icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
•
10. okt 2020

@eduvalia ja sa nevzdám síce mám už 41r no S manželom spoločné dieťa nemáme snažíme sa už 3r. 2x IUI neúspešne 1vklad neúspešný.

majka_3
•
10. okt 2020

@eduvalia noo Peckaa 😊 🍀 asi v pondelok pôjdem hneď podpísať žiadosť na ivf 🤣
Teším sa veľmi s tebou ♥️

eduvalia
•
10. okt 2020

@butterfly333 mozno by som skusila tie vitaminy. S manzelom sme sa snazili poctivo viac ako 2 roky, inak 5 rokov si nedavame pozor. Zaciatkom septebra sme nasadili vitaminy, medzitym 2xIUI a bum, prirodzene. Samozrejem, ze vzdy moze byt problem aj inde. Nam chvalabohi zatial nic nenasli a toto bol pre mna prijemny sok 🥰

eduvalia
•
10. okt 2020

@majka_3 odporucam 😂 mozno davali k podpisu ziadosti darcek v podobe pozit. testiku ❤️ Drzim palceky, nech to aj vam coskoro vyjde.

butterfly333
•
10. okt 2020

@eduvalia a aké vitamíny? Lebo už 3roky berieme všetko možné a teraz už asi 2 týždne som si dala od vitamínov pauzu a aj medrol vysádzam brala som ho od februára.

majka_3
•
10. okt 2020

@eduvalia ďakujem 😊 verím ze co skoro ta budem nasledovať 😀.. My všetky ♥️
Drž sa 🍀

naty1987
•
10. okt 2020

@eduvalia paaaani aka skvela správa 🥰🤩🤩🤩 moc moc gratulujem toto musí byť dobre až do konca keď vám to takto vyšlo ešte pred ivf 😁🥰 ❤zázraky sa dejú vtedy keď ich už nik nečaká 😘😘❤ juuuj strašnú mám radosť 🙆‍♀️

Babulky ako sa mi máte???

sekerka18
•
10. okt 2020

Ahojte baby. Som písala, že po potrate vo februári sa konečne podarilo ale ocividne zasa nič. Od včera spinim a už ma aj dosť boli brucho. Zajtra idem po výsledky hcg a uvidí sa. Snáď sa vyčistiť sama a nebude treba ísť zasa na kyret. Nechápem prečo zasa sa to stalo ale už som objednana na hemato. Tak uvidíme.

mirus11
•
10. okt 2020

Žienky do koľkých dní by som mala očakávať ms,keď som včera dobrala 10den Dhupaston?doktor mi povedal,že tak cca 3-5dni a mala by prísť ms.tie ktoré ste ho brali,kedy po užití vám prišiel ms?už ma aj pobolieva brucho,tak hádam to aj možno bude tých 3-5dni.

janedoe
•
10. okt 2020

@mirus11 mne zvykla prist do 2 dni, ale ja som brala duphaston len od ovulacie po termin MS. My sa tiez snazime o 3tie, ale asi na to tiez kaslem. Sice sa snazime len pol roka, ale kazde jedno babo sme si "vydreli" a uz tam nechcem sklznut. I ked ten super pocit, ze to snad vyslo bol na nezaplatenie 😊 Ty si este mladucka a verim, ze sa to cochvila podari 😊 A budes prekvapena, ako baby tu 😊

kukurica77
•
10. okt 2020

@mirus11 mne po dvoch dňoch od poslednej tabletky duphaston príde ms.

eduvalia
•
11. okt 2020

@butterfly333 Ja som doplnila k inozitolu a kyseline listovej nedavno zelezo, D3 a multivitamin. Manzel bral macu, zinok, vit. E. Asi nieco z toho pomohlo 🙏

eduvalia
•
11. okt 2020

@naty1987 zazraky sa deju, musi to byt dobre ❤️🙏🥰dakujem za pekne slova.

janedoe
•
11. okt 2020

@eduvalia mozem sa opytat, ktory inositol si brala?

butterfly333
•
11. okt 2020

@eduvalia toto a ešte ďalšie vitamíny berieme obaja skoro 3r.a stále nič. Asi som už stará 41r.

pet888
•
11. okt 2020

@eduvalia to je uzasne tieto zazraky,gratulujem moc🙂Myslis,ze nakoniec pomohlo to,ze si total vypla,kedze uz malo ist ivf?🙂

domig1
•
11. okt 2020

Ahojte dievčatá, od minulého mesiaca som sa znova vrhla na teplomer, jeden graf je z minulého cyklu a jeden súčasný, myslite, že ak mi budú teploty naďalej rásť, tak ovu bola 15. alebo 16DC? To skákanie teplôt pripisujem zlému spánku a vínku. 😁Pobolievanie podbruska mám už zo tri dni a dnes sa pridružilo aj bolestivosť prsníkov čo mám po ovu, tak snad nebude anovulak. Diky 😊

shellynda
•
11. okt 2020

@mirus11 ahojky🤗, tak ja som tento cyklus úplne vypla, nemerám ani nič neberiem, nejako sa po tom poslednom sklamaní neviem nakopnúť ako inokedy, ale počkám na prvú MS a uvidím ako sa budem cítiť 😊

melaniiiiia
•
11. okt 2020

@mirus11 mne príde tiež tak do 5dni...ale mala som cykly kde až po 10 dňoch

eduvalia
•
11. okt 2020

@janedoe Brala som asi polroka inositol od myprotein. Mavaju dost casto zlavy. Odtial som mala aj vacsinu vitaminov.

eduvalia
•
11. okt 2020

@butterfly333 urcite nie so stara. Netreba sa vzdavat, este to stale moze prist 😘

eduvalia
•
11. okt 2020

@pet888 moze to byt kombinacia vitaminov a vypnutia. V den podpisu ziadosti som mala ovu.

janedoe
•
11. okt 2020

@eduvalia dakujem. Ten som pozerala. Davkovanie si mala ake? Podla navodu?

mirus11
•
11. okt 2020

@shellynda u mňa je to to isté,tiež čakám na ms,v piatok som dobrala Dhupaston,tak čakám kedy príde mrcha.a na ďalšiu mrchu by mi mal robiť gynekológ HP,tak som zvedava

nina004
•
11. okt 2020

@eduvalia Blahoželám 🍀 Po takej dobe snaženia to predsalen vyšlo prirodzene 😊 Wau. Držím prsty,aby bolo všetko v poriadku. Nech sa o pár mesiacov môžete doma tešiť z drobca ❤️

eduvalia
•
12. okt 2020

@janedoe ano, podla navodu. Je tam prilozena taka mala cervena naberacka. Davala som 4 rano a 4 vecer.

eduvalia
•
12. okt 2020

@nina004 dakujem velmi pekne ❤️ Veru, pekne dlha doba, ale ako sa hovori, na dobre sa dlho caka.

zabka1987
•
12. okt 2020

@domig1 podľa mňa áno , no uvidíš ďalšie dni .

abigaile
•
12. okt 2020

@henrieta16 áno, to poznám.....verím,že u teba to bude len z antiky a prejde to😊 ak chceš, kľudne mi napíš a pokecáme 😊 ja mám pcos už roky...

abigaile
•
12. okt 2020

@eduvalia gratulujeeem♥️