icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. okt 2020

@varhuanna na dosticky sa zvycajne dava anopyrin cize kyselina acetylslicylova a nie paracetamol... Pripadne aj nieco ako fraxiparin, clexane, fragmin...

kakatulik
4. okt 2020

@varhuanna a načo ti je paracetamol? Budeš pichať Fraxuparin a basta.....
Ešte som nepočula, že by bol niekto alergický na paracetamol.....

varhuanna
4. okt 2020

@ikonica tak prečo mi hematologicka trepala že nebudem môcť anopyrin? tá alergia sa mi objavila po operácii slepého čreva keď mi dali novalgin, pri teste priechodnosťi vajcovodov som si dala brufen a opäť alergická reakcia, bolela ma hlava dala som si acypiryn a taktiež alergická reakcia..jediné čo som neskúšala bol Paralen ale to som sa už aj bála brať

varhuanna
4. okt 2020

@kakatulik a vidíš práve ho asi poznáš 😁 ďakujem uklidnila si ma no hemato má dosť vystrašila že fraxapyrin nie je taký účinný.no som zvedavá čo mi povie v pondelok keď budem volať

ikonica
4. okt 2020

@varhuanna tak to netusim... Anopyrin paracetamol neobsahuje... Volaj jej cim skor, ze mas dve ciarky...

varhuanna
4. okt 2020

@ikonica jj v pondelok volám, len som z nej a zo všetkej situácie teraz zmätená tak som zvedavá

eduvalia
4. okt 2020

@luckynko44 Ahoj, skusala si testik? Ci az v den odberu?

luckynko44
4. okt 2020

@eduvalia ahooj..nie neskusala a skusim najskor 13dpi a to bude v stredu..skor nevidim zmysel 😊 tolko uz vydrzim 🙂snad 🤣...inak dnes 10dpi jedine co mi je ze ma bolia prsia ale aj to len tak na dotyk akoby z boku a striedam nalady 😂 no to moze byt aj z progesteronu..neviem...ale zije vo mne obrovska nadej 😍😘ze to vysloo🙏

kakatulik
4. okt 2020

@varhuanna ale ani novalgin neobsahuje paracetamol.....ako vyzerala tá alergická reakcia?

butterfly333
4. okt 2020

@luckynko44 čo je dpi?

luckynko44
4. okt 2020

@butterfly333 den po inseminacii (mojej tretej)

butterfly333
4. okt 2020

@luckynko44 aha ďakujem. Ja.som bola 2x IUI neúspešne.

varhuanna
4. okt 2020

@kakatulik veď práve teraz som trošku o tom čítala, čo čo obsahuje 🤷spuchnu mi ruky teda dlane a začnú má strastne zvrbiet takisto hlava ma začne neskutočne svrbiet a na tvári a na dekolte sa mi vyhadzujú také červené fľaky jak daka žihľavka😏a tu kyselinu acetyslicylovu obsahuje aj novalgin?netuším čo to na mňa pôsobí a to už v stredu som mala ísť na testy ale teraz asi už ťažko

kakatulik
4. okt 2020

@varhuanna novalgin určite nie....no v každom prípade budú musieť nájsť alternatívu....

eduvalia
4. okt 2020

@luckynko44 spravne nastavenie ❤️Velmi drzim palce🙏

varhuanna
4. okt 2020

@kakatulik no dúfam že to bude ok bo si vieš predstaviť v akom som teraz kŕči keď po piatich rokoch sa zadarilo

janedoe
4. okt 2020

@varhuanna ja som pri prvom brala aspirin protect... pri druhom som si pichala fraxiparin, ale na ten som mala alergiu (flaky ako hrom a uplne hrce po vpichu sa mi robili), tak mi ho vymenila za clexane. Ten je vraj cistejsi. Najcistejsi, ale vraj aj najbolestivejsi je fragmin.

janedoe
4. okt 2020

Baby prosim Vas, mate dake skusenosti s tymto testom?

varhuanna
4. okt 2020

@janedoe a keď sa ti prejavila alergia tak bábätku sa nič nestalo, bolo v poriadku?

janedoe
4. okt 2020

@varhuanna jasné. Drobec je v poriadku. Len mi hneď zmenila injekcie.

varhuanna
4. okt 2020

@janedoe ok to si ma utesila moc ďakujem

majka_3
5. okt 2020

Tak dievčatá moje iui nevyšlo... Dnes 13dpi a test krásne biely.... 😒😪

shellynda
5. okt 2020

@majka_3 júúúj, je mi to moc ľúto 😪

janedoe
5. okt 2020

Ideme do finale, tak som zvedava, ako tento cyklus dopadne, kedze minuly mi prisla MS aj pri teplote 37.1. Graf pekny, aj som mala okolo 7 DPO sipbe bolesti v podbrusku, ale test...no.... nic moc. Nieco sa tam rysuje, ale skor to vidim na kanalik 🤷‍♀️ Dufala som, ze dusik tam uz bude.

eduvalia
5. okt 2020

@majka_3 ach, co sa to tu v poslednej dobe deje 😢 vela sil prajem 🥰

kakatulik
5. okt 2020

@janedoe ja by teda neviem,ale mne sa to veru ako kanálik nezdá. Podľa mňa je to ružové.

mirus11
5. okt 2020

Žienky chcem sa vás spýtať,naspäť som sa vrátila k meraním bazalnej teploty,len sa chcem spýtať,či má význam hu merať keď beriem Dhupaston?

giuli
5. okt 2020

@mirus11 duphaston,tym,ze je to progesteron, ti moze zvysit BT...ako ho mas brat??

mirus11
5. okt 2020

@giuli ninja ho beriem teraz od 17dc až do tohto piatku 2x1tabletka,ale ja mávam ovulku až na 26-27dc,ale teraz mi to nasadil kvôli spineniu,keďže som bola ako môj doktor povie,trochu tehotná,ale zasa to nedopadlo tak,ako malo.a spinila som stále,tak mi to dal,a že mi musí upraviť cyklus,keďže ho mávam dosť dlhý(37dni).ale muž má prehovoril,aby som začala znovu merať BT.

giuli
5. okt 2020

@mirus11 tento cyklus uz nechaj odkrvacat po vysadeni a potom zacni merat a duphaston nasad az na 2-3dpo....,aby ti neblokol ovulaciu