Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 keď u mňa nie je čas behať o centrach,to som úplne vylúčila,už som to raz absolvovala,a druhý vôbec neplánujem,buď to pôjde normálne,alebo nie.a už som povedala,že dávam tomu ešte rok,a tým snaženie už ide na vedľajšiu koľaj.ja som už úplne rezignovala,kazdy mesiac mám ovu neskôr a neskôr,tak už ma to ani nebaví sledovať,neviem čo sa deje s mojím telom,aby sa to takto posúvalo.ved už teraz mám 36dnove cyklo,čo som mávala Max.31-32.
@rosalie1411 keď ja viem čo mi je...pcos...zahájila som znova moje osvedčené postupy, ktoré mi pomaju ovulovat a udržiavať akú takú pravidelnosť..tak už len čas treba. Raz to vyjde 😊 Matúško nebude jedináčik, to viem😊
@luckynko44 joj, strasne ma to mrzi 😢 este sa to moze zmenit po odberoch, stale tu je nejaka nadej. Ach, nespravodlive toto. Ja som skusila testik, uz aj ranny nieco ukazal, no stale to moze byt ovitrelle.
@eduvalia velmi dufam ze uz to nie je ovitrelle moja 🙏🙏🙏...na odber nejdem..aj naposledy som mala pol ruky modrej dva tyzdne ...urobim test a potom zavolam do car
@luckynko44 júúúj miláčik, moc mi je to ľúto😢tak silno som ti držala palčeky a verila, že ti to vyjde, ale ešte možno test len nezachytil. 💗💗💗
@shellynda dakujem zlatko 😘....ale tomu neverim,citim sa otrasne...musim nacerpat sil a ist do dalsieho kola😔
@luckynko44 heh aj mam vzdy modru ruku, nechapem, ako beru v CAR krv. Strasne ma to mrzi, treba si poplakat, vyzurit sa. Uz to nezmenis, urcite to boli. Potom sa pozitivne nalad na dalsi pokus a ako sa vravi, do tretice vsetko dobre ❤️
@luckynko44 poznám to veľmi dobre moja😔mám to tak každý tak mesiac, ale vždy sa nakopnem a idem ďalej
@lady992 ovulka ešte nebola.. Ten jednorazový vyskok asi spôsobilo niečo iné.. Meraj ďalej.. 😊
@luckynko44 mojko 😭 už ani neviem, či mám chuť ísť do IUI, ja som tak verila, že ti to vyšlo, kiežby sa ta čiarka ešte objavila 😞
@luckynko44 ach mojko... To ma mrzí 😔

@eduvalia 13dpiui teplota 36,79 test biely ako sneh...dnes este doberem tbl a od zajtra vysadzam 😔😔😔nic z toho....ale tebe to urcite vyjde,drzim palceee