Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika tebe sa to blíži drahá za chvíľku rodis 😄🥰
Ja sa cítim skvelo konečne mám kopu energie všetko pripravené už len drobnosti mi chýbajú malinky sa hýbe vrti krásne kopká najradsej okolo 3tej ráno 🙈🤣🤣🤣 ešte kočík mi chyba ale ten kúpi ex tak hádam hej ...
Ty sa máš ako??? 😍😍😍
@naty1987 noo tak jasne mne uz duplom 😂 uz zacinaju take divne bolesti a tak tak som velmi zvedava ako a kedy to na man pride 🤷🏼♀️ Porodu sa ani nebojim skor toho ako to pride 😂 ale tesime sa na papulku 🙂 my tiez vsetko upr prichystane uzen poskladat postielku a cakam na objednane usite veci do postielky 🙂 inak aj kocik vsetko uz stoji 🙂 uz len baby cakame 🙂
Oo moja ti zavidim ze mas energie mne zase zmizla 😂 leniva som lebo uz sa hybat neviem 😂😂 uz sme obrovske 😂😂 jak tulen som 😂ale nevadi onedlho to bude fuc a uz len nebideme spat v noci ❤️🙏🏽 Juj krasny pocit tie kopania 😂 sice niekedy to moc prehana a mna to boli ale nevadi no 😅 mozno mi to aj chybat bude 🤷🏼♀️
@kika123kika moja nádherné bruško pristane ti to ako to letí za chvíľu máš svoj poklad pri sebe držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘😘😘
@majka_3 20tkovy si nechaj na neskôr 😆 ale verím že to tam bude 😘
@kika123kika juuuj ty si krásna veľmi ti to pristane verím že už nevladzes ale áno bude ti bruško chýbať 😃😁 juj zvedavá som kedy sa ti princezná vypýta na svet už asi aj odpocitavas
Ja zatiaľ v pohode len ležať na boku moc nemôžem lebo malý sa ide vykopať von 😂😂😂 musím si dávať magnezko lebo ma taha bruško potom ale to je nič oproti tým zaciatocnym nevolnostiam teraz si to vážne užívam 🥰🥰
@butterfly333 dakujem moja ❤️ Veru preletelo mi to vele tehu nad hlavou 🙂 ale som rada ze sme uz takto daleko a ze uz onedlho nemusim stresovat ci je dnuka vsetko okej 🙏🏽
@naty1987 jaaaj krasna si 🥰 veru odpocitavam poslednych 41dni 🙏🏽 A ked si pomyslim ze to moze prist aj skor ako 5 tyzdnov :D iha tak teda ako spis? Ja len na boku viem doteraz bolo okej no teraz uz aj malinka ma ide z oboch bokov rozkopat 😂 cele tehu som sa drzala nejest v moci teraz od 3tej do 5tej som bola hore a musela som ist dole do kuchyne taka som bola hladna ze som nevedela zaspat 😂😂 a na chrbte nemozem lebo ma potom bolia krize ako spis teda?
@kika123kika vieš čo často som na chrbte vankúše mám všade okolo seba 😂 ale občas som aj na boku ale musím mať vankúš okolo ved potom by mi zas chrbtica odisla🙈🙈 no je to fajnovka sa ulozit 😂😂😂
@naty1987 tak to ti zavidim ze vies aj na chrbte lezat 😲 mna uz z lezania na bokoch usi bolia 😂😂😂 sa tesim po porode ked si budem moct konecne lahnut na chrbat a na brucho 🙏🏽🙈 to si viem predstavit tie vankuse aj u mna to tak je 😂 na oboch stranach mam aby som nemusela vlacit z jednej strany na druhu 😂😂
@kika123kika anooo tak isto a moj ocino mi ušiel taký šulec asi meter a niečo dlhy tak to je moja láska teraz 😂😂😂
Ahojte baby, tak ja dnes takto 😊
@naty1987 @shellynda dakujem baby, uvidime ako to dopadne 😊 Dnes / zajtra dojde balicek z lekarne, tak mozem testnut. Ale velmi sa bojim sklamania, lebo aj minuly mesiac som nahanala duchov (a to som mala fest pocit, ze sa zadarilo) a nic z toho nebolo 😕. Teraz necitim nic
@janedoe na testiku bolo vidno,graf perfis,velmi ti drzim palce 👋😘
@kika123kika
@naty1987 jejéééj aké ste pekne bruškaté😍to to ubehlo už tak rýchlo, ale moc sa s vami teším 😘
@shellynda dakujem moja 🥰🥰 veru ubehlo to ani neviem ako 🙈

@naty1987 no ahoj moja ako? Uz sa ti to bliziii pekne ste uz daleko ❤️🥰 ako sa mate ako sa citis? 🙂