Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 nadej vždy umiera posledná ;)
@shellynda novinky infošky? 😊😊
@123alena123 len nas natahuje 🙂 uz od rana tu nakukam kazdu chvilu.
@0507 ako ukazkovo! 🙏 tfuj tfuj krasa
@luckynko44 dik, ale uvidime ci z toho nieco bude 🙂
@pet888 ako aj ja som si myslela a aj som taky graf uz videla na 11DPO, ale kedze to bol moj prvy cyklus co meriam neviem posudit. Nemam ziadne pms priznaky zatial len na 10dpo bolo cosi take divne v maternici no ja osobne si nic nenamyslam 🙂 ked to nevyjde nic sa nedeje,aspon novy cyklus zase sa dozviem o svojom tele nieco nove. Ved uvidim najblizsie dni ukazu 🙂
@eduvalia ja tak isto furt kukam nedockava 😂😂🤦♀️🤷♀️
Babulky od rána sa mi sem nedá nič vložiť😔ale budem to skúšať stále a napíšem 😘😘😘
@shellynda mne pomaha ked si dam nacitat stranku ako :Web pre počítače 🙂
@shellynda podarilo sa tehu?
@nina004
@123alena123
@0507
@luckynko44
@eduvalia
@janedoe jéééj zlatíčka moje 😍moc ste ma potešili, ako na mňa myslíte 😘😘😘...Ráno som si urobila test, ale neviem, neviem, nemal by byť už silnejší 🤷♀️? Spodný je dnešný. BT je zatiaľ dobre, tak skúsim test aj ráno a budem dúfať, že bude už silnejší 🙏
@shellynda jeeej je to tam aj ked je slbucka ale zda sa mi hrubsia treba skusat dalej a ked tak aj inu znacku testu drzim palce aby silnela ✊✊✊❤
@shellynda mne sa to tak zda ze v porovnani s ostatnymi je silnejsia 🙂
@shellynda je taaaam 😍 urcite je tam zlatko 🙏😘🌷
@rosalie1411 a teraz sa bude držať stále hore až ku 37? až pred MS klesne? Alebo keď to bude tehu tak neklesne vôbec? 🧐
@lady992 no nemusí to byť zrovna 37, ale vyššie teploty ako pred ovulaciou.. Ak by mala prísť MS, teplota začne klesať. Bud postupne deň dva pred MS alebo priamo v den MS. Každá sme iná a každý cyklus je trochu iný, tak si to musíš na sebe odsledovať.. 😊

@shellynda joj ma natahujes ako gumu na trenkach 🙂 kde si, skupina uz je nedockava.