Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rosalie1411 mojko hlien mám už asi 4-5dni,ale ja som bola v Tom,že je to ešte stále skoro,aby bola ovulka.ale ovu testy som robila,ale ani jeden nebol tak pozitívny,ako som mávala.tak som tiež sama zvedavá,že čo si telo zasa robí.ale u mňa by to bolo straaasne skoro,aby sa jednalo o ovulku.ale môžem povedať,že ako beriem tie vitamíny,tak mávam dosť hlienu.
Baby otázka na tie ,čo merajú teplotu 😄 dnes keď sa posúval čas ste ako zapísali ? Bežne vstavam o 6 00 , dnes som vstala tiež cca tak no bol to čas po novom ,tak treba odrátať 0,1 ?
@kacenuska20 tieto mi doktor odporučil,pridala som Inozitol,a kyselinu listovú som už využila,tu musím dokúpiť.a ako beriem tieto vitamíny tak mám stále dosť hlienu.neviem vôbec či to nejako tomu napomáha,ale muž to berie tiež na lepšie spermie,aj tomu to doktor dal,že to môžme brať obaja.tak sme zvedaví na tento zázrak 😀
@mirus11 drzim palce, nech vam to obom zaberie... Ja tozmyslam ze zacneme obaja uzivat macu peruansku, ale je to taky hnus, te neviem s vim to pit, alebo jest 😂... Ten grepovy dzus si na hlien neskusala?
@kacenuska20 no ja mám teraz hlienu až až,tak mi netreba piť džús,ale keď som to skúšala džúsom,tak to nebolo ono.neboj aj tieto vitamíny nie sú bohvie co,a hlavne keď sa ti grgne(pár don za výraz)ale čo nevydrzime pre niečo,po čom v živote veľmi tuzime.no nie.
@mirus11 to mas pravdu... Nejak to do niecoho zapojim 😏 zacinam 1dc, no budem mat zas clostil, skusim tu macu, alchemilku, kyselinu listovu, a grepovy dzus 😁 cosi som citala ze na dobry a nie husty hlien beru aj acc long?
@mirus11 no tak potom to asi bude ovulka.. Po potrate sa ti mohol inak naštartovať cyklus.. Aj mne posunulo ovulku, aj keď len o 4 dní..
@zabka1987 ahoj, zaujímavá otázka.. Ja ti bohužiaľ neviem odpovedať, ale dáva logiku, od rátať 0,1.. Ja aktuálne nemeriam, tak mi to ani nenapadlo..
Zienky prosim poradte ake lieky berete? Myslim volnopredajne ako gynex inositol a tak 🙂
@rosalie1411 😄 a ja akurát dnes alebo zajtra ovu ,to ako naschvál 😁😁😁 ale dala som o 0,05 menej tak ... Nech je to stred
@zabka1987 😁😁 No tak hej, to naštve.. Nie je to tam aj niekde v nastaveniach? 🙂
Dobré ránko babulky, tak ja dnes hlásim 1DC... MS meškala 5 dní 🙈, ale tak konečne som sa dočkala a ideme na to 😃
@kacenuska20 prepacte,otazocka zaciatocnika...merate obyc teplomerom(digitalnym) ci specialnym?dakujem

@mirus11 možno už bola, uvidíš v ďalšie dni 😊😊 to by bolo super, keby sa ti tak upraví cyklus.. Hlien si nesledujes?