Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 tfuj tfuj, drzim palceky, nech to dopadne dobre a podla predstav 🙏🙏🙏
@luckynko44 ahojky, kiezby sa toto IUI zadarilo a nemusela si ist na IVF. Ja s manzelom uz nechceme IUI, buduci pondelok mame konzultaciu a podpisujeme ziadost. Verim, ze o 3 tyzdne zacnem stimulovat ❤️
@eduvalia jeej si poklad..aj ja by som si to priala najviac na svete nech uz to vyjde a vyhnem sa stimulke...ked, tak zacneme skoro naraz 😉😘 som zvedava co nam v stredu na konzultacii povedia 😊
@butterfly333 no tak to čo som písala je taký štandard, čo by malo byť u väčšiny žien. Polohu ovplyvňuje veľa vecí ale tá tvrdosť ma prekvapuje a aj to, že ho máš zatvorený. Je to zvláštne. V deň MS cez zatvorený a tvrdý krčok neviem ako odchádza krv. Krčok je rozmäkknutý preto, lebo je nasiaknutý krvov a to nie je názor ale fakt, čiže nie je čomu veriť alebo neveriť. Každý gynekológ ti povie, že tento fakt musí byť prítomný ak sa má dostaviť menzes. Samozrejme, krčok aby bol optimálne rozpoznateľný by sa mal kontrolovať najmä ráno po zobudení pred stolicou a pred nejakou fyzickou aktivitou. Samozrejme nespochybňujem, že tak tvoje telo funguje. Anomálie sú, predsa aj tehotné ženy môžu menštruovať aj niekoľko mesiacov, tiež je to anomália 😉 hormóny sa tabuľkami neriadia
@millky no ja tu ms ešte nemám mala prísť v sobotu no ešte neprišla preto je stále dole čomu nechápem bt už tretí deň 37,3 no tehu niesom .urcite len posunuta ovu bola neviem nesledujem sa už no nedalo mi to z zamerala som bt. Tak už len čakať viem že ma byt otvorený veď ako si písala ťa krv musí nejako vytiect 🙂
@luckynko44 v stredu vam povedia same dobre spravy 🙂
@butterfly333 no nechcem byt drzá, ale určite nie si tehu? Áno môže byť aj buď posunutá ovu alebo anovulačný. Teplota je dosť vysoká, až moc. Skúšate bábo, či vôbec?
@shellynda ahoj moja myslim na teba daj potom vediet ci bolo u dr 🙂 🍀❤️✊🏼
Ahojte žienky, potrebovala by som poradiť 🙂 Meriam si BT len prvý mesiac tak neviem ako správne vyhodnocovať graf :( MS som mala 30.8.2020 do 4.9.2020. Na začiatku cyklu som brala od 3 do 7 dňa Clostilbegyt. Meranie som začala od 7. dňa. 13. deň cyklu má bolelo vpravo vo vaječníku a aj hlien bol, čiže určite ovulka bola. Od 17. dňa beriem Duphaston. Včera mi bolo divne troška, ma strašne boleli kríže a aj nohy a ku večeru sa pridali aj kŕče v podbrušku však potom to prestalo. Včera som mala aj najvyššiu teplotu 37,0 C. Teplotu si meriam každý deň o 5tej ráno, keď vstávam do roboty. Avšak dnes mi BT poriadne poklesla na 36,52 C. Myslíte, že by sa mohlo jednať o uhniezdenie? Nekrvácam a ani nič iné mi ani nie je, len ma bolia kríže. Prikladám aj graf. Dúfam, že Vám to vadiť nebude 🙂
@andrea_r016 ahoj, môže aj nemusi byt, že ide o uhniezdenie.. Uvidíš ci zajtra zase vyskočí hore.. Držím palce 😊😊
@rosalie1411 dakujem...sama som zvedava...ta teplota ma prekvapila a hladala som co to moze znamenat a naslo mi ze uhniezdenie a aj velmi podobne grafy boli tomu mojmu :D necham sa prekvapit co bude zajtra 🙂
@luckynko44
@eduvalia
Ahojte dievčatá... Tak mam po kontrole, konečne folik narástol na 19mm 🎊 🎉 aj test sa konečne sfarbuje 😊 po 14tej sa dozviem co ďalej.... 🤩
@luckynko44 a važne ti prave na jeho výpočet padla ovu? kks ..mne vždy ms :D
jasneee..treba bojovať 🙂 mas iui tento mesiac ci už IVF ?
@majka_3 no ano..kedze sa mi ovu vplyvom liekov posuva hore dole 😁 tak sa trafil aj do datumu,ale uspech ziaden.. tento tyzden iui cislo tri a potom hned dalsi cyklus stimulka 😊 ...som.zvedava co.ti povedia poobede ze kedy idete nato 😉
@millky ano skúšame už skoro 3r v júli vklad neúspešný. No pochybujem že som tehu mám 41r a u nás to už by bol zázrak no bol by to ten naj zázrak.
@nina004 waau tak super 😊 taky príspevok ma vie potešiť 😀😊
@luckynko44 verím ze do tretice to už bude na // 🤰
Som veru aj ja zvedavá... No myslím ze až v stredu...
@butterfly333 ale zázraky sa dejuuuuu♥️
@kakatulik áno viem moja no nie u mňa aspoň zatiaľ no ja si počkám na ten zázrak
@butterfly333 a Testik si neskúšala? 😊
@butterfly333 no ja to tiež tak hovorím, že tie zázraky sa dejú len tým druhým...♥️
@majka_3 nie nemám doma testy.
@kakatulik neboj aj na nás príde rad
@luckynko44 zajtraaa o 6:30 😬 bez ovitrelle 😮
To som vážne nečakala

@millky nuz, presne to na mna sadlo, druhy den silnejsie spinenie, krcok nedosiahnutelny, zajtra ocakavam M v plnej krase