jeej dakujem za povzbudive slova! ❤❤😘 🌷
@milka1988 vies ako topiaci sa slamky chyta...hladam nejake znamky priznaky a stale nic 🙈😃 ...asi sa len modlit no 🙏❤
@luckynko44 vobec ziadne priznaky mat nemusis...bola som tehu 2x a ani raz som nemala ziadne priznaky
@luckynko44 no to som tiez citala ze x zien nemalo priznamky absolutne ani prsia, ani podbrusko, vobec nič a celé tehu 🙂 ťažko povedať u koho to bude ako prebiehať ale najlepšie je si nedomýšľať. MŇa pred každou MS bolia prsia z boku ( často udávané pri tehu), modré žilky ( tiež znak tehotenstva),ale to je len hormónmi 🙂 čiže nesledvoať sa lebo čo má byť to bude či sa budeme sledovať či nie 🙂

@zuzik5891 no to je jedno podla mna ako spis . Skôr sa menej odporúča spat na chrbte. A potom uz na boku ktorom chces. A áno tie pohyby ked som aj videla ako niektoré majú tak som az nechápala lebo ja fakt do porodu ani ťuk.iba sem a tam a teraz sa mi maly nevie zastaviť. Furt daco musi robiť 🙂 spávaj tak ako ti je pohodlné. Az tak veľa radšej nečítaj na nete ;)