Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kakatulik pregnyl som zohnala v de, ale raz som dostala Brevactid 5000 z toho mi bolo nenormalne zle, tocila sa mi rano hlava teda cely deň, na zvracanie bolo rano, do prace som sla asi o 4 hod pozdejsie ako som zvykla.
A este jeden som mala ovitrelle, ale to mi predpisal čr doki.
Dobré ránko babulky 😘, boli sme mimo domu a nestíhala som ani písať 🙈... Všetko je zatiaľ v poriadku, len Dr. má chce vidieť zase v pondelok, lebo ma pozeral max 3 sekundy, vraj po MA pozrie len tak opatrne zatiaľ
@shellynda tak je super ❤️ Daco uz videl ci?
@majka_3 inositol je najlepsi pre zeny s pco,ktore maju nepravidelne cykly,im to vie pekne napravit.Ale vela zien,co ma pravidelny cyklus so standardnou dlzkou sa stazuje,ze im ho rozhadze,tak oni by to radsej brat asi nemali🤷🏻♀️Ale hadam ty ho uz potomto cykle potrebovat nebudes,drzim moc palce😊✊
@kakatulik no nič sa nekoná žiaden zázrak som 1dc.
@butterfly333 ach jooo...jedného dňa snáď príde....🤗

@evi38 to bude asi po tatovi, bo al by bol po mne o 3tej vstane, da si kafko a upratuje, pecie hihihi
Ale nie, cez den mi moc nespi, tak to asi dohana v noci. Ak mu dam UM na veceru prechrapka celu noc, ak mu dam moje mliecko, tak o 3-4 sa napapka a chrrr dlho do 9, potom dostane mliecko a chrrr do 11-12 🙂 dnes spal extra dlho, vcera bol ockovany, tak v noci 38, rano som si myslela ze je ok, ale od obeda ma zvysenu teplotu, tak len chrr a na ruckach chce byt moj maly chrobak.
Viacmenej mame svoj rezim, ze okolo 20:00 ide chrr.
Ja si odsavam 🙂 bo nemam vela mliecka od 200 do 400ml za den, na jedno posedenie mam polovicnu davku.
@taily30 ako sa mate s Abi?