icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

martinade
22. sep 2020

@evi38 to bude asi po tatovi, bo al by bol po mne o 3tej vstane, da si kafko a upratuje, pecie hihihi
Ale nie, cez den mi moc nespi, tak to asi dohana v noci. Ak mu dam UM na veceru prechrapka celu noc, ak mu dam moje mliecko, tak o 3-4 sa napapka a chrrr dlho do 9, potom dostane mliecko a chrrr do 11-12 🙂 dnes spal extra dlho, vcera bol ockovany, tak v noci 38, rano som si myslela ze je ok, ale od obeda ma zvysenu teplotu, tak len chrr a na ruckach chce byt moj maly chrobak.
Viacmenej mame svoj rezim, ze okolo 20:00 ide chrr.
Ja si odsavam 🙂 bo nemam vela mliecka od 200 do 400ml za den, na jedno posedenie mam polovicnu davku.
@taily30 ako sa mate s Abi?

kakatulik
22. sep 2020

@martinade ahoj Mati. Aký ti dávali aquivalent k Pregnylu v DE?

queen16
22. sep 2020

@kalmak to asi tehotenstvo nebude moc mám silne ale henta bazalna teplota deň pred MS mi nejde do hlavy 😐 37,6 no nevadí

martinade
22. sep 2020

@kakatulik pregnyl som zohnala v de, ale raz som dostala Brevactid 5000 z toho mi bolo nenormalne zle, tocila sa mi rano hlava teda cely deň, na zvracanie bolo rano, do prace som sla asi o 4 hod pozdejsie ako som zvykla.
A este jeden som mala ovitrelle, ale to mi predpisal čr doki.

kakatulik
22. sep 2020

@martinade ďakujem. Pýtam sa preto,lebo mám ešte recept na pregnyl,len na SK uzvraj nie je dostupný,tak či má zmysel sa spýtať tu v AT. ...no veď uvidím.

martinade
22. sep 2020

@kakatulik v de ho mali

kakatulik
22. sep 2020

@martinade ale kedy? Už sa vraj nebudete vyrábať Už meno dopredavaju.

martinade
22. sep 2020

@kakatulik v oktobri som ho kupovala

kakatulik
22. sep 2020

@martinade spýtam sa tu a uvidím. Ďakujem. Inak a predali ti to s receptom,či bez ...

kalmak
22. sep 2020

@queen16 hmm je to zvlastne.. ja som po ovu mala pichanie v podbrusku, nechutenstvo, vseeetko mi bolo 😂 nic to, ideme dalej... vyjde to!

martinade
22. sep 2020

@kakatulik s receptom. Bez nebo sa neda kupit

shellynda
23. sep 2020

Dobré ránko babulky 😘, boli sme mimo domu a nestíhala som ani písať 🙈... Všetko je zatiaľ v poriadku, len Dr. má chce vidieť zase v pondelok, lebo ma pozeral max 3 sekundy, vraj po MA pozrie len tak opatrne zatiaľ

varhuanna
23. sep 2020

Takže babulky sľúbila som že dám výsledky užívania 100% inositolu (my proteine) ovulku mi to posunulo z 24.dc na 17.dc (potvrdenú aj dr.) Tak sme sa snažili o sto šesto 😅 za mňa je to obrovský úspech a som z toho nesmierne šťastná 😊

zabka1987
23. sep 2020

@varhuanna ahoj ,ako si to užívala ? Aj moja ovu sa záhadne strašne posunula . Akurát som rozmýšľala ,čo kúpim

majka_3
23. sep 2020

@zabka1987
@varhuanna dievčatá ja užívam inositol 100% už 4mesiace a ovu som mávala 15dc no teraz naposledy som mala na 25dc 😒 niekomu pomôže a niekomu asi ani nie 😀 užívala som 4odmerky ráno a 4vecer.

kika123kika
23. sep 2020

@shellynda tak je super ❤️ Daco uz videl ci?

varhuanna
23. sep 2020

@zabka1987 vieš čo asi trištvrte kávovej lyžičky resp. pribalili mi k tomu takú mini naberacicku, tak som si davala ráno do poháre a vypila...ale vidím jak mi to aj zmenilo teploty že sú viac ustalenejsie a neskacu hore dole

zabka1987
23. sep 2020

@majka_3 juj to fakt . Mne by sa veru tiež zišlo , rozčuľuje má taký dlhý cyklus 😁 my sa teraz síce nesnažíme ,no aj tak . Ovu si sledujem ,toto mi dáko zostalo 😂 závislá na meraní som akosi zostala . Tak skúsim asi alchemilku aspoň . Tam toľko peňazí nevyhodim keby nepomôže

varhuanna
23. sep 2020

@majka_3 fuuu a to nie je veľa?ja som len dve odmerky ráno..

pet888
23. sep 2020

@majka_3 inositol je najlepsi pre zeny s pco,ktore maju nepravidelne cykly,im to vie pekne napravit.Ale vela zien,co ma pravidelny cyklus so standardnou dlzkou sa stazuje,ze im ho rozhadze,tak oni by to radsej brat asi nemali🤷🏻‍♀️Ale hadam ty ho uz potomto cykle potrebovat nebudes,drzim moc palce😊✊

eduvalia
23. sep 2020

@shellynda to su dobre spravy. Radsej nech ta poriadne kontroluje. Tesim sa s tebou ❤️

majka_3
23. sep 2020

@pet888 ďakujem 😊 🍀
Budem veriť ze už ho potrebovať veru nebudem 😊

millky
23. sep 2020

@shellynda ahoj ☺️ včera som si trošku dosť čítala predchádzajúce debaty tejto diskusie. Moc ma mrzí čo sa ti začiatkom roka udialo a veľmi ma teší, že sa to opäť podarilo. Prajem ti všetko len to najlepšie 🤗 moooc mám z teba radosť. Si silná a tvoja polovička tiež ♥️

naty1987
23. sep 2020

@shellynda super že je všetko ok aj ja som bola po týždni znova na sono oddychuj a pozitívne mysli tešiiim sa s tebou 😍😍

naty1987
23. sep 2020

@zabka1987 ten inositol máš na veeelmi dlhu dobu oplatí sa ti aj financne
@varhuanna ta pidi odmerka ma písané 0,5g tak preto 4odmerky aby si mala ráno a večer davku 2g inositol 😉😉 nie je to veľa

varhuanna
23. sep 2020

@naty1987 ok ďakujem tak zvýšim dávkovanie😊 len nejaká kocka tu písala že mala z toho hyperstimulak tak som sa zľakla bo ja som takej drobnuckej postavy..a môžem ho aj teraz užívať však?

janedoe
23. sep 2020

Baby este nie je ovu test pozitivny, ci? Tento mesiac nemeriam, tak som to skusila s ovu testami, ale akosi sa nevyznam 🤷‍♀️

butterfly333
23. sep 2020

@kakatulik no nič sa nekoná žiaden zázrak som 1dc.

millky
23. sep 2020

@janedoe nie nie je, druhá čiarka musí byť rovnakonsilná alebo ešte silnejšia ako kontrolná.

kakatulik
23. sep 2020

@butterfly333 ach jooo...jedného dňa snáď príde....🤗