icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
30. sep 2020

@alzbeta162 on to potrebuje že zastaviť a potom o 10dni aby sa mi spustil ms,ale mne zasa za 10dni má prísť ovulácia,ale teraz je to moje telo také osprostene,že ani sama neviem či vôbec ta ovulácia tento cyklus bude alebo nie,keďže tam tehotenstvo nie je,ale veď ukáže sa časom.tak hádam vie,čo robí,alebo len skúša čo na to telo povie?no sama neviem...ešte som sa zabudla spýtať,keď beriem Dhupaston tak ten náhodou nezastavuje ovulaciu?

alzbeta162
30. sep 2020

@mirus11 veľmi ma to všetko mrzí čo sa ti stálo tak to vyzeralo nádejne....:( Prajem ti skore zotavenie verim, že tvoje telo sa da do poriadku a všetko bude dobré a podarí sa vám vytúžené bábätko🙂🙏 no áno zastavuje ovuláciu 🤔 aspoň čo ja viem preto som ho brala až pp ovu

eduvalia
30. sep 2020

@mirus11 co sa to deje na tomto svete? To uz neexistuje ziadna spravodlivost?! Zena, co tuzi po babatku, snazi sa a pride on. Ach jaaaj. Strasna nespravodlivost.

eduvalia
30. sep 2020

Ahojte dievcata, v pondelok sme v CAR podpisali ziadost na IVF. Momentalne cakame, kym ho centrum posle do poistovne (nechapem na co cakaju ☹). Kazdopadne, uz som viac nedokazala pokracovat a som stastna, ze som sa rozhodla navstevovat CAR. Aspon viem, ze sa nieco okolo nas deje.

majka_3
30. sep 2020

@eduvalia veľmi ti držím palce ✊🏻🍀♥️

millky
30. sep 2020

Cawte žienky. Tak vám píšem, ako som dopadla. Dnes bol 3deň čo mi meškala MS. Včera som si v práci spravila test, lebo som začala neskutočne hnusnú horkosť v ústach cítiť, síce som pred tým bola cikať každých 20/30 minút.... Vyšli mi dve čiarky. Huraaaa.... Aa dnes na 3deň meškania sa mi okolo 11tej spustil ružový výtok. Asi o hodinu na to, z toho bola slizká ružová krv bez hrudiek. Asi sa odstrelím.... Dala som si mini tampón a keďže som mala čas až okolo 5tej ho vybrať, kukám.... Jedna ryha v tampóne trošku ružová a zvyšok čistý tampón. Teraz večer cítim riadnu ťahanicu v maternici....a samozrejme krv pokračuje. Krčok mám guľatý a tvrdý, vôbec nie taký ako býva rozpľasknutý... Absolútne neviem, čo si mám o tom myslieť. Je mi zle, krúti sa mi hlava, slabá som ako keby som nespala týždeň.... Takže nič iné mi neostáva ako počkať a sledovať čo sa bude diať ďalej a po MS si spraviť kontrolný test. Ešte nikdy mi nerobili hormonálny profil, ale v októbri mám ísť na prehliadku a poprosím oň. Dnes mi kamoška vravela, že môžem mať málo progesteronu ak sa toto nevyvinie v šťastný koniec. Nuž.... Pripájam vám môj grafík ku dnešnému dňu.

mirus11
30. sep 2020

@millky mojko to co je už za dnešnú dobu,to ozaj nebudeme mať ani kusocek šťastia aby sme v pohode otehotneli a vynosili ten rozkošný uzlik?aj mňa čaká v blízkej dobe hormonalny profil,ale najprv musíme dať do poriadku to,že som mala v krvi HCG,piatok budú výsledky ďalšieho odberu,tak som zvedavá.ja som so snaženim do konca roka odstavená,lebo sa mi nechce ani teraz pustiť ms,tak mne môže urobiť hormonalny profil až keď budem mlnormapne menstruovat,a to bude bohvie kedy 😢☹️žienky aspom tu s vami si môžem o mojom trápení popísať,keď nikomu okrem môjho drahého to nechcem hovorit

millky
1. okt 2020

@mirus11 ja končím s myslením na mimčo.... Príde? Príde.... Test už žiadny nekúpim.... Mám ešte tri, snáď ich do roka použijem. Bohužiaľ. Moje telo asi miluje menštruáciu viac ako mňa samotnú. Držte sa ženy.

alzbeta162
1. okt 2020

@millky podľa mňa potrebuješ duphaston pre nedostatok progesterónu to isté som mala ja za problém takže nechceš skúsiť si ho nasadiť?

