Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ikonica tak prečo mi hematologicka trepala že nebudem môcť anopyrin? tá alergia sa mi objavila po operácii slepého čreva keď mi dali novalgin, pri teste priechodnosťi vajcovodov som si dala brufen a opäť alergická reakcia, bolela ma hlava dala som si acypiryn a taktiež alergická reakcia..jediné čo som neskúšala bol Paralen ale to som sa už aj bála brať
@luckynko44 Ahoj, skusala si testik? Ci az v den odberu?
@eduvalia ahooj..nie neskusala a skusim najskor 13dpi a to bude v stredu..skor nevidim zmysel 😊 tolko uz vydrzim 🙂snad 🤣...inak dnes 10dpi jedine co mi je ze ma bolia prsia ale aj to len tak na dotyk akoby z boku a striedam nalady 😂 no to moze byt aj z progesteronu..neviem...ale zije vo mne obrovska nadej 😍😘ze to vysloo🙏
@luckynko44 čo je dpi?
@butterfly333 den po inseminacii (mojej tretej)
@luckynko44 aha ďakujem. Ja.som bola 2x IUI neúspešne.
@kakatulik veď práve teraz som trošku o tom čítala, čo čo obsahuje 🤷spuchnu mi ruky teda dlane a začnú má strastne zvrbiet takisto hlava ma začne neskutočne svrbiet a na tvári a na dekolte sa mi vyhadzujú také červené fľaky jak daka žihľavka😏a tu kyselinu acetyslicylovu obsahuje aj novalgin?netuším čo to na mňa pôsobí a to už v stredu som mala ísť na testy ale teraz asi už ťažko
@luckynko44 spravne nastavenie ❤️Velmi drzim palce🙏
Tak dievčatá moje iui nevyšlo... Dnes 13dpi a test krásne biely.... 😒😪
Žienky chcem sa vás spýtať,naspäť som sa vrátila k meraním bazalnej teploty,len sa chcem spýtať,či má význam hu merať keď beriem Dhupaston?
@giuli ninja ho beriem teraz od 17dc až do tohto piatku 2x1tabletka,ale ja mávam ovulku až na 26-27dc,ale teraz mi to nasadil kvôli spineniu,keďže som bola ako môj doktor povie,trochu tehotná,ale zasa to nedopadlo tak,ako malo.a spinila som stále,tak mi to dal,a že mi musí upraviť cyklus,keďže ho mávam dosť dlhý(37dni).ale muž má prehovoril,aby som začala znovu merať BT.

@varhuanna na dosticky sa zvycajne dava anopyrin cize kyselina acetylslicylova a nie paracetamol... Pripadne aj nieco ako fraxiparin, clexane, fragmin...