icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

pet888
24. sep 2020

@mirus11 urcite chod co najskor k dr🙏🏻

mirus11
24. sep 2020

@pet888 tak nakoniec zajtra ráno sa mám zastaviť,dúfam že mi zoberie aspom tu krv,a o pár dní bude človek múdrejší vo to moje telo vystrája.ale nemyslím že to bude tehu,lebo žiadne príznaky nemám.len že má bolí brucho ako keď mám mať ms,preto som včera urobila aj tehu test.este ma napadlo,že či to nemôže byť mimomaternicové tehotenstvo,ale myslím,že zajtra sa dozviem.

majka_3
24. sep 2020

@mirus11 moja wwaaaau 😊🍀 no len pekne ickaj na krv a o pár dní zas aby sa vedelo ci hcg rastie. Držím mega palce mega mega ♥️🍀😘

mirus11
24. sep 2020

@majka_3 Zlatko ale ja neverím tomu,že by to bolo ono,veď ja som mala normálny ms a dokonca ešte dlksiu,ako som mávala,ešte som to hovorila mužovi,že čo robí moje telo.len sa obavám aby to nebolo mimomaternicové.

pet888
24. sep 2020

@mirus11 budem drzat palce,nech je to na dobrej ceste✊Tusim si vravela,ze aj to predchadzajuce tehotenstvo bolo neskor vidiet,tak asi to bude opat tento pripad😊

giuli
24. sep 2020

@mirus11 drzim palce ,aby sa stastne skoncila tato zahada...tu je moznost aj ,ze si mala ovul.tesne pred ms

mirus11
24. sep 2020

@giuli ja už vôbec ničomu v poslednej dobe nerozumiem
@pet888 no tam bolo zistené podľa vinechanej ms,a s krvi sa zistilo,že to bolo tehotenstvo,ale to som v 5tt prišla a sama som sa aj vyčistila,tak ja už fakt netuším čo sa deje.ani si neviem predstaviť,že kedy by som mala ovulku,keďže som ju mala odsledovanu aj ovu testami aj BT.

majka_3
24. sep 2020

@mirus11 neboj nič... Musíš veriť... Testik ti stmavol od večera. Nie? Odfot to spolu

rosalie1411
24. sep 2020

@mirus11 tiež veľmi držím palce, nech to ma šťastný koniec.. Zajtra budeš vedieť viac..

domig1
24. sep 2020

@giuli presne ako píšeš, to ma tiež napadlo, že ovu mohla byť pred ms 🙂

queen16
24. sep 2020

@kalmak áno 😊

millky
24. sep 2020

@andrea_r016 uvidíš zajtra. Čo som čítala u mnohých žien, toto je jemný pokles, takže nič nie je stratené. Som na tom podobne - čakanie na verdikt. Mne o 4dni má prísť. Som zvedavá čo bude zajtra. Ja zatiaľ vyzerám takto 🥴

bona69
24. sep 2020

@millky kamoška vedela že sa podarilo keď tiež pocítila strašné pichnutie, že sa červík zavrtal😁držím palce

millky
24. sep 2020

@bona69 och vďaka ☺️ je to milé, od rána na to myslím, že toto bol riadny klinec čo červík 😂 včera ma mužík totalne hladkal po krížoch, lebo pred spaním ma ťahalo v podbrušku... Nič som mu nevravela, nechcem po minulej skúsenosti... A sám mi tak povedal: Neboj, to bude dobreeee, zvladneme to... A usmial sa na mňa. 😂 Stále si myslím, že je to taký ignorant môj obľúbený 😂 ale vie ma prekvapiť... Tak snáď vycítil správne symptómy zo mňa 🤞🤞

bona69
24. sep 2020

@millky určite, aj mňa to ťahalo, tak skubkalo, kým bol termín ms, jooj, tak ti držím palce 😘 samozrejme aj všetkým ostatným dievčatám

millky
24. sep 2020

@bona69 ďakujem pekne ☺️ samozrejme, že to beriemns rezervou... Ale bola by som veľmi šťastná ak by to tentokrat malo šťastný koniec☺️

andrea_r016
24. sep 2020

@millky wau....mas krasny graf....drzim palceky silno....no som zvedava co bude ja mam do ms nejake 3dni ....som ako na ihlach ale ak sa nezadari...ide sa dalej 🙂

eduvalia
24. sep 2020

@millky jej to je mile. Moj manzel po poslednych dvoch neuspesnych IUI povedal, neboj sa raz budes tehotna a agresivna 😂 Ja revem ako male decko, on slzicky na krajicku a s plnou hrdostou toto povie. Ale chapem, ze sa snazia byt asi pred nami silny a v kutiku duse ich to skrie.

millky
24. sep 2020

@andrea_r016 krásny je zatiaľ... Uvidíme ☺️ držím ti palce... Snáď nám to takto pekne spoločne vyjde 🤞🤞♥️

andrea_r016
24. sep 2020

@millky veru to by bolo super ako píšeš 🙂 daj potom info ako si dopadla 🙂

millky
24. sep 2020

@eduvalia oh ano 😃 ani som nečakala niečo milé lebo sa spolu o tom vobec nerozpravame už... Viem ze ho to zasiahlo, veď sme si aj spolu poplakali. Môj drsňák ♥️ mala som z neho dosť pocit že zostal pasívny... Taký chladný. Tak snáď sa zadarilo - zamiesilo 😜

eduvalia
24. sep 2020

@millky drzim palceky 🙏

millky
24. sep 2020

@eduvalia ďakujem 😘

millky
24. sep 2020

@andrea_r016 určite dám ☺️ pre teba to platí tiež 🤜🤛

mirus11
24. sep 2020

Tak žienky pozrite,teraz urobene,to som veľmi zvedavá,vo bude zajtra.sem tam mám jemne spinenie,a brucho boli ako keby ma prísť ms.

majka_3
24. sep 2020

@mirus11 waau ♥️

nina004
24. sep 2020

@mirus11 Jeee čo to vidím. To je krásne. A dnešný mamatest mi príde silnejší. Dúfam,že zajtra bude u dr všetko v najlepšom poriadku 🍀 ono na tom asi ozaj niečo bude,že keď sa na to pár vykašle,tak to vyjde

mirus11
24. sep 2020

@nina004 ale žienky mne to vôbec nijako nevychádza,potom ovulácia musela byť úplne iný deň,ako by my ju vyznacilo?ja tomu vôbec nerozumiem a ani neverím,že by som bola tehu.ved dúfam že mi zajtra zoberie krv a uvidí sa.ani kŕčom nemám úplne dolu a už vôbec nie tvrdý.a ani tá BT nenaznačuje,že by to bolo tehu.

mirus11
24. sep 2020

@majka_3 pre teba som odfotila včerajší a dnešný.oba sú ružové

andrea_r016
24. sep 2020

@mirus11 gratulujeeeem 🙂