Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nina004 dakujem 🥰
@kika123kika povedala mi ze podla odberu im vyšlo biochemické 😩
Že preto mam ďalší odber v piatok, či to stúpa
@majka_3 ahaa ale nemysli na zle moja 🙏🏽 Treba verit ze je fazulka na dobrom mieste ❤️ A ze tam aj zostane 🍀
@kika123kika prvý krát som bola na krvnom odbere a zbytočne ma to len vystresovalo... 😔
Ahojte dievčatá, chcem sa spýtať, či ste niektorá boli v Gyncare v Nitre. Ako dlho ste čakali na prvotné vyšetrenie, ak vás tam odporučil gynekológ.
S manželom sa snažíme už takmer dva roky, avšak bezúspešne, ani len ťuk.... