icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

khiarka
13. okt 2014

@mawiya velmi sa mi paci tvoj zmysel pre humor. Obdivujem tvoju statocnost. A este viac obdivujem tvoju odvahu nevzdavat sa. aj ja si myslim ze do roka budes mat babo zasluzis si to a budes skvela mamina.

khiarka
13. okt 2014

@paskolinka vidim ze mas podobne teploty ako ja. Ja sice meriam len dva tyzdne a zacala som az od ovu takze netusim ake teploty by som mala mat vo folikularnej faze. Chem sa spytat mas nedostatocnu cinnost stitnej zlazy?. Mas totiz nizsie teploty tak ako ja.

mawiya
13. okt 2014

@khiarka ďakujem zlatik, ale nie vždy sa dá všetko s úsmevom. ale mám super rodinu, a hlavne skvelého manžela, tak sa dajú aj tieto veci zvládnuť. ale nemysli si,keď budu dnes všetci spať a bude všade ticho, už sa vidím ako smoklím potajme do vankúša ☹ ale viem, že všetko bude dobré. Prajem ti veeeeeeeeeľa krásnych detičiek

senta_sofia
13. okt 2014

@mawiya a ty sa tam prides o rok ukazat s babom, to nie je blbost, to je fakt 🙂) lebo my ti tu budeme tak silno drzat palciska, ze to ani nijak nemoze byt 😉

khiarka
13. okt 2014

@mawiya viem ako sa citis, ked vsetci ocakavaju ze si silna a vsetci veria tvojmu optimizmu. Som na tom podobne aj ked som este nemala potrat ale ani som nikdy nezazila mat obe ciarky na teste a to ani na ovulacnom. <vzdy som chcela byt silnou zenou a nerozplakat sa nad skuskami. Tento mesiac ma ale donutil k slzam a priznala som ich aj manzelovi. Myslela som ze bude zo mna sklamany ze sa vzdavam hned na zaciatku ale bola som prekvapena ako je na mna nezny. Som rada ze nemusim byt vzdy silna a ze ked ukazem ze ho potrebujem som omnoho statnejsia a on tiez. Mame nadej ze raz ovu pride a s nou aj vytuzene babo. A to iste sa stane aj tebe. LEBO SLOVO MA MOC. 🙂 a to ako si navzajom prajeme a zehname to sa nam aj stane.

adamnela
13. okt 2014

@mawiya si uplne skvela, ze to takto beries...Inak uz nas tu je dost, co sme si prezili tuto istu situaciu a preto sa vieme vcitit ako sa teraz citis...Drzim Ti alceky moja, nech je tak ako ten mily pan dr. povedal 🙂 A kludne sa vyplac ak saTi ulavi a bude dobre, ako si napisala...
@rybkaa Matulik, Ty si uzasne rychla 🙂 Dakujem Ti moc, aj za ten darcek s venovanim 🙂 Dufam, ze to tak bude a bude to ten stastny 🙂

mawiya
13. okt 2014

@khiarka krásne si to napísala, presne takto sa ja veľakrát cítim. musím byť silná, lebo sa to odo mňa očakáva, ale....
No ale popravde sme silné ženské, šak čo by chlapi bez nás robili. a neboj čiarky budú aj na ovu aj na tehu. nejako to už predsa vybojujeme. posielam ti srdienko.
@adamnela veď sa vyrevem. ale nemysli si, že teba vianočné pečenie minie. ideme tutok prezentovať každá, čo vieme upiecť na vianoce. tak som sa rozhodla. však @rybkaa 🙂)))))))))))))))))))))))))))))))

khiarka
13. okt 2014

@mawiya dakujem 😅
budete na Vianoce piect ? no ja sice velmi neviem piect skor varit a ruru mam tiez na prd ale kvoli mawyi tiez budem 😀

sjuzan77
13. okt 2014

Beriete ma do pecenia? 😅

khiarka
13. okt 2014

@sjuzan77 no ja ta beriem otazka je ci nas beru aj ostatne a ty co piect vies? 🙂

adamnela
13. okt 2014

@mawiya no celkom sa aj tesim. Konecne budem piect v mojej novej vysnivanej kuchyni, ktoru mi stolar zacal konecne dnes pomalinky robit...Takze idem do toho s Vami, aj ked som este na Vianoce nic take nepiekla okrem medovnikov 🙂
@sjuzan77 jasne, ze berieme...tiez sa tomu nevyhnes 🙂
@khiarka super, tak sa nas teda pomaly zbiera...Budeme si musiet asi aj nove forko zaviest, lebo do grafov vkladat fotky kolacov asi nebude s kostolnym poriadkom 🙂

khiarka
13. okt 2014

@adamnela no ta asi hej ale to neznamena ze nemozme prehodit aj zopar slov o tom ako sa nam DARI s babätkami. 🙂 A co vlastne idete piect? 😅 Pralinky a cukrovi alebo nieco specialne?

