Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 ako môže byť vadny 🤩 je to tam🙂
@martinade ahoj, mame sa dobre. Malicka ma dnes jeden rocik 😍 velmi rychlo to zbehlo... Dufam, ze dalsi rok bude lepsi... Hoci malicka coronu nejako nevnima, ale nas dospelych to potrapilo, aj ked sme s nou chvala bohu nemali odobne docinenia... Malinka je sikovna, najradsej je na dvoch nohach a chodi si okolo nabytku, vysplha sa, kam sa len da... Ma 7 zubkov... A vy ako?
@majka_3 moja krásny testik pekná čiarka držím palčeky.
@mirus11 ďakujem moja ♥️ výsledky okolo obeda... Veľmi som zvedavá...
@butterfly333 ďakujem moja ♥️ 🍀
@majka_3 to je.super že sa vám tak skoro zadarilo po roku držím palčeky nech všetko dobre dopadne.
@butterfly333 áno... Skoro ako skoro... Ja viem ze ty sa snažíš už dlho... A verím že aj na teba sa co skoro šťastie usmeje ♥️
@majka_3 dúfam že áno že sa nám to podarí robím preto všetko.
@martinade ahoj Mati😊...máme sa fajn...čakám maximálneho flegmatika...ale tak možno ho ovplyvňuje aj kopec liekov ktoré beriem...vo štvrtok začíname 35tt. a posledné týždne sa mi neskutočne vlečú...TP je 17.12. a čakám či sa rozhodnú pre klasický pôrod alebo sekciu...väčšinou len ležím, lebo akonáhle trošku pochodím hneď má bolí krčok...vo štvrtok mám poradňu tak som sama zvedavá čo mi povie doktorka...
Takže LEN hcg 26,6....
Baby nieje to malo? 😯

@kika123kika
@naty1987 Aké máte pekné brúšká. Už sa vám to veru kráti 🙂
@majka_3
@janedoe Wau dievčatá, to sú nádherné čiaročky. Teším sa s vami. Teraz už len nech všetko krásne pokračuje a vy aj drobci ste zdraví 🍀