icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mawiya
10. okt 2014

@paskolinka no prsa bolia ako svine, vraciam viac ako predtým, unavená som. nikdy som sa viac tehu necítila ako teraz ☹

paskolinka
10. okt 2014

@mawiya hm a nemali by priznaky slabnut? No uz nech je ano ma... Ak sa tento anjelik nevrati z polcesty, tak ten dalsi to urcite da 🙂 velmi drzim palce...

rybkaa
autor
11. okt 2014

@paskolinka ma zrejme vysoku hladinu hcg ked jej je stále zle, mna priznaky presli asi tyzden pred tym ako sa na to prislo, ale zas bola som uz v 11 tt, myslela som, ze je nevolnostiam koniec...no stale verim, ze ked sa too u @mawiya zazrakom zacalo, aj to zazrakom skonci...a ked nie, tak este nie je vsetkym dnom koniec a anjelik vam posle nahradu, lebo si to zasluzis za to, aka si statocna! :-*

adamnela
11. okt 2014

@mawiya no ja mam tiez ten pocit, ze v pondelok sa musi udiat dasli zazrak a nakoniec to aj tak vsetko dobre dopadne...Nechce sa mi stale tomu verit a este, ked Ti je aj tak zle a vsetko okolo toho....Ja stale dufam...

katkatonkova
11. okt 2014

@mawiya no aj podla mna sa ten zazrak udeje....ved aj Baywatch to bolo tak ze nedychal a potom zrazu dychal....takze podla mna to bude maly bojovnik....

mawiya
11. okt 2014

@katkatonkova moja si ma rozrehotala. áno baywatch bol v tomto úžasný. niekto dva roky pod hladinou a oni potom urobili odbornú záchranu že raz, dva dýýýýýýýýýýýýýýýchaj a zrazu ten rozložený muž muž zakašlal a ožil. 😀 ďakujem, ale už na zázraky neverím. Ale nie som pesimista a verím, že okolo januára, februára sa to opäť podarí. a bude to už oky 🙂

mawiya
11. okt 2014

@adamnela srdienko moje, je to krásne napísané, ale zázrak sa neudeje. mám fotečku maličkej - som presvedčená, že je to baba 🙂 aspoň toto si môžem vybrať, no a je veľmi malinká. taký chrústik. ale ďakujem za povzbudenie.

mawiya
11. okt 2014

@rybkaa jaaaaaaj ty moja optimistka. je mi straaaaaaašne na grcanie, ale to bude psychika a tak som sa rozhodla, že deťom urobím tortu. schvardsvaldskú či ako sa to volá. už ju robím dve hoďky, bo popri grcaní to nejde. 😉 a tehotnieť budeme až po vianociach. oky? aby sme si pekne užili všetky vianočné pochúťky. 😀

adamnela
11. okt 2014

@mawiya no moja, tak ci tak, drzim na pondelok palce a urcite na teba budem mysliet.
My sme s detmi sami doma, tatino nam isiel na stretavku zo ZS po 23 rokoch, tak som zvedava v akom stave sa rano dostavi 🙂 Ale nie, ved nikam okrem roboty a stavby nechodi, tak nech si to tam aspon dnes uzije... 😉

janaochi
11. okt 2014

Baby, dlho som tu nebola, ale tak prežila som si svoje, v najbližšie dni popíšem.
@mawiya je mi ľúto, čo zažívaš, mám také de ja vu, prežila som to 4x. Ale tak musíme veriť, že sa to raz podarí.
Poznám tie príznaky tehu, mne bolo zle ešte asi 2 týždne po kyrete. 😖 To je na tom najhoršie. A pozitívny tehu test som mala ešte do prvej mrchy, ktorá ale prišla presne na deň. Aj teraz som pekne na 13DC odovulovala, ale tak sexíku pobiedne bolo teraz, mali sme krízu, mm nemohol stráviť ten svoj spg, ani na vyšetrenie nešiel. 😒
No ale už sa trocha otrepal a zahlásil, že pôjde, tak zase nový termín. No uvidíme, čo nám život prinesie.Pekný víkend,baby.

