Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Hlásim 1DC
Baby, sledujete si aj krcok? Neviem, ci zle citam, ale bud najdem ze pri otehotneni je krcok ako pri ovu - hore a makky a inde zas ze dole tvrdy 🤷♀️
Bazalna teplota 37,7 zajtra má prísť MS môže to byt tehotenstvo? Spinenie som mala od včera do dnes rana už prestalo
@queen16 to je pekna bt ja dnes 37,3 A zajtra čakám ms celý týždeň ma boli hlava.
Ahojte baby, prosím vás meriam si bazálnu teplotu už asi pól roka, no štvrtok mi skončil menzes a začala som si merať bazálnu a vyskočilo mi včera aj dnes 36,8 🤭 čo mávam po menzesi vždy 36,3-4,test som si robila na začiatku menzesu lebo sa mi nejako nezdal ale bol negatívny. Len sa chcem spýtať stretli ste sa stým už niektorá? Utorok idem gynekologičke, len som sa naplašila či nejaká cysta to nie je, nechcem si nič nahovárať lebo sa snažíme uz trištvrte roka :/ Ale cítim sa dobre, nič ma neboli :/ len trošku kríže a pobruško ráno ale to nie ani že bolí len také tahanie :/ takže nemali ste niekedy takú bazálnu po ms? Ďakjjem za každu odpoveď 💓
@edinka25 ahoj. Ja by som povedsla, ze 15 prebehla ovu.
@nika1930 taka zvysena po ms byva ak je tam zapal. Gynekolog urcite zisti co sa deje. Alebo uz prebehla ovu?? Mas taky pocit?
@kikusha2212 no ved to som si aj ja myslela ze zapal, ale vacsinou ked mam tak ma aspon nieco boli ale vytok mam 😅 len teraz vobec nic...moze byt ze aj ovulacia, i ked ja ju mavam vzdy okolo 15-17 den takze vtomto by ma velmi prekvapila keby bola tak skoro😅 no uviidm asi mi ostava len cakat do utorka..len sa som sa chcela trosku ukludnit, ci stym niekto nemal skusenost aj s takou vyssou po ms ☺️
@nika1930 chapem. Ja skusenost nemam, len viem, ze to je nenormalne. Bud ju zvysila prebehnuta ovu,ale to by si mala asi aj ine priznaky. Alebo potom zapaly, nie tie vytokove, ale zapalove procesy. Vobec sa to nemusi tykat ani pohlavnych organov. V utorok ti to urcite gynekolog objasni. Drzim palce nech to nie je nic vazne.
@majka_3 ta co sa deje? Zeby anovulak?:(
@kalmak pri otehotneni môže byť poloha rôzna, ale rozhodne by mal byť tvrdy a uzavretý. Akonáhle má prísť ms, krčok ide vyššie, čiže naň ťažko dosiahnuť, ale je mäkký, taký rozplasknutý a dieročka v ňom je otvorená. Cca dva dni pred očakávanou MS krčok už taký mäkký a otvorený, ten sa už veru nezmení. Jednoznačne však je hore, pretože to zabezpečuje ľahší odtok krvi.
Čiže ak máš deň, dva pred MS krčok dajme tomu dolu, ľahko dosiahnuteľný a je tvrdý a zatvorený, je pravdepodobnejšie, že si tehotná ☺️ tehotenský krčok by mal byť dolu, ale je to individuálne, bez tak sa potom posunie vyššie.
@majka_3 zlaticko si v dobrych rukach vykasli sa na ovu testy,nema to zmysel...vsetko uvidis na sone 😘 vsetko bude ako ma ❤
@kikusha2212 ano aj podla mna,mala som aj neskutocne krce v maternici 14ho vecer...
@alzbeta162 podľa krvi dr tvrdí že príde, zajtra mam zasa Sono a krv, som veľmi zvedavá...
@eduvalia anoo zajtra 8:15 už sa neviem veru dočkať
@luckynko44 jaaj moja🧡 ja vieeem... Len nemyslieť sa nato nedá... 😊 Ty ako pokračuješ, už si po clostyle?
@millky tak o tom krcku to nieje až také pravda ja ho mám pred ms v deň ms dole a tvrdý dnes mám deň ms a je dole a zatvorený no tehu niesom. Takže ja sa podľa toho nedrzim.
@majka_3 ver mi ze ja ti rozumiem 😘 ale sama s odstupom casu vidim a viem ze je lepsoe sa nemordovat takto....velmi ti drzim palce a cakam co ti zajtra povedia.. no ja idem v stredu na sono,aj podpisat ziadost...uz som.den po clostile a citim ze sa nieco bude diat na labom vajecniku 😛 uvidime 🌞🙏😘

@majka_3
@ereska
@kika123kika
@nina004 ďakujem vám 💗veľmi sa teším 🤗😘