Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@shellynda nadhera 😍😘velmi sa s tebou tesiiim,zasluzis si to obrovsky! 🌷❤
@123alena123 tak teraz trochu nepravidelný som mala lebo som od januára po SP 🙁 ale ináč minulý mesiac mi to meskalo 3dni tak stále tých 28,29,30 kedy ako
@majka_3 zatiaľ nie sme to odložili chcem najprv schudnúť aspoň 15kg a potom možno uvidíme na rok to skúsime znova.
@lady992 ja som na tom tiez podobne, kolise mi to tak 33,32,37 a minuly cyklus 46 dni takze ani graf neviem sledovat lebo kazdy cyklus inak🤷♀️
@butterfly333 budem držať palce 😊 🤞 🍀
@0507 uuuuuž by som testovala 🙂
@kika123kika
@majka_3
@123alena123
@butterfly333
@0507
@luckynko44
@bona69
@nina004
@giuli babulky moje, strašne moc vám ďakujem 😘😘😘som hrozne šťastná, že sa to podarilo a už len aby som to dotiahla do úspešného konca,ale silno verím, že sa to podarí 🙏🤗. Každej jednej z vás to zo 💗prajem😘
Tak baby, nie som tu par hodin a tu hotova spust radostnych sprav 😍
@123alena123 krasny graF, len tak dalej, je to na dobre ceste, skusis aj testik?
@shellynda jeeej super, tesim sa s tebou. Strasne som ti drzala palceky a vyslo to ❤ Normalne by som aj plakala od stastia za teba ale som v praci.
@0507 ja som skusala tento test minuly cyklus a nenechal mi nikdy ducha a ani po uschnuti. Verim, ze je to tam. Graf je paradny. 🙏
@giuli a ty ako draha? Uz si po OVU?
@0507 dobrý deň môj graf je presne taký istý a dnes mi dr nasla cystu na vajecniku a to dosť veľkú 😠 len to nechce ešte riešiť lebo je možnosť tehotenstva ale ešte je skoro na zistenie

@butterfly333 ach to ma mrzí 😔 je aj nejaký náhradný plán, čo ďalej?