icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
30. okt 2020

Žienky ako mi môže vyznačiť ovulku,ked mam deň po ovu ešte zapísaný pozitívny test?

lucecita
Autor odpoveď zmazal
rosalie1411
30. okt 2020

@mirus11 to je ozaj zaujímavé.. 😊😊 Ale super, ze sa ti ovulka takto pekne posunula do stredu cyklu.. Verím, že ti prave úprava cyklu pomôže k vytuzenemu bábätku 🍀💛

mirus11
30. okt 2020

@rosalie1411 ja som aj celkom rada,že to takto upravilo,ale sa už smejem,dnes má prísť muž tak asi zasa caka ovu na neho 😆😆😄ale už nemám ani taký naťahovali hlien,ako som mala pár dní dozadu,tak neviem či vôbec ovu prebehne,a to som mala ísť pondelok na krv(2kolo na HP),ale pôjdem až piatok,tak dovtedy hádam ovu už prebehne,alebo bude anovulak.u mňa by to nebolo nič nové

alzbeta162
30. okt 2020

@majka_3 držím prsty 🙏 vidim neskulim je to tam ❤️

mirus11
30. okt 2020

@majka_3 moja a dnes ako?u teba sa to bude určite dobre,uvidíš že to tento raz vyšlo,teším sa a tebou 🤞

majka_3
30. okt 2020

@mirus11
@alzbeta162 ďakujem dievčatá, ale je to stratené...test biely a graf totálne biedny..... Zas a znova 😔

pet888
30. okt 2020

@majka_3 hadam sa to este objavi do konca cyklu🙏🏻🙏🏻🙏🏻Je len 10dpo,nic nie ne stratene.

majka_3
30. okt 2020

@pet888 ten pokles ma v celku prekvapil... Uvidím najbližšie dni...

mirus11
30. okt 2020

@majka_3 moja nezufaj,ja som naposledy zostala tehu presne cez ms,i keď neviem si to vysvetliť,ako to bolo možné,takže všetko je možné.

danginko
30. okt 2020

@majka_3 ja som mala takto vcera graf a vecer uz spinenie,dnes ms.Ked test nic neukazal,tak je to pase.Uz som sa aj vyplakala a som znova na zaciatku😞

domig1
31. okt 2020

@majka_3 majka ako testik?

majka_3
31. okt 2020

@domig1 tak niečo tam je, ale asi kanálik... Necítim sa byť tehu 🤨😀

pet888
31. okt 2020

@majka_3 to vyzera ako zaciatok niecoho,nie len kanalik,drzim palce,nech tmavne✊

domig1
31. okt 2020

@majka_3 uvidis o dva dni 🤔

mirus11
31. okt 2020

@majka_3 a ako graf?

majka_3
31. okt 2020

@mirus11 🤷‍♀️ noo nič moc...

mirus11
31. okt 2020

@majka_3 akože nič moc,veď ti šla pekne hore,u mňa je to nič moc,u teba to tam bude, uvidíš

mirus11
Autor odpoveď zmazal
janedoe
31. okt 2020

Mne dnes vybehla teplota hore. Ak by tam zostala, tak som chcela od zajtra lovit duchov 🤣 Ale
@majka_3 nejako si ma na navnadila, tak som nevydrzala 🤣 Ale podla ocakavani nist. Ale aspon mozem pokojne cakat do utorka, kedy mi dojdu testy a nic ma nebude pokusat

mirus11
31. okt 2020

@janedoe si si istá že t nie je nič?no mne sa tam niečo marí.

shellynda
31. okt 2020

@janedoe aj ja tam čosi vidím 🍀😊a graf je tiež super

janedoe
31. okt 2020

@mirus11
@shellynda myslite? Lebo ja som si isla oci vyocit a nic som nevidela 🙈 Aj ked... mozno na tomto tmavom teste je fakt daky tien, ale nebude to len kanalik?

mirus11
1. nov 2020

@majka_3 no ako moja dnes?

majka_3
1. nov 2020

@mirus11 noo nič moc 🤣🤷‍♀️

domig1
1. nov 2020

@majka_3 niečo sa mi tam marí, ako teplota?

mirus11
1. nov 2020

@majka_3 Zlatko aj mne sa tam niečo marí,že je to tam,ver mi,že to bude to pravé.u mňa asi je už po ovulke.mala by som ísť zajtra na krv,ale pôjdem asi až piatok

majka_3
1. nov 2020

@domig1 z
@mirus11 áno dievčatá, "niečo " tam je... Zajtra idem na krv... Nemyslím si ale ze je to to "práve" áno aj ružové to je ale... Slabooo a netmavne 🤷‍♀️
Super mirus, držím palce 😉

naty1987
1. nov 2020

@janedoe nehovor že nič tam neni ha som mala takuto pidi čiarku na pepine a bolo to ono 👌💪😄 pepino ma menej farbiva a veľmi pomaly tmavne skús iný test ale druhú čiarku vidím vazne pekne a aj graf máš krásny 🥰
@majka_3 juj ba testiky vidím druhuuu nech len silnie zlatko 🙏🥰
Držím palce baby

shellynda
1. nov 2020

@majka_3
@janedoe ja tam teda dievčatá čiarky pekne vidím 😍a silno držím palce, aby to tam bolo 🍀