icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
•
22. sep 2020

@evi38 to bude asi po tatovi, bo al by bol po mne o 3tej vstane, da si kafko a upratuje, pecie hihihi
Ale nie, cez den mi moc nespi, tak to asi dohana v noci. Ak mu dam UM na veceru prechrapka celu noc, ak mu dam moje mliecko, tak o 3-4 sa napapka a chrrr dlho do 9, potom dostane mliecko a chrrr do 11-12 🙂 dnes spal extra dlho, vcera bol ockovany, tak v noci 38, rano som si myslela ze je ok, ale od obeda ma zvysenu teplotu, tak len chrr a na ruckach chce byt moj maly chrobak.
Viacmenej mame svoj rezim, ze okolo 20:00 ide chrr.
Ja si odsavam 🙂 bo nemam vela mliecka od 200 do 400ml za den, na jedno posedenie mam polovicnu davku.
@taily30 ako sa mate s Abi?

kakatulik
•
22. sep 2020

@martinade ahoj Mati. Aký ti dávali aquivalent k Pregnylu v DE?

queen16
•
22. sep 2020

@kalmak to asi tehotenstvo nebude moc mám silne ale henta bazalna teplota deň pred MS mi nejde do hlavy 😐 37,6 no nevadí

martinade
•
22. sep 2020

@kakatulik pregnyl som zohnala v de, ale raz som dostala Brevactid 5000 z toho mi bolo nenormalne zle, tocila sa mi rano hlava teda cely deň, na zvracanie bolo rano, do prace som sla asi o 4 hod pozdejsie ako som zvykla.
A este jeden som mala ovitrelle, ale to mi predpisal čr doki.

kakatulik
•
22. sep 2020

@martinade ďakujem. Pýtam sa preto,lebo mám ešte recept na pregnyl,len na SK uzvraj nie je dostupný,tak či má zmysel sa spýtať tu v AT. ...no veď uvidím.

martinade
•
22. sep 2020

@kakatulik v de ho mali

kakatulik
•
22. sep 2020

@martinade ale kedy? Už sa vraj nebudete vyrábať Už meno dopredavaju.

martinade
•
22. sep 2020

@kakatulik v oktobri som ho kupovala

kakatulik
•
22. sep 2020

@martinade spýtam sa tu a uvidím. Ďakujem. Inak a predali ti to s receptom,či bez ...

kalmak
•
22. sep 2020

@queen16 hmm je to zvlastne.. ja som po ovu mala pichanie v podbrusku, nechutenstvo, vseeetko mi bolo 😂 nic to, ideme dalej... vyjde to!

martinade
•
22. sep 2020

@kakatulik s receptom. Bez nebo sa neda kupit

shellynda
•
23. sep 2020

Dobré ránko babulky 😘, boli sme mimo domu a nestíhala som ani písať 🙈... Všetko je zatiaľ v poriadku, len Dr. má chce vidieť zase v pondelok, lebo ma pozeral max 3 sekundy, vraj po MA pozrie len tak opatrne zatiaľ

varhuanna
•
23. sep 2020

Takže babulky sľúbila som že dám výsledky užívania 100% inositolu (my proteine) ovulku mi to posunulo z 24.dc na 17.dc (potvrdenú aj dr.) Tak sme sa snažili o sto šesto 😅 za mňa je to obrovský úspech a som z toho nesmierne šťastná 😊

zabka1987
•
23. sep 2020

@varhuanna ahoj ,ako si to užívala ? Aj moja ovu sa záhadne strašne posunula . Akurát som rozmýšľala ,čo kúpim

majka_3
•
23. sep 2020

@zabka1987
@varhuanna dievčatá ja užívam inositol 100% už 4mesiace a ovu som mávala 15dc no teraz naposledy som mala na 25dc 😒 niekomu pomôže a niekomu asi ani nie 😀 užívala som 4odmerky ráno a 4vecer.

kika123kika
•
23. sep 2020

@shellynda tak je super ❤️ Daco uz videl ci?

varhuanna
•
23. sep 2020

@zabka1987 vieš čo asi trištvrte kávovej lyžičky resp. pribalili mi k tomu takú mini naberacicku, tak som si davala ráno do poháre a vypila...ale vidím jak mi to aj zmenilo teploty že sú viac ustalenejsie a neskacu hore dole

zabka1987
•
23. sep 2020

@majka_3 juj to fakt . Mne by sa veru tiež zišlo , rozčuľuje má taký dlhý cyklus 😁 my sa teraz síce nesnažíme ,no aj tak . Ovu si sledujem ,toto mi dáko zostalo 😂 závislá na meraní som akosi zostala . Tak skúsim asi alchemilku aspoň . Tam toľko peňazí nevyhodim keby nepomôže

varhuanna
•
23. sep 2020

@majka_3 fuuu a to nie je veľa?ja som len dve odmerky ráno..

pet888
•
23. sep 2020

@majka_3 inositol je najlepsi pre zeny s pco,ktore maju nepravidelne cykly,im to vie pekne napravit.Ale vela zien,co ma pravidelny cyklus so standardnou dlzkou sa stazuje,ze im ho rozhadze,tak oni by to radsej brat asi nemali🤷🏻‍♀️Ale hadam ty ho uz potomto cykle potrebovat nebudes,drzim moc palce😊✊

eduvalia
•
23. sep 2020

@shellynda to su dobre spravy. Radsej nech ta poriadne kontroluje. Tesim sa s tebou ❤️

majka_3
•
23. sep 2020

@pet888 ďakujem 😊 🍀
Budem veriť ze už ho potrebovať veru nebudem 😊

millky
•
23. sep 2020

@shellynda ahoj ☺️ včera som si trošku dosť čítala predchádzajúce debaty tejto diskusie. Moc ma mrzí čo sa ti začiatkom roka udialo a veľmi ma teší, že sa to opäť podarilo. Prajem ti všetko len to najlepšie 🤗 moooc mám z teba radosť. Si silná a tvoja polovička tiež ♥️

naty1987
•
23. sep 2020

@shellynda super že je všetko ok aj ja som bola po týždni znova na sono oddychuj a pozitívne mysli tešiiim sa s tebou 😍😍

naty1987
•
23. sep 2020

@zabka1987 ten inositol máš na veeelmi dlhu dobu oplatí sa ti aj financne
@varhuanna ta pidi odmerka ma písané 0,5g tak preto 4odmerky aby si mala ráno a večer davku 2g inositol 😉😉 nie je to veľa

varhuanna
•
23. sep 2020

@naty1987 ok ďakujem tak zvýšim dávkovanie😊 len nejaká kocka tu písala že mala z toho hyperstimulak tak som sa zľakla bo ja som takej drobnuckej postavy..a môžem ho aj teraz užívať však?

janedoe
•
23. sep 2020

Baby este nie je ovu test pozitivny, ci? Tento mesiac nemeriam, tak som to skusila s ovu testami, ale akosi sa nevyznam 🤷‍♀️

butterfly333
•
23. sep 2020

@kakatulik no nič sa nekoná žiaden zázrak som 1dc.

millky
•
23. sep 2020

@janedoe nie nie je, druhá čiarka musí byť rovnakonsilná alebo ešte silnejšia ako kontrolná.

kakatulik
•
23. sep 2020

@butterfly333 ach jooo...jedného dňa snáď príde....🤗