icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
10. okt 2020

@eduvalia ja sa nevzdám síce mám už 41r no S manželom spoločné dieťa nemáme snažíme sa už 3r. 2x IUI neúspešne 1vklad neúspešný.

majka_3
10. okt 2020

@eduvalia noo Peckaa 😊 🍀 asi v pondelok pôjdem hneď podpísať žiadosť na ivf 🤣
Teším sa veľmi s tebou ♥️

eduvalia
10. okt 2020

@butterfly333 mozno by som skusila tie vitaminy. S manzelom sme sa snazili poctivo viac ako 2 roky, inak 5 rokov si nedavame pozor. Zaciatkom septebra sme nasadili vitaminy, medzitym 2xIUI a bum, prirodzene. Samozrejem, ze vzdy moze byt problem aj inde. Nam chvalabohi zatial nic nenasli a toto bol pre mna prijemny sok 🥰

eduvalia
10. okt 2020

@majka_3 odporucam 😂 mozno davali k podpisu ziadosti darcek v podobe pozit. testiku ❤️ Drzim palceky, nech to aj vam coskoro vyjde.

butterfly333
10. okt 2020

@eduvalia a aké vitamíny? Lebo už 3roky berieme všetko možné a teraz už asi 2 týždne som si dala od vitamínov pauzu a aj medrol vysádzam brala som ho od februára.

majka_3
10. okt 2020

@eduvalia ďakujem 😊 verím ze co skoro ta budem nasledovať 😀.. My všetky ♥️
Drž sa 🍀

naty1987
10. okt 2020

@eduvalia paaaani aka skvela správa 🥰🤩🤩🤩 moc moc gratulujem toto musí byť dobre až do konca keď vám to takto vyšlo ešte pred ivf 😁🥰 ❤zázraky sa dejú vtedy keď ich už nik nečaká 😘😘❤ juuuj strašnú mám radosť 🙆‍♀️

Babulky ako sa mi máte???

sekerka18
10. okt 2020

Ahojte baby. Som písala, že po potrate vo februári sa konečne podarilo ale ocividne zasa nič. Od včera spinim a už ma aj dosť boli brucho. Zajtra idem po výsledky hcg a uvidí sa. Snáď sa vyčistiť sama a nebude treba ísť zasa na kyret. Nechápem prečo zasa sa to stalo ale už som objednana na hemato. Tak uvidíme.

mirus11
10. okt 2020

Žienky do koľkých dní by som mala očakávať ms,keď som včera dobrala 10den Dhupaston?doktor mi povedal,že tak cca 3-5dni a mala by prísť ms.tie ktoré ste ho brali,kedy po užití vám prišiel ms?už ma aj pobolieva brucho,tak hádam to aj možno bude tých 3-5dni.

janedoe
10. okt 2020

@mirus11 mne zvykla prist do 2 dni, ale ja som brala duphaston len od ovulacie po termin MS. My sa tiez snazime o 3tie, ale asi na to tiez kaslem. Sice sa snazime len pol roka, ale kazde jedno babo sme si "vydreli" a uz tam nechcem sklznut. I ked ten super pocit, ze to snad vyslo bol na nezaplatenie 😊 Ty si este mladucka a verim, ze sa to cochvila podari 😊 A budes prekvapena, ako baby tu 😊

kukurica77
10. okt 2020

@mirus11 mne po dvoch dňoch od poslednej tabletky duphaston príde ms.

eduvalia
11. okt 2020

@butterfly333 Ja som doplnila k inozitolu a kyseline listovej nedavno zelezo, D3 a multivitamin. Manzel bral macu, zinok, vit. E. Asi nieco z toho pomohlo 🙏

eduvalia
11. okt 2020

@naty1987 zazraky sa deju, musi to byt dobre ❤️🙏🥰dakujem za pekne slova.

janedoe
11. okt 2020

@eduvalia mozem sa opytat, ktory inositol si brala?

butterfly333
11. okt 2020

@eduvalia toto a ešte ďalšie vitamíny berieme obaja skoro 3r.a stále nič. Asi som už stará 41r.

pet888
11. okt 2020

@eduvalia to je uzasne tieto zazraky,gratulujem moc🙂Myslis,ze nakoniec pomohlo to,ze si total vypla,kedze uz malo ist ivf?🙂

domig1
11. okt 2020

Ahojte dievčatá, od minulého mesiaca som sa znova vrhla na teplomer, jeden graf je z minulého cyklu a jeden súčasný, myslite, že ak mi budú teploty naďalej rásť, tak ovu bola 15. alebo 16DC? To skákanie teplôt pripisujem zlému spánku a vínku. 😁Pobolievanie podbruska mám už zo tri dni a dnes sa pridružilo aj bolestivosť prsníkov čo mám po ovu, tak snad nebude anovulak. Diky 😊

shellynda
11. okt 2020

@mirus11 ahojky🤗, tak ja som tento cyklus úplne vypla, nemerám ani nič neberiem, nejako sa po tom poslednom sklamaní neviem nakopnúť ako inokedy, ale počkám na prvú MS a uvidím ako sa budem cítiť 😊

melaniiiiia
11. okt 2020

@mirus11 mne príde tiež tak do 5dni...ale mala som cykly kde až po 10 dňoch

eduvalia
11. okt 2020

@janedoe Brala som asi polroka inositol od myprotein. Mavaju dost casto zlavy. Odtial som mala aj vacsinu vitaminov.

eduvalia
11. okt 2020

@butterfly333 urcite nie so stara. Netreba sa vzdavat, este to stale moze prist 😘

eduvalia
11. okt 2020

@pet888 moze to byt kombinacia vitaminov a vypnutia. V den podpisu ziadosti som mala ovu.

janedoe
11. okt 2020

@eduvalia dakujem. Ten som pozerala. Davkovanie si mala ake? Podla navodu?

mirus11
11. okt 2020

@shellynda u mňa je to to isté,tiež čakám na ms,v piatok som dobrala Dhupaston,tak čakám kedy príde mrcha.a na ďalšiu mrchu by mi mal robiť gynekológ HP,tak som zvedava

nina004
11. okt 2020

@eduvalia Blahoželám 🍀 Po takej dobe snaženia to predsalen vyšlo prirodzene 😊 Wau. Držím prsty,aby bolo všetko v poriadku. Nech sa o pár mesiacov môžete doma tešiť z drobca ❤️

eduvalia
12. okt 2020

@janedoe ano, podla navodu. Je tam prilozena taka mala cervena naberacka. Davala som 4 rano a 4 vecer.

eduvalia
12. okt 2020

@nina004 dakujem velmi pekne ❤️ Veru, pekne dlha doba, ale ako sa hovori, na dobre sa dlho caka.

zabka1987
12. okt 2020

@domig1 podľa mňa áno , no uvidíš ďalšie dni .

abigaile
12. okt 2020

@henrieta16 áno, to poznám.....verím,že u teba to bude len z antiky a prejde to😊 ak chceš, kľudne mi napíš a pokecáme 😊 ja mám pcos už roky...

abigaile
12. okt 2020

@eduvalia gratulujeeem♥️