icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

nina004
2. nov 2020

@kika123kika
@naty1987 Aké máte pekné brúšká. Už sa vám to veru kráti 🙂

@majka_3
@janedoe Wau dievčatá, to sú nádherné čiaročky. Teším sa s vami. Teraz už len nech všetko krásne pokračuje a vy aj drobci ste zdraví 🍀

varhuanna
2. nov 2020

Sa mi vydi že táto téma začala dáko čarovať a dufajucim žienkam (aj po dlhých rokoch) plní postupne mamičkovske sny😊
Držím vám moc palce žienky @majka_3 @janedoe

domig1
2. nov 2020

@majka_3 wau, krásna správa, konečne opäť niekto, komu vyšlo IUI 😊

alzbeta162
3. nov 2020

@majka_3 ako môže byť vadny 🤩 je to tam🙂

martinade
3. nov 2020

@zuzik5891 ako sa mas? Kedy vlastne mas termin?

martinade
3. nov 2020

@taily30 @evi38 @ikonica @kakatulik @butterfly ako sa mate kocky? Co noveho? Ako sa dari?

ikonica
3. nov 2020

@martinade ahoj, mame sa dobre. Malicka ma dnes jeden rocik 😍 velmi rychlo to zbehlo... Dufam, ze dalsi rok bude lepsi... Hoci malicka coronu nejako nevnima, ale nas dospelych to potrapilo, aj ked sme s nou chvala bohu nemali odobne docinenia... Malinka je sikovna, najradsej je na dvoch nohach a chodi si okolo nabytku, vysplha sa, kam sa len da... Ma 7 zubkov... A vy ako?

naty1987
3. nov 2020

@janedoe waaaau tak to je už riadna ciarka gratulujeeeem

naty1987
3. nov 2020

@majka_3 ako dnes test si ráno robila???držím palce aj keď pôjdeš na krv 😀😘
@janedeo ako sa cítiš???

majka_3
3. nov 2020

@naty1987 ahoj zlatik, tak už som bola a čakám na výsledok 😊 dam vedieť 😊 Testik neviem, možno trošku tmavší...

naty1987
3. nov 2020

@majka_3 juuuj kraaasne zosilnel hrozne sa tešiiim 😍😍😍😍😍

martinade
3. nov 2020

@ikonica krasne, gratulujem k 1 rociku 😍. My sa mame krasne, prvy hlasny smiech, drzanie flasky, prve au, arr, ua uz hovori, snazi sa pretacat ale este mu to nejde 🙂 mame 3 a pol mesiace a. Robi nam velku radost 🥰😍

nina004
3. nov 2020

@majka_3 Určite je silnejší. Myslím,že je to jasné tehu 🙂 gratulujem. 🍀

majka_3
3. nov 2020

@nina004 ďakujem 😊 🍀 aj keď ešte sa bojím tešiť... 🙃

butterfly333
3. nov 2020

@majka_3 moja krásny testik pekná čiarka držím palčeky.

mirus11
3. nov 2020

@majka_3 tam to určite je,to malé drobatko,sa teším veľmi s tebou.super správy,a krv ti to už len potvrdí,uvidíš,kedy máš mať výsledky?

majka_3
3. nov 2020

@mirus11 ďakujem moja ♥️ výsledky okolo obeda... Veľmi som zvedavá...
@butterfly333 ďakujem moja ♥️ 🍀

pet888
3. nov 2020

@majka_3 wau,to je super,hrozne moc ti to prajem (ale aj vsetkym ostatnym tu samozrejme🙂)!Ako dlho vam islo toto snazenie?

majka_3
3. nov 2020

@pet888 ďakujem... 😊♥️ V novembri je presne rok co sme sa začali snažiť...

butterfly333
3. nov 2020

@majka_3 to je.super že sa vám tak skoro zadarilo po roku držím palčeky nech všetko dobre dopadne.

kakatulik
3. nov 2020

@martinade ahoj Matik. Nooo Martinko je šikovník. Tak my zatiaľ nič. Veď aj kedy. Korona nám snaženie dosť prekazila.....bude ako bude.

majka_3
3. nov 2020

@butterfly333 áno... Skoro ako skoro... Ja viem ze ty sa snažíš už dlho... A verím že aj na teba sa co skoro šťastie usmeje ♥️

butterfly333
3. nov 2020

@majka_3 dúfam že áno že sa nám to podarí robím preto všetko.

pet888
3. nov 2020

@majka_3 tak to ste stihli do roka,co je vlastne v ramci normy,tak super😊👍

zuzik5891
3. nov 2020

@martinade ahoj Mati😊...máme sa fajn...čakám maximálneho flegmatika...ale tak možno ho ovplyvňuje aj kopec liekov ktoré beriem...vo štvrtok začíname 35tt. a posledné týždne sa mi neskutočne vlečú...TP je 17.12. a čakám či sa rozhodnú pre klasický pôrod alebo sekciu...väčšinou len ležím, lebo akonáhle trošku pochodím hneď má bolí krčok...vo štvrtok mám poradňu tak som sama zvedavá čo mi povie doktorka...

janedoe
3. nov 2020

@majka_3 krasny testik 😊 Pekne stmavol. Tak sa vidime v julovkach a snad to dotiahneme do uspesneho konca 😊. Ja som teraz 12DPO.

majka_3
3. nov 2020

@janedoe ďakujem 😊 verím ze to dotiahneme do úspešného konca... 🤞🍀
Držím palce 😊

mirus11
3. nov 2020

@majka_3 moja a výsledky máš aké?ja som si volala a ze mám HP dobrý,len trochu zvýšený testosteron,ale že otehotneniu to nevadí,tak potom neviem prečo sa nedarí. Ale s tebou sa veľmi teším

janedoe
3. nov 2020

Dakujem baby ❤

@naty1987 dakujem 😊 Zatial sa necitim nijak zvlastne. Ale som velmi stastna. Neverila (aj ked som dufala), ze sa to tak skoro podari 😊

majka_3
3. nov 2020

Takže LEN hcg 26,6....
Baby nieje to malo? 😯