zabka1987
1. okt 2020

@alzbeta162 presne , ja bez neho neviem byť vôbec tehotná . Proste sa mi neudrží . Preto vždy po ovu som ho musela brat a vždy to vtedy vyšlo

alzbeta162
1. okt 2020

@zabka1987 ako pises ja nam sa nedarilo od minulého roku tak v aprili potrat určite pre ten progesterón a v juni som hned po ovu nasadila duphaston a klop klop podarilo sa❤️

mirus11
1. okt 2020

@millky to si aj ja vždy poviem a nakoniec je to vždy úplne inak,len ja mám tiež teraz jednu dilemu,že beriem teraz 10dni Dhupaston,a mám ho skončiť 27dc,a potom by mala prísť ms.len u mňa je to tak,že jaav ovulaciu až ten 27dc,takze či zasa nebudem mavat ovulaciu presne cez ms.to má veru nenapadlo keď som bola u lekára.tak teraz som taká mimo z toho,že neviem čo brat Dhupaston ďalej alebo čo.viem že tento cyklus to asi ani ovulácia nebude,keďže Dhupaston to zastavuje,ale má to zaujíma na čas,keď sa budeme môcť pokúšať

majka_3
1. okt 2020

@millky ahoj. No ak máš testy pozitívne a ms sa nerozbehla zožeň si ten duphaston, držím palce 😉

zabka1987
1. okt 2020

@mirus11 fu no ak si brala kôli tomuto duphaston ,tak vysadiť aby prišla ms na čas . Ak si do tých dní čo si nebrala duphaston ,tak ovu zastavil . Ďalší cyklus by mala prísť na čas ,no môže sa stať že nie . Ja som vždy začala brať po ovu či ja tiež väčšinou o dosť neskôr bola a vždy sa s ním podarilo . Držím palce

mirus11
1. okt 2020

@zabka1987 no ja dom to musela kvôli niečomu inému,ale uvidím čo mi povie potom doktor.

millky
1. okt 2020

Budem sa musieť s gyndošom o tom poradiť. Uvidíme čo povie

kakatulik
1. okt 2020

@mirus11 už to dober a hotovo. Tento mesiac ovulku asi nečakaj. On ti chce nejak upraviť tento cyklus. Ja sa len obávam,že ak si sa tým spinenim dočistovala,či si to takto nestopla. Treba v ďalšom cykle urobiť ten HP.

mirus11
1. okt 2020

@kakatulik to mi bude robiť určite,i keď beriem Dhupaston,tak spinim stále.ja ju tento mesiac ani neočakávam.viem že cyklus sa bude ešte spamätávať pár cyklov s tohto,ale tak musíme vydržať a ja bude dobre.

shellynda
1. okt 2020

Tak dievčatá, dnes už bolo Hcg 0😪. Dr.povedal,že teraz sa môžme zase začať snažiť, že sa skôr zadarí, no ja neviem či sa na to už cítim, lebo ten strach, že sa to zase zopakuje je hrozný😔

junyk
1. okt 2020

@shellynda nevzdávajte to a chod do toho. Túžba bude o pár dní silnejšia. Je to ešte čerstvé a strach bude vždy. Ja som tiez odhodlaná ísť opäť do toho po tretikrat. V rámci možností som sa otriasla len mňa ešte čakajú vyšetrenia tak si počkám ešte nejaký mesiac dva. Momentálne sa mi objavuje svetielko nádeje lebo sa mi blížia termíny vyšetrení 😊

sekerka18
1. okt 2020

Ja som sa tak bála. Minulý rok dvakrát biochemické. A tento rok vo februari MA v 11tt. Ale dnes 16dpo a test silnie takže verím dufam silno, že to bude dobre už.

rosalie1411
1. okt 2020

@sekerka18 gratulujem 😊😊

rosalie1411
1. okt 2020

@junyk no hej, ja by som mala mat tiež všetky vyšetrenia v polovici októbra, ale horšie je, že na výsledky sa čaká ďalších 4-6 týždňov a potom ešte nasleduje prípadná liečba.. Takže všetko je to na dlhé lakte.. Ale verím, že všetky sa skôr či neskôr dočkáme vytúženého bábätka.

sekerka18
1. okt 2020

@rosalie1411 ďakujem krásne ♥️ baby držím palce všetkým. Je to hrozne čo musia ženy prežívať keď chcú bábätko.

eduvalia
2. okt 2020

@luckynko44 Ahoj babula, ako sa citis? Kolky si dnes DPI? Ja stale cakam na vyjadrenie poistovne, vcera to u nich pristalo 🙂

luckynko44
2. okt 2020

@eduvalia ahooj slnko...som 8dpi...ako sa citim? Nic zvlastne,ako na hojdacke...verim ale ze to vyslo,ine nepripustam 😉😘 ...no konecne to podali,super,velmi drzim.palce..nakoniec som nemenila poistovnu 😊 ale verim ak by nahodou bolo treba nebudu robit obstrukcie...tesim sa s tebouuu,krok vpred a poriadny 😍🙏😘

eduvalia
2. okt 2020

@luckynko44 velmi ti drzim palceky, urcite to vyslo, nic ine neprichadza do uvahy 🙏

luckynko44
2. okt 2020

@eduvalia 💜❤💛😘 dakujem za podporuuu

mirus11
2. okt 2020

Žienky u mňa tiež je krv už v poriadku HCG že pekne kleslo,aj krvný obraz čo mi zatiaľ robil že je v poriadku,tak už ma čaká len čakať na ms a hormonalny profil aby mi mohol urobiť.uz by som ten ms aj mohla mať.

smolinecka
2. okt 2020

@mirus11 taka som rada ze to nebolo mmt u teba, drzim palce do buducna uz len pozitivne spravy 🍀❤