icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kika123kika
3. nov 2020

@majka_3 no ak pozriem na testy ze len teraz zacinaju tmavnut tak nie 🤷🏼‍♀️ Nepovedali ti k tomu nic? A testuj ci tmavnu testy no id vcera stmavol 🙏🏽

kika123kika
3. nov 2020

@nina004 dakujem 🥰

majka_3
3. nov 2020

@kika123kika povedala mi ze podla odberu im vyšlo biochemické 😩
Že preto mam ďalší odber v piatok, či to stúpa

kika123kika
3. nov 2020

@majka_3 ahaa ale nemysli na zle moja 🙏🏽 Treba verit ze je fazulka na dobrom mieste ❤️ A ze tam aj zostane 🍀

majka_3
3. nov 2020

@kika123kika prvý krát som bola na krvnom odbere a zbytočne ma to len vystresovalo... 😔

domig1
3. nov 2020

@majka_3 určite je čiarka tmavšia oproti včerajšku 😊😉

majka_3
3. nov 2020

@domig1 aj mne sa tak vidí..

zabka1987
3. nov 2020

@majka_3 pri biochemickom som mala bledsiu . Neboj bude to ok ❤️

pet888
3. nov 2020

@majka_3 tak bola si velmi skoro na odbere,preto je to take nizke,ale pekne to tmavne,tak verim,ze to bude dobre.Ale asi bude pravdy nieco na tom,ze lepsie trosku pockat a potom ist k lekarovi,nech si stresom nic zle nenavidime

majka_3
3. nov 2020

@pet888 chodim do centra a mala som prísť na 14dpi na hcg test ci mam vysadiť tabletky ale i brat.

eduvalia
3. nov 2020

@majka_3 majka urcite je vsetko v poriadku. Mysli pozitivne. Ja som mala na 14DPO hodnotu 78, ale viem ze sa uhniezdilo na 6DPO a prvy dusik som mala medzi 8-9DPO. Vsetko zavisi od uhniezdenia. Hlavu hore, nestresuj 😘

nina004
3. nov 2020

@majka_3 Držím prsty nech je drobček ok. Čiaročka je zatiaľ slabá,možno aj preto je hcg zatiaľ nízke. 🍀

shellynda
3. nov 2020

@majka_3 júúúj zlatko, hlavne sa nestresuj teraz. Kľudne sa mohlo uhniezdiť neskôr a preto môžu byť testy slabšie a hcg ešte nízke💗... Silno dúfam, že to bude v piatok dobré 🍀

paulli
3. nov 2020

Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či ste niektorá boli v Gyncare v Nitre. Ako dlho ste čakali na prvotné vyšetrenie, ak vás tam odporučil gynekológ.

S manželom sa snažíme už takmer dva roky, avšak bezúspešne, ani len ťuk.... mne dr robil HP všetko v poriadku, u endokrinologičky všetko v poriadku. Manžel bol na spermiograme záver normozospermia čiže tiež ok.
Máme výmenný lístok, manžel že ešte aby sme počkali tento cyklus, robila som si aj ovulačné testy, a ovulačné bolesti a aj hlien ma presvedčili že ovulácia prebehla na milion%. Ach som z toho smutná. Už úplne rezignujem s prirodzeným počatím.

kika123kika
3. nov 2020

@majka_3 nestresuj moja ❤️ Kazdemu inak rastie Hcg 🙂 nemyslim ze ak by to bolo viochemicke ze by ti silnel test.

martinade
3. nov 2020

@majka_3 daj si teplu polievku, maj nohy v teple - v tedy sa lepšie zavrtavaju červíci... silno drzim prsteky 💗💗💗

aleskandra
3. nov 2020

@paulli skúsenosť s gyncare NR nemám...ale ja som napr. volala do car minulý týždeň a zajtra ideme po cca 3,5roku opäť do centra 🙂
Odporúčanie nemusíš mať žiadne, ani výmenný lístok.
Dva roky je už dosť, skúsila by som to u odborníkov ;)

paulli
3. nov 2020

@aleskandra mne dala dr výmenný lístok na prefuk vajcovodov. No tak tam je krátka čakacia doba. Tak počkáme či sa naaaaahodou nepodarilo, a buduci týzdeň tam zavolám.

Držím palce aby vám všetko dobre dopadlo 🙏🏻

kika123kika
4. nov 2020

@majka_3 no ahojko moja no co ako si na tom? Robila si si testik? 🙈😊🙏🏽

ereska
4. nov 2020

@janedoe
@majka_3 žienky krásne testiky držím paste nech všetko dobre dopadne strašne sa s vami tesim

majka_3
4. nov 2020

@kika123kika anoo robila.. Ale nejak som už stratila nádej 😔

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 Zlatko len tam ten hore vie,čo všetko my prežívame,a častokrát sa aj ja na neho hnevám,prečo nám veru nemôže dopriať,keď tak dlho NATO čakáme,vidíš zober si mňa,ja som behom roka síce ostala 2x tehu,a vždy to dopadlo zle,tak ja už nechápem,čo sa môjmu telu veru nepáči.a u teba to vyzerá tak 50/50,ale ja dúfam,že to bude dobré.ak by náhodou nie,tak treba ísť ďalej,u nás tým ako sa to stále nedarí,už mám pocit,že som alergická už len keď muža zbadám doma,lebo on stále o Tom sníva,a ja som už v koncoch s toho,že mu to neviem dať.neboj koľko krát si večer keď som sama dávam otázku,čo robíme zle,keď sa nám to nedarí.ale už začínam aj ja rezignovať.vidis výsledky mám všetky v poriadku,mužov spermiogram tiež dobrý .a čo s toho máme,no nič.

domig1
4. nov 2020

@majka_3 och... kedy máš ísť opäť na krv?

majka_3
4. nov 2020

@domig1 v piatok

majka_3
4. nov 2020

@mirus11 😩 je to ťažká situácia...

kika123kika
4. nov 2020

@majka_3 och :/ strasne drzim palce potom v odbere ✊🏼 Zajtra tiez budes testovat?

alzbeta162
4. nov 2020

@majka_3 verím že všetko dobre dopadne 🙏 držím ti veľmi prsty ❤️

majka_3
4. nov 2020

@kika123kika áno, skúsim.. Nech viem na com som.. Skusim aj dnes večer, nech porovnám...
Ďakujem 🙏
@alzbeta162 ďakujem ♥️

majka_3
4. nov 2020

@mirus11 mirus a ty si mala aké hcg keď si mala biochemické?

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 prvý krát bolo HCG 29,a druhý krát bolo 39