adamnela
13. okt 2014

@khiarka no ja urcite medovnicky a nieco suche...My sme neni moc na kolace a zakusky, ale mokre objednam, lebo kedze budeme mat prve Vianoce v dome, tak bude asi viacej navstev a vacsia spotreba 😉

sjuzan77
13. okt 2014

@khiarka no nieco z toho pecenia zvladnem, mozes mi nakuknut do albumu 😉
@adamnela rozkaz sefe 😀

Inak zlaticka moje, velmi velka vdaka za vsetky spravy plne podpory a povzbudivych pismeniek, ktore ste mi pisali do ip, za tie 2 tyzdne som sa pozviechala z najhorsieho, sice este tomu stale nemozem uverit, ale neli mi dava silu ist dalej. Takze sa pomaly vraciam do zivota a samozrejme, ze aj k vam. Sice len ako meracka, pretoze snazilka zo mna asi dlho nebude, minimalne kym nepodstupime testy a nezisti sa, co sa deje.

khiarka
13. okt 2014

@adamnela ja este neviem ci budeme doma alebo pojdeme na Slovensko ku rodicom. Ale skor ostaneme doma a budeme mat tiez dost navstev. No a moj manzel miluje sladke. Velmi by som si priala keby som uz mohla zdobit pralinky a tesit sa z rastuceho bruska. Z rastuceho bruska z otehotnenia a nie z kolacikov 😀 a dufam ze sa aj prida mawiya

adamnela
13. okt 2014

@khiarka som citala na snazilkach, ze zijes vo Svajciarsku, hm? No veru, ja by som tie brala to brusko...No dufam, ze sa nam to vsetkym podari a do konca roka vsetky tehulkujeme 🙂
@sjuzan77 😉

mawiya
13. okt 2014

ženy moje pekne pohľadajte recepty, od starých materí a tak a pekne vždy vložíme grafík a koláčik. alebo testík a ozdôbku. alebo tak. ja inak idem začať merať, lebo som sama zvedavá, ako sa bude správať teplotka teraz a kedy nabehne normálny cyklus. a @khiarka jasne že sa pridávam k tehu 🙂 šak načo by som tu potom bola. proste teraz sme si to vyskúšali a najbližšie už pojdeme naostro

rybkaa
autor
13. okt 2014

@zarzisia moja mrcha tento cyklus tiez taka po biede....ako sme sa snazili,brut ms,aj sliznica,teraz len taka cervena voda a sliznica len jeden den,no bieda....neviem co to,ci sa jej nechce.....
@veroni1988 keby si nemala tie vyssie teploty 17-18 dc,tak 20 dc mohla byt ovu,ten vyskok 28dc je super,to by mohlo nieco znacit,ked to tam ostane 🙂

rybkaa
autor
13. okt 2014

@adamnela vdacne...som rada ze som ta mohla aspon trochu potesit a ako pisem - len v stave nudze 😀

rybkaa
autor
13. okt 2014

@mawiya porazindel ho aj s vianocami a kolacami...akoze ja by som piekla,bo to mi ide lepsie ako varenie 😀 len potom si to musim aj zjest a baby! Sak dverami neprejdem! 😀
@sjuzan77 jasne ze ta berieme urobime sutaz o najkrajsi,najlepsi a najskor zozraty kolac 😀

rybkaa
autor
13. okt 2014

@sjuzan77 to co som teraz vyhlasila????? Preboha ved ty nas natres v tom peceni jak plnkuna plat a sme vypecene....kks,to kam si trufam na teba ? 😀

