icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

abigaile
17. okt 2020

@kacenuska20
@rosalie1411
@aleskandra ďakujem baby😊 snažím sa vždy dostatočne v predstihu pred ovulkou, aby sme prečerpaní plavcov😁 aj keď je namáhavé odhadnúť, kedy bude ovulka. Ale verím,že to vyjde 😊 tak môžme spolu testovať @aleksandra aj keď budem asi až niekedy po 13tom dni 😁

millky
17. okt 2020

@kacenuska20 ako dlho sa vam nedarí?

kacenuska20
17. okt 2020

@millky uz rok

mirus11
19. okt 2020

Žienky chcem sa spýtať,znovu som začala merať BT od začiatku cyklu,a zasa som na takých nízkych teplotách.preco je to tak?Môže mi niečo chýbať v tele,dá sa to zistiť s Hormonálneho profilu,či je tam neaky nedostatok nejakého hormónu?keď sú také nízke teploty?

majka_3
19. okt 2020

@mirus11 ahoj mirus 😊 podľa mňa nič nieje na nízkych teplotách, a ak by ti niečo chýbalo HP to určite ukáže 😉 daj sa do pohody ♥️

mirus11
19. okt 2020

@majka_3 tak som zvedavá na výsledky HP.dnes alebo zajtra si mám volať o výsledky.ked človek už rozmýšľa nad hocičím,keď sa stále nedarí.a tento mesiac vôbec netuším kedy asi príde ovu,keďže minulý mesiac som bola ako som bola.

majka_3
19. okt 2020

@mirus11 podľa mňa nechaj sa prekvapiť, verím ze tento mesiac dopadne tak ako si želáš 😊 teda // ♥️

nina004
19. okt 2020

@mirus11 Ahoj. Podľa mňa na nízkych teplotách nič zlé nie je. Ja som otehotnela,keď pred ovu boli teploty 36,10-36,30st. 🙂

denidi
19. okt 2020

@mirus11 máš tie teploty úplne v poriadku,v prvej fáze cyklu majú byť teploty nízke,az keď prebehne ovulácia,tak teploty vystúpia.
Je úplne jedno,aké sú pred ovulaciou nízke, niekto má aj nižšie,ako ty. Podstatné je,aby po ovulacii teplota vystupila

domig1
19. okt 2020

Divne nízke t už od ovulácie 🥺 ms je čo nevidieť

ereska
20. okt 2020

Ahojte žienky majú pre nás miminko boli sme dvakrát pozrieť nádherný úžasný už ho chceme mať doma dúfame že pôjde všetko super a čoskoro sme traja 😍

luckynko44
20. okt 2020

@ereska krásna správa hned tak z rána! 😍😍😍

mirus11
20. okt 2020

@ereska jej aspom niečo pozitívne hneď takto z rána.
@luckynko44 moja a ty sa máš ako?už to tu pomaličky akosi zostava bez denných príspevkov.to už sa každej zienke podarilo?

rosalie1411
20. okt 2020

@mirus11 podľa mňa skôr to postupne vzdávam.. 😊😊 Alebo už nie sme také zhave testovať a dúfať.. 😊

@ereska, krásna správa, teším sa s vami.. Zaslúžite si šťastie v podobe dieťatka.. 💙

mirus11
20. okt 2020

@rosalie1411 no ja síce tiež už toľko neprispievajú,ale rada čítam nové príbehy a príspevky,a vždy sa poteším každej dobrej správe,čo sa tu dozviem.ja som tiež už akosi rezignovala,keby ma muž neprehovoril,aby som merala teplotu,tak veru ani nezačne naspäť

0507
20. okt 2020

@ereska parada 🙂

shellynda
20. okt 2020

@ereska jéééj, toto sú super správy 😍veľmi moc sa s tebou teším 😘, už si si to zaslúžila 💗

butterfly333
20. okt 2020

@ereska tak to je super a ako dlho ste čakali na tento zázrak? A aké veľké je bábo?

luckynko44
20. okt 2020

@mirus11 mne nepresla ziadost na ivf..porazena dovera...ideme to este raz skusit s novym spermiogramom...inak nic nove,nemieriam ani nic len sa tlacim bylinkami a sledujem Vas tu 😘

ereska
20. okt 2020

Ďakujem vám všetkým čakali sme skoro 4 roky 9 mesiacov
@butterfly333 je to oktobrovciatko 😍😍 takže malé miminko

mirus11
20. okt 2020

Tak žienky,že mám mierne zvýšený testosteron,ostatné hodnoty že sú v norme,teraz mám ísť na odber 26-27dc.tak som zvedavá,čo sa zistí s tohto odberu a či dovtedy vôbec bude ovulácia.

kacenuska20
20. okt 2020

@mirus11 drzim palce

domig1
20. okt 2020

Ešte tri dni a uvidí sa, či ma zmysel testnúť.

domig1
20. okt 2020

@luckynko44 ako to? Dofrasa to ma mrzí riadne...aj vam to odovodnili?

abigaile
20. okt 2020

@mirus11 ja som tak teraz bola. Ovulka až nejaký 35 deň. Je super, že máš doktora, ktorý sa nedrží tabuliek.!!! Keď ti spraví odber, tak sa ti zistí, či máš dosť hlavne progesterónu, ktorý je dôležitý po ovulke. Tak držím prsty😊

abigaile
20. okt 2020

@ereska Jeeeej, kraaaasne♥️ užite si to poriadne😘😘😘

abigaile
20. okt 2020
mirus11
20. okt 2020

@abigaile no u mňa mi hneď povedal,že sa nedá držať tabuliek,že každá žena má cyklus iný,nie tabuľkový.ale som to pozerala,že to vychádza na víkend tak pôjdem až 28dc,to je v pondelok.hadam to nebude vadiť.

luckynko44
20. okt 2020

@domig1 vyziadali si zdravotnu dokumentaciu k tomu ako dlho sme v centre..podmienka je rok..a to nie sme. Sme tam od juna...zla morfologia a 3 neuspesne iui nestacili...cavo-chuj sa zle vyspal to je vsetko 😞😞😞 ...a ze starame sa o mladych a rodiny...iste

kakatulik
20. okt 2020

@ereska toto ma taaak teší. Super 🤗