mawiya
11. okt 2014

@janaochi jaj moja, ja som to zažila iba raz, ale nemusela som na čistenie. a teraz sa bojím. som myslela, že keď sme prešli 8tt tak bude oky. no a toť. čo už. keby som aspoň neblila.
@adamnela zlatik tak ty si užívaš slobodu? 🙂
Baby dobre bude. raz. neviem kedy ale ako povedal John Lenon - všetko raz skončí dobre. ak to neskončilo dobre, znamená to, že ešte neni koniec.

adamnela
11. okt 2014

@janaochi no veru davno si sa tu neukazala...No som zvedava, co mas nove.... A manzela chapem, ze to nemohol stravit 😒 No chlapi su velmi citlivý a tazko sa im vyrovnava s takymi pre nich osobnymi vecami..Prajem Vam, nech sa to konecne na dobre obrati a nech Vam zivot prinesie krasne nove veci a hlavne toho vytuzeneho maleho drobceka po ktorom obaja tak velmi tuzite...
@mawiya no veru smutno mi je bez toho mojho mangelika...Malo sa vidime a este aj takto ide na vecer prec...No co uz, do rana vydrzim 🙂
A presne ako si napisala, ak to este nedopadlo dobre, tak to znamena, ze este neni koniec a bude dobre, aj ked asi az o trosku neskor..Aj u nas je to momentalne tak, ze ked sa dari, tak sa dari...Vcera, ked isiel mm kupit nejaky material na stavbu, odletela z nejakeho auta, nevie ci pred nim, ci oproti, ci ako sa to vlastne stalo, skalka a puklonam presne sklo a treba nam ho menit. Takze dalsi velky vydavok s ktorym sme nepocitali...No ale co uz, zivot nas stale skusa....

rybkaa
autor
11. okt 2014

@mawiya tortáááááááááááá mňaaaaaaaaaaaaaaam 🙂 už aj kráčam k mrazničke vybrať kus dobošky 😀

rybkaa
autor
11. okt 2014

@mawiya a po vianociach samozrejme, pekne sa napukáme zemiakového šalátu a kapustnice, založíme to koláčmi a hybaj tehotnieť 😀

rybkaa
autor
11. okt 2014

@adamnela ten pán, čo so mnou býva, šiel dnes po dlhej dobe s kamarátmi na futbal (hrať) a potom na pivo. Ako ho poznám, príde o pol 2 (hoci povedal, že sa bude snažiť prísť ešte dnes), zajtra bude celý deň stukať, že ako ho bolí operované koleno, že zas zadlho hrať nepôjde a ešte k tomu bonus ho bude bolieť hlava z toho piva 😀

rybkaa
autor
11. okt 2014

@adamnela nemáte poistenie čelného skla v PZP? mi máme, kukni si to, či by to predsa len poisťovňa nepreplatila 😉

adamnela
11. okt 2014

@rybkaa takze aj Ty si dnes sama doma, hm? No mne robia spolocnost aspon tie moje 2 cvrcky 🙂 A som teda zvedava, kedy nakoniec ti nasi drahi dorazia domov a hlavne v akom stave 😀
A akurat som to kukala v poistke a nie nemame poistenie celneho skla. To sa musi zvlast dopoistit 😒 No skoda..

rybkaa
autor
11. okt 2014

@adamnela hm, no to je škoda....my mám poistku v komunálke a toto sme mali ako bonus k poisteniu, preto sme to zobrali, aj cenovu super, bo dnes človek nevie, kedy sa mu to stane....
hej veru sama, napchávam sa doboškou, urobila som si latté a dumem, čo s načatým večerom 🙂 asi tu trošku pobudnem a budem si čítať knihu, lebo predpokladám, že telka ani dnes ničím pútavým neprekvapí 😀

mawiya
11. okt 2014

@adamnela jaaaaaaaj božinku keď sa darí tak sa darí. no ja zasa náhodou po včerajšej zlej správe som dostala jednu dobrú a to, že ex omylom zaplatil aj smeti za nás. debil. no hádam teraz nečaká, že mu to nejako vrátim. ale predpokladám, že to sám netuší. tak neva. o jednu starosť menej. fuj sviňa som, možno mu to poviem, ale až po vianociach. teraz budem na darčeky potrebúvať.

mawiya
11. okt 2014

@rybkaa zlatinko kapustnice budem žrať až puknem a potom ráno 25-teho budem vyžierať studené opekance s makom. a potom upečieme hus a s kapustou a knedle si naložím kopcom. no a koláče ani rátať nebudem. o mesiac už začnem s pečením - linecké a medovníčke. juj teším.

rybkaa
autor
11. okt 2014

@mawiya nič mu nevrav, to máš ako odškodné 😀
no, ja by som mala začať s chudnutím, nie s pečením 😀 ani piecť nebudem, aj tak to nik neje, bo všetci prepchatý, niečo nám šupne starká, niečo švagriná, niečo mamina a je napečené 😀 jediné, čo na vianoce pečiem sú medovníky, ktoré chrúmeme bárs aj do veľkej noci a ešte také tie burizónové gule so salkom a mandľové sucháre. Finito. 🙂 Linecké neľúbim, mak tiež, mám pokoj, len či je kapustnica, tej sa nejdem dojesť 🙂 Tento rok asi bude mamina mimo SVK, tak fasnem aj brata s ocinom a budem gazdiná ja , HA 😀

mawiya
11. okt 2014

@rybkaa žiadne také moja, tento rok ideme piecť. v novembri sa pekne nachystaj a budeme vymieňať. a inak moje medovníčky vždy papala moja nebohá starká na veľkú noc, a boli stále takie tvrdie, že si ich chúďatenko do čajíka namáčala a stále chválila aké sú dobré. 🙂

rybkaa
autor
11. okt 2014

@mawiya pošli mi recept, lebo ja ich mám asi 10 a neviem, ktorý je ten dobrý 😀 aj moje boli tvrdie, ale šak to nič, treba ich dať na balkón, tam zamrznú a potom ako ich dáš dnu rozmrazia sa a tým ako zvlhnú, tak sú mekie 😀 alebo jablko medzi je treba šmariť a keď už nič, tak potom ten čaj 😀

mawiya
11. okt 2014

@rybkaa maš na gmaily 🙂

rybkaa
autor
11. okt 2014

@mawiya dík lásko 🙂

veroni1988
11. okt 2014

dievčatá môj graf je zatiaľ takýto .
@mawiya je mi to veľmi ľúto :(, ale stále verím, že v pondelok sa niečo zmení a dopadne to dobre .

zarzisia
12. okt 2014

@mawiya Boze mojko, az teraz som to precitala, Jaja mi to pisala v piatok, ale az teraz som sa tu dostala...mrzi ma to velmi :/

Inak ja dnes 1DC,maly ochorel, hlavu mi ide urvat aaaach

adamnela
13. okt 2014

Dobre ranko baby...
No ja po starom, dnes 5 DC, od 3 DC uzivam Fytosoju, tak som zvedava na moj cyklus...
@rybkaa no my nemame to pripoistenie, no fakt velka skoda...No co kedy prisiel drahy z fotbalu? Moj prisiel az o 5:15 😖 Som sa normalne zlakla, ked somsa zobudila o 4:45 a jeho nebolo este doma. Ale prisiel zivy a v celkom normalnom stave...
@mawiya @rybkaa inak ja mavam makkucke medovnicky, len netusim, kde mam recept 😒 Ale viem, ze su stale makke 😉

katkatonkova
13. okt 2014

Dobre rano srdiecka...takze od vcera hlasim aj ja 1 DC....no skusili sme to este vcera vecer...tak snad motyka vystreli spravnym smerom a nie do cela...tak sa necham prekvapit...no a uz neberiem ziadny inofolic a nic take...ale iba cistu kyselinu listovu...takze pekny dnik vam prajem.... 😉 😉 😉