rybkaa
autor
13. okt 2014

@adamnela zmenim nazov temy na Grafy BT a kolace a budeme koser pred adminom 😀

rybkaa
autor
13. okt 2014

Baby,ja som inak aka krepaaa? Teraz na vecer miesto toho,aby som sla do perin vzdychat, som si nedopatrenim kukla ako sa robi konizacia elektrickou sluckou a ja teda znesiem vela,ale fakt mi plano prislo 😨 Esteze to v narkoze robia,bo by som im usla z kozy a bezala tych 64 km peso domov....normalne mam vidiny o tej diere a ako sa mi nikdy nepodari otehotniet a uplne vazne uvazujem o adopcii...bola som zla,drza,pyskata,ale ze az som si zasluzila...to by ma nikdy nenapadlo...ano,mozno si myslite,ze prehnam a zbytocne stresujem,no mne to az teraz nejako dochadza,co vsetko sa moze stat..... 😢

sjuzan77
13. okt 2014

@rybkaa e-e, ziadne natieranie sa nekona, akurat sa mozem podelit o svoju zbierku receptov, pred vianocami som vo vytrzeni, zboznujem vypekanie cukroviniek, akurat sme to tiez nevladali jest( jasne, ked robim 12 druhov 😅 ). Tak som to vyriesila zasobovanim mojej maminy, svokruse a babky. Ja sa vyzivam v peceni a oni su stastne-prestastne, ze sa s tym nemusia babrat 😉
Zlatino, nepozeraj take veci, ja som bola tiez blba, ked som bola po 2. potrate, pozerala som video kyretu. No bolo mi to sprostej treba? Nebolo 🙄
Vsetko bude dobre, vyjde to, ty budes zdrava a pustite sa do snazilkovania 😉

mawiya
13. okt 2014

@rybkaa počúvaj cica dnes boli so mnou na izbičke dve babenky, ktorým robili konizáciu. priviezli ich prebratie, spokojnie, bez bolestí, len čo sme preštudovali - že im novalgin rupli rovno po zákroku. bez problémov šli cikať, a nemali žiadne bolesti. a po 3 hoďkách šup ho šli domkov. nič neboj.

adamnela
14. okt 2014

Dobre ranko kočeny...
No u mna to zatial vyzera takto, kedze sme stale v teme Grafy BT 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
Aj u mna sa dnes ochladilo @rybkaa 🙂 A vidis to ani mna netrklo, ze @sjuzan77 je taka expertka na pecenie...Ale ona nas urcite povzbudi, aj ked to nebude na 100% 😉 Ze Zuzi?? 🙂
@rybkaa no ja som tiez taka kofa, tiez som minule kukala ako sa robi ten drilling vajecnikov a ked som si to predstavila, tak pomov...Ale co uz s nami, ked sme take sibi-ribi a pustame si to, co netreba 😒 Ale neboj, zvladnes to a ako povedala @mawiya , ze kocky boli po zakroku v pohode...Drzim moc palce... 🙂
A inak zmena nazvu na Grafy BT a kolace, to by nam asi nepreslo 😀 😀 Ale ved mi to uz nejako vymyslime 😉

veroni1988
14. okt 2014

@rybkaa tým vysokým teplotám 17 a 18 DC nerozumiem, potom mi klesla, neviem čo teplotu ovplyvnilo

petra212
14. okt 2014

@adamnela @rybkaa
u mňa sa ochladilo včera 😉
je to ako na hojdačke ako pozerám

http://www.fertilityfriend.com/home/53d637

senta_sofia
14. okt 2014

no caute kucharky @mawiya @adamnela @sjuzan77, veru @rybkaa, si myslim, ze keby sa do popisu fora napisalo, ze je to aj forum o vareni, peceni, domacich pracach a domacich problemoch, nic by sa nestalo 😀 u mna sa bude vianocne pecenie niest v duchu chutne a rychle, myslim, ze uz bude zo mna seriozna velryba, ktora spolahlivo zablokuje priechod medzi stolom a kuchynskou linkou, kraje cesta budem gulat s vlastnym bruchom a budu mi opuchat nohy 😀
a @rybkaa a co ty take hovadiny kukas, ja si myslim, ze od tolkeho snazenia mame kazda dieru taku akurat, takze zakrok ti urcite neublizi 😀
a @khiarka vitaj u nas 🙂

rybkaa
autor
14. okt 2014

@mawiya ja sa ani dáko nebojím, len som to krepaňa nemala pozerať, bo to vyzerá ako čistá katastrofa 😀 ale pyžamičky nakúpené, zbalím kufer a hajde, ja tam budem do druhého dňa, nechce ma dr. hneď pustiť domov, aby sa niečo neskomplikovalo, nakoľko idem do RS na zákrok a ona bude mať službu, tak na mňa dohliadne, na druhý deň ma prepustí, tak sa len bojím, aby ma o hlade nenechali ako naposledy po laparke 😀