Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Doplnim este, ze pocitovo by som povedala 8DPO. Ak beriem v uvahu IUI tak som 6DPI.
@rosalie1411 každý sa raz učí 🥰❤️ a ďakujem za rady, už dúfam že aj my sa pridáme čoskoro k tehu 🥰 netreba tlačiť na pílu a všetko príde hoci je to ťažké nemyslieť na to 🤔👣👻
@eduvalia joj pre toto som odmietla robit tento cyklus testy skor 🙈 ze clovek nevie ci uz je to ta super ciatka abo ovi.. bledne ti to strasne pomaly,takzeeee mozno uz to budu ozajstne // ..joj bozinku strasne ti drzim palce nech aspon tebe to vyjde 😘 nech uz bola ovu kedykolvek chceme pozitivne vysledky ❤❤🙏
@luckynko44 bodaj by to bola pravda. Vecer este skusim a uvidime. Minuly cyklus uz 5den od pichnutia nebol ani naznak. Mna praveze vobec nestresuje to testovania. Uz je to 5 rokov skoro co sa snazime viac menej a tolko sklamani som prezila, ze ma uz nic neprekvapi 🥰😋
@eduvalia vecer sa ozvii budem na teba mysliet! 😘😘😘🌷
@luckynko44 testik som urobila, ta ciarka tam stale je. Aj ked nechapem preco sa rano neukazala 😂 skusila som aj mamatest. Ovitrelle bol pichnuty pred 8 dnami. Tak snad to nie je este on 🙏
@eduvalia juuj no super 😊😊😊 vyzera to perfektne 😘❤
@rosalie1411 jeeej, zlaté,že si si ná mňa spomenula 😊 ja biedne....po MA sa dávam dokopy....bez ovulácie ďalší cyklus, krvacam stále....takže som dobre rozhádzaná.....😐
@eduvalia jeeej, krásne čiarky 😊 toto už budú tie pravé.. 💛🍀
@rosalie1411 ahoj moja,no ja čakám už na ms a už asi koncim aj seranim aj sledovaním,pretože to k ničomu nevedie.uz som aj zmierená s tým,že u mňa už stačia 2 ratolesti,a už asi viac ani nebude,už je tomu skoro rok,čo som potratila,a odvtedy sa vôbec viac nepodarilo,tak nam to asi nie je súdené.ale vám baby všetkým prajem aby ste si snazilky čím skôr našli tie krásne kolajnicky na testoch
@abigaile ešte stále to máš rozhádzané? Mne sa po potrate v júli našťastie nič nerozhadzalo.. Klop klop.. Dokonca sa mi ovulka posunula o 2 dní skôr.. Ja teraz čakám na rôzne vyšetrenia. Genetika, repro imuno a hematologia.. Ty neplánujes žiadne vyšetrenia? Inak skus na tu ovulaciu aj tinktúru z jarabiny vtáčej.. 😊
@mirus11 chápem ta.. Je to náročné hlavne na psychiku. Tes sa z detičiek, ktoré máš a nikdy nevieš.. Možno tretie príde, keď ho ani nebudeš čakať 😊🍀 ja som sa tiež tak vnútorne zmierila s myšlienkou, že deti mat možno nebudem.. A žije sa mi s tým lepšie..
@rosalie1411 dakujem, ale este sa velmi netesim. Stale to moze byt z Ovitrelle.
@zuzik5891 ja som cvicila s anibalom dost intenzívne a nemám ani naznak natrhnutia a ani steh. Nacvixila som 32cm a maly mal.obvod hlavy 33cm cize na 4 zatlacenie bol von a hned som aj sedela po.porode a po 2 hod som v pohode fungovala okolo neho akoby nič. Cize za mna odporúčam anibal isto ;)
@verona1989 všade čítam samé pozitíva takže ak bude všetko v poriadku s krčkom tak od 36tt. začnem cvičiť s anibalom aj ja❤❤❤❤
@rosalie1411 dnes ráno takto, neviem čo sa to deje 🧐🤔
@mirus11 moja ty nestrácaj nádej, a co tak zájsť do centra? Skúsiť zistiť viac... Hm?
To je moja posledná šanca, inak už aj ja tento mesiac taka rezignácia... Vitamíny dám len keď ma napadne, proste začalo ma to cele vyčerpávat.. Už aj muža som odhovarala od vitamínov ani som mu ich nedokupila... Ale on si ich kúpil 🤷♀️ čiže sa snaží...

@luckynko44 vies co? Ani neviem, okrem tej nedele kedy som mala jednorazove spinenie, sa citim fajn. Robim si testy(rano/vecer), ci uz ovitrelle zmizol, vcera sa mi zdalo, ze zosilnel 😋 No rano bol opat bledsi, ciarka tam ale stale bola. Kuk foto od 3dpi do 5dpi (posledny je zo vcera vecera), dnesny ranny som zabudla odfotit. Bud je to ovitrelle alebo som mala ovulku skor 🙂 ale neupinam sa na to a vzdy si poviem, ze az krv mi povie 100% odpoved ❤️