Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda juuj ako sa tesiiim ❤❤❤😘😘😘 krasbe tmavne,nic nepride! 💗💗💗
@luckynko44 moc dúfam zlatko🙏💗😘
@shellynda krasa, naozaj by som sa zacala potichucky tesit 🙂
@shellynda gratulujem moja no skúsila by som inú značku.
@shellynda juuj siilno drzim palce 🙂 a zbehla by som urcite kupit mama test ten ti uz pekne ukaze ✊🏼✊🏼🍀
@kika123kika
@butterfly333 ďakujem moc💗a už som si bežala kúpiť iný test😊tak ráno skúsim 🙈
@shellynda cakaaame 🥰🥰
@kika123kika 💗😘
@kika123kika ty ako moja všetko v poriadku?
Zienky, odporúčam urobiť v centre u partnerov tzv mioxsys test na zistenie oxidacneho/redukčného stresu u spermii. Nám zistili, že antioxidanty u manžela škodia, takze všetko ako folandrol, céčko, zinok, všetko mame vysadiť a jedine snažiť sa žiť zdravo a v pohode, tak len toľko som chcela, že niekedy antioxidanty sú skôr na škodu a môžu viac uškodiť ako pomôcť, nie u každého, ale aj to môže byt príčinou zlého spermiogramu. Ak by chcel niekto folandrol, predám za nižšiu cenu. 😊 Pekný deň 😘
@luckynko44 och 😒 ja dnes 20mm folikul na pravej strane 😊
@domig1 jej tak to je parada! Uz stimulujes clostilom? Alebo ides nativny cyklus? Ja som objednana na tretiu a zaroven pri prvom sone idem spisovat ziadost na ivf aby som hned po 3tom mohla zacat stimulovat..ibaze by treti pokus konecne vysiel 🙏
@luckynko44 nie, clostil mám síce doma, ale ideme počkať a až druhý po tomto cykle skúsime IUI, aby trosku spermie zregenerovali od vysadenia výživových doplnkov 😊 takze bez všetkého tento aj další cyklus 😊...včera som čítala, že jednej vyšlo až šieste IUI, už tam ani nechcela ísť a vyšlo to, nevesaj hlavu, raz to sakra vyjde! 😗

@shellynda ten posledný testik je krásne ružovy pekne ciarka silnie a graf máš tiež krásny 😍😍😍😍 a testy sa majú porovnávať obdeň čiže silnie silnie a ms bolesti bývajú bežný priznak určite je to tam a kľudne kúp digi test 😉😉😉😍jaj mojko 🥰