icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
13. sep 2020

@julianka007 gratulujem k malinkej je krásna a prajem všetko dobré veľa zdravička 😘

naty1987
13. sep 2020

@julianka007 gratulujem k princeznicke je nádherná a krásne meno 🥰 nech sa vám darí a ste spokojné baby 😉

shellynda
13. sep 2020

@zuzik5891 moc ďakujem moja💗dúfam silno a verím že toto už dotiahnem do úspešného konca🙏

shellynda
13. sep 2020

@naty1987
@giuli áno rozmýšľala som aj ja, že digi test skúsim, ale ak ma Dr. zajtra zobere hneď, tak asi zbytočné ho robiť, nie? Dnes test trošku silnejší, ale čakala som, že bude viac. Dúfam, že je to v poriadku 🙏🤗

janedoe
13. sep 2020

@shellynda podla mna je krasny. Mne vzdy testy velmi pomalicky silneli a vsetko bolo v poriadku 😊 Gratulujem este raz ❤

123alena123
13. sep 2020

@shellynda kraaasne super 🙂
Ja klesam az k MS 🤷‍♀️

lady992
13. sep 2020

Dnes je to takto 🙁🤔

naty1987
13. sep 2020

@shellynda kraaasne je ružová silnie buď v klude iste je všetko v poriadku 🥰😍😍

zuzik5891
13. sep 2020

@shellynda koľko si dnes dpo?...

zuzik5891
13. sep 2020

@julianka007 blahoželám k maličkej princezne😘...je krásna😍...prajem jej veľa zdravíčka...už som premýšľala ako sa máš a tu zrazu aké krásne prekvapko na MK❤🍀

shellynda
13. sep 2020

@naty1987
@123alena123
@janedoe moc ďakujem 😘😘😘

shellynda
13. sep 2020

@zuzik5891 podľa appky 14dpo, ale ja som myslela, že bola skôr 🤷‍♀️

zuzik5891
13. sep 2020

@shellynda pozri aké neskutočné rozdiely sú v testoch...a tie prvé dni testovania rozdiel takmer nieje vidieť...takže tvoj silnie pekne ☺

shellynda
13. sep 2020

@zuzik5891 fúúúha, áno tie rozdiely tam naozaj sú. Pozrela som si svoje testy a upokojila si ma 😘

naty1987
13. sep 2020

@shellynda kľud moja aha moje testy zdola13dpo,14dpo a 15dpo a všetko bolo v poriadku 😉😉😉 tentokrat bude aj u teba všetko dobre 😘

eduvalia
13. sep 2020

@shellynda testiky naozaj vyzeraju dobre. Verim, ze je to na dobrej ceste a budeme sa spolocne tesit z dalsieho uspechu tu v skupine ❤️

pet888
13. sep 2020

@0507 a ty ako pokracujes?🙂

shellynda
13. sep 2020

@eduvalia
@naty1987 ste zlaté a moc mi vaša podpora pomáha 💗, ukludnili ste ma 😘😘

zuzik5891
13. sep 2020

@shellynda takže len pekne hladkaj bruško a buď v pohode😍😘 ...drobček sa určite pekne zavŕtal🍀🙏
@naty1987 moja...ty si už 19tt.?😍...neskutočne to zletelo...

julianka007
13. sep 2020

@martinade
@kakatulik
@kika123kika
@butterfly333
@naty1987 ďakujem krásne.. je pre nás najkrajšia na svete... Naše vytúžené bábätko. 😍
@zuzik5891 no ja som tu na vás už tiež dlhšie myslela, ale akosi mi mala cez deň zoberie väčšinu času. Cez deň má len krátke spánky, tak to je večné kŕmenie, uspavanie, prebaľovanie a v nie poslednom rade mojkanie a hranie... 🤭😍 A začali sme cvičiť Vojtovku, tak máme celý deň čo robiť... 🤷

martinade
13. sep 2020

@shellynda srdečna gratulácia este raz 😍, jedz teple polievky, nohy v teple, nech sa babo pekne zavrtáva 😍

martinade
13. sep 2020

@zuzik5891 zuzi, a ty sa mas ako? 🙂 a babo? Kolko cm? Gramy?

zuzik5891
13. sep 2020

@julianka007 teším sa že si tak užívate jedna druhú 😊😊...a Vojtovku cvičíte kôli čomu?...ja som ju pri prvom synovi tiež chvíľku cvičila...

@martinade ahoj moja...máme sa fajn ak si odmyslím také šoky ako dnes ráno že pri vytekaní progesterónu bol čudesne zafarbený...na oranžovo, takže smer pohotovosť...drobec je úplne v poriadku len hrdlo je takmer zachovalé...krčok polomäkký...takže mám ešte kľudovejší režim ako do teraz...pred dvoma týždňami som bola na pohotovosti lebo som necitila pohyby...čo ti poviem...čakáme neskutočného pohoďáka👶💙...som 27tt. a minulý týždeň bol priečne otočený...dnes KP a okopkáva mi krčok...ešte sa mu nechce pretočiť hlavičkou dole...máme cca kilo a nejakých 33cm...poviem ti úprimne že najradšej by som bola keby už bol december🍀🙏...od toho 20tt.sa mi to neskutočne ťahá...kôli tomu že je taký pokojnučký a necítim ho tak ako iné baby čo majú placentu vzadu,(Ja ju mám vpredu)denne zapnem dopller...
A vám sa ako darí?😚😚...

naty1987
13. sep 2020

@shellynda ono zaciatky sú také ale uvidíš ako bude silnie a silniet a potom budeš už len čakať kedy pôjdeš na sono 😉😘
@julianka007 babika malinka, krásna je užívaj si čo to dá ja mám pocit že tý drobci rastú akosi prirýchlo 😆
@zuzik5891 veru veru už 19tt neskutočne sa teším že mi to celkom rýchlo prešlo no tiež mám placentu vpredu takže cítim mrvenie len keď ležím alebo občas keď sedim inak stucham do brucha ale na sone bolo vidno ako si kopka a neposedi 😆😁 no puči sa krásne tak aspoň diky tomu som kľudna ...TP máš kedy??

luckynko44
13. sep 2020

@shellynda slnko vsetko vyzera fantasticky nemaj boja! Ja sa tak tesim s tebou akoby boli moje // ❤❤❤❤❤❤😘

zuzik5891
13. sep 2020

@naty1987 TP mám 17.12. ...ja som nejaké mrvenie cítila možno v 24tt. ...v mojom prípade musel maličký poriadne podrásť aby mali už kopančeky svoju silu...teraz sa mi otáča ,akurát že hlavičkou dole sa mu asi nepáči 🤷‍♀️🤷‍♀️...myslím že hore ma ešte nekopkal...akurát po bokoch a dole... inak dr. mi pozeral aj hrúbku placenty a má 5cm a je pozdĺž celej brušnej steny takže je to celkom hrubý airbag 🍀😁...ty máš kedy TP?...

81anina
13. sep 2020

@julianka007 geatulujem k malinkej a vela zdravicka prajem ☺🌼❤🍀

naty1987
13. sep 2020

@zuzik5891 5cm 🙈 paaani tak to ma drobec riadnu stenu 😁 ale hlavne že je ok no snáď sa ti otočí ako ma 😉 december máš za chvíľku a to bude kraasne vianoce 🥰 ja mám tp 10.2.uz aby to bolo 😁

zuzik5891
13. sep 2020

@naty1987 ja dosť bojujeme s predstavou prirodzeného pôrodu lebo sa mi nanovo prejavila astma a už mám 2 kortikoidné spreje...ja som od cca 14tt. skoro každú noc bojovala s dýchavičnosťou, potom.to zacalo aj počas dňa a problém bol výjsť aj zopár schodíkov,až som skončila na pľúcnom...prvého syna som mala sekciou kôli astme a teraz som myslela že sa mi to nevráti keďže už roky som nemala problém ale opak je pravdou...takže ak by bola sekcia bude to skôr ako je TP...

martinade
13. sep 2020

@zuzik5891 @evi38 nam sa dari super, mame 8 tyzdnov uz tyzden spime celu noc. Dnes od 20:00 do 7:30, sa napapal a az do 10:00 co som ho na medicinku zobudila. V brusku bol moj velmi akcny. Sice som mala placentu vpredu, ale ja som ho zo zaciatku po bokoch citila a velmi skoro, na prvorodicku. V prvom trimestri mi asi priskrtoval nerv lebo boli chvile, ze som sla sla a zrazu som zastala, lebo bolest v nohe neskutocna a ja som nemohla ani krok spravit. Nemohla som si ani sadnut ani lahnut, ani krok spravit a manzel ma musel drzat. Par krat to bolo v obchodaku, par krat doma. A tiez par krat som bola na pohotovosti bo som babo necitila ako zvycajne ale ono spalo. Spinka min 20 - 22 hodin