Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mirus11 držím palce, nech vás ešte to šťastie po stretne, aj keď už cielene za tým nepôjdete.. 😊 Sem tam daj vedieť co a ako 😊
Ahojte dievcata, dnes 13dpi, zajtra na krv, testy biele. Takze ideme do IVF ☹
@eduvalia 😔 to ma velmi mrzi,som dufala ze aspon tebe to vyjde...a nedas predsa aj tretie kolo? Kym ti schvalia ziadost a zacnes stimulku tak mesiac stratis a medzitym mozea skusit 3 iui 😊 ako ja...idem aj podat ziadost uz
@kika123kika júúúj moja😍 nebola som tu včera už, tak posielam teraz včerajší test, dnes som nerobila, hádam silnie ako má 🙏
@luckynko44
@eduvalia babulky strašne moc vám držím palčeky, aby vám to už vyšlo😘... Ono sa to podarí💗
@luckynko44 pravdepodobne to tak aj urobime, i ked neviem, ci to nie je strata penazi. Tento krat som si bola 100% ista, ze IUI bolo zle naplanovane. Ale co uz, ideme dalej. Svet sa zatial neruca ❤️
@shellynda dakujeme, raz to pride. Tebe to vyslo teraz, nam neskor. Vela stasticka a zdravicka prajem 🥰
@majka_3 ked sme planovali 2IUI, tak v piatok som mala konzultaciu, folikul mal 16mm. V sobotu som isla na kontrolu a odber, folikul za menej ako 24hod narastol na 18.5mm. Aj pri prvej mi narastol o viac ako 2.5mm zo dna na den. Potom mi volali, ze IUI bude v stredu, teda o 4 dni. Folikul praskol urcite skor, podla bolesti aj BT z pondelka na utorok. Ale tak mozno sa mylim, nechcem podcenovat ich robotu, snazia sa, no podla mna uz bolo dost neskoro. Ty sa hlavne nestresuj, vsetko bude v poriadku.
@shellynda juuuj super velmi drzim palce 🥰🥰🥰
@eduvalia jasne ze ideme 😍😘 ...no moja ms je strasne divna teraz...toto je 3dc a ja uz nic len spinenie aj to po styku...v nedelu som mala take ze ako krvacanie ale slabe a uplne tmavo az cierno,proste ziadna krv...zvlastne velmi..pripisujem to estrofemu..nvm ci s tym niekto ma skusenost..ale okrem 1hodiny v sobotu co som mala brutalne bolesti ani meviem ze daka ms bola 🙈
@luckynko44 a mala si dostatocne vysoku sliznicu pri iui?
@pet888 nemala..na 11dc som mala 6 mm 12dc robili iui..a kvoli tomu som od 11dc brala estrofem 3x1,preto som si myslela ze budem krvacat ako slak kedze estrofem je na rast sliznice 🙈...dnes uz som nasadila clostil
@luckynko44 tak ze by to nepomohlo nakoniec a nenarastla moc?Niekde som citala,jedna baba pisala,ze jej to az tak nepomohlo,ale dopovala sa intenzivne alchemilkovym cajom a ze to jej pomohlo a sliznica pekne narastla.
@luckynko44 mne Dr povedala ze sliznica pekna 6mm. Koľko má byť mm pred iui?

@lenka5445 z kazdeho grafu sa moze vyklut ten vitazny...drzim ✊