Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 juuuuj supeer..budes to mat za sebouuu 🌞🌞🌞drzkam.palcekyyy nech to vyjde na prvu supu a mozme aa tesit s tebouu 😘🌷
@luckynko44 ďakujem mojik ♥️ budem veriť...
@majka_3 podľa mňa ešte trolinka mu chýba kedy si ho robila?
@butterfly333 ale o 18tej. No bolesti už mám riadne...
@majka_3 ešte mu chýba k pozitívnemu trošku. Ovu testy sú proste príšerné.... Dve čiarky a čakáš na rovnako silnú alebo ešte silnejšiu... Ale pri takejto už bábo môžte skúšať "miesiť" bez tak si to netreba nechávať na deň D. Nevieš ako tvoje telo bude rýchlo pracovať. Ja keď som zostala tehotná tak mi lekár povedal, že som neskoro otehotnela... Neskoro 😃 že mi vraj pomaly putovalo vajíčko do maternice, do ktorej keď prišlo bola už prekrvená až moc a nemalo sa do čoho zaryť. Takže smolka.
@rosalie1411 ahoj, dnes mi znova teplota stúpla 😊😊 tu je aj graf 🙂
@andrea_r016 zajtra testni😉
@pet888 ahoj, myslíš, že by už ukázalo? do ms mám ešte len 5 dní 🙂
@andrea_r016 grafik vyzerá super ale podľa mňa zajtra je skoro na testovanie. Mne ukázalo slabunkého ducha až 14 dní po ovulke. Držím palce ✊
@naty1987 veru aj ja som ako na ihlach :/
@junyk ďakujem...plánujem zrobiť test až cez víkend :D
@andrea_r016 vyzerá to dobre.. 😊😊 Držím teda palce cez víkend, keď budeš testovať 😊🍀
@andrea_r016 moze,aj nemusi,to je velmi individualne,ale ak by to naozaj bol impl.pokles,tak teoreticky ano🙂
Dievčatáaaa 😊 mam PO zákroku 😊
@rosalie1411 ďakujem 🙂
@pet888 jasné však uvidím test čo ukáže 🙂

@kalmak no pustila sa mi MS 😐 myslíš že to bolo lentak tá teplota neni tam žiadna šanca že je tehotenstvo aj keď je mestruacia ?