Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 krásny graf držím palčeky. Ja som mala minulý mesiac tiež takže pichanie nikdy v živote som to nemala že keď som išla zrazu také pichnutie až som zastavila tak to zabolelo potom to bolo aj vúc krát za deň aj na druhý. Som sa tešila že asi sa zadarilo no nie ms aj tak potom prišla.
@butterfly333 to mi je ľúto, no ani ja sa nejak neteším, len dúfam ze sa niečo konečne deje. Cítim aj kríže v celku dosť... Tak veľmi som zvedavá ako dopadnem...
Máš aj nejaké plány? Brno ešte jeden pokus? Ci Teraz pauzicka...
@majka_3 zatiaľ pauza chodím do fitka cvičím teraz som začala s Mojžišovu metódu cvičenie tak uvidíme na jar by sme išli znova na vklad no chcela by som vložiť dve no neviem či to povolia vzhľadom na môj vek.
@butterfly333 moc držím palce 🍀 ♥️
@shellynda jasne ze som nevydržala 🤣
@lucecita ano ja vidim slabu ciarku drzim palce ✊🏼 A tento graf musi byt tehu sak tam mas krasny pokles a nasledne vyskok do nebies ✊🏼🍀
@kika123kika ďakujem veľmi pekne 😊 naživo je viac vidieť, nedá sa mi to dobre odfotiť 👏 skúsim zas zajtra či je tam 😂
@lucecita skus potom sem hod foto drzim palce ✊🏼🍀
@majka_3 držím palceky, nech vám to vyjde 🙏 my by sme mali ísť do centra v stredu..ak nám víkend nepokazí plány :-/
Ahojte holky. Chci si trochu vylít srdíčko. 26.8. jsem byla na konizaci a kyretáži. Bohužel nebylo odstraněno vše, takže 18.11. jdu na rekonizaci a CP, Dr. nechce čekat. Moje diagnostika je CIN III ca in sano, vím, že to není rakovina, ale ten pocit, že třeba někdy nebudeme moc mít miminko :( Doktor říkal, že nemůže říct, jestli vyřízne tentorkát vše. Špatné buňky můžou být uvnitř hrdla a tam se nikdo nedostane. Nejraději by mi vzal celý čípek, ale vzhledem k tomu, že nemám děti... nemůže. Mám z toho smíšené pocity. Zklamala jsem svého muže :(
@majka_3 ja tam vidím tiež čiarku, zatiaľ potichučky gratulujem a držím palčeky 🙂
@majka_3 vyzerá to super moja držím palčeky
@strangerthing nebojte bude to ok . Moja švagriná to teraz absolvovala a už ma dobré výsledky a ona má len 19r . Nebojte aj detičky budú určite ❤️ treba myslieť pozitívne
Žienky,tak po 2dnoch pozitívneho ovu teste,dnes už úplne slabé,tak som zvedavá,kedy bude ovu,od posledného ovu testu dochádza k ovulacii za 12 az 24h?chápem to dobre?
@strangerthing Ahoj. Neboj sa aj napriek operácii a konizácii bábätko budeš môcť mať. Ja som bola na konizácii minulý rok a pri nej zistili,že som tam mala adenocarcinom. Ako píšeš,tak preto,že sme ešte nemali deti,tak mi nevzali celý kŕčok,ale len potrebnú časť. Odvtedy chodím pravidelne do onko cytologickej poradne na kolposkopiu a cytológiu. A zatiaľ to vyzerá dobre. Nasadila som sebe aj manželovi indolan pre mňa som vzala Forte a mne aj to pomohlo o niečo zlepšiť posledné výsledky. Tak ak si neskúšala ,tak skús. Poznám aj tie hrozné pocity po zákroku a to si musíš v sebe ujasniť,že za to nemôžeš. Toto neovplyvníš. A čím skôr dáš dokopy svoju psychiku,tým skôr sa vám môže aj mimi podariť. Nám sa takto podarilo rok po operácii a po štyroch rokoch snaženia. A aj keď som sa bála ako bude tehotenstvo kôli operácii prebiehať,tak zatiaľ je všetko v poriadku aj keď som ešte len v 20tt a neviem čo bude ďalej. Držím ti prsty,aby sa operácia teraz podarila a výsledky sa zlepšili. A hneď ako to bude možné a začnete sa snažiť,tak nech sa vám čím skôr zadarí .🍀🍀🍀

@shellynda okerem toho špinenia nič?po uhniezdeny si mala aký pocit..
Mne sa včera stala taka zvláštna vec... Poobede som cítila Tak hrozne veľke pichanie na pravej strane že som mala slzy v očiach. Trvalo to ja neviem dve minúty a dnes následne taka teplota ze takú som v živote nemala.. 37,09 moje teploty sa držia max 36,92.. Tak som ostala v soku.. A mam kríže a podbruško také ubolene. Dnes som 9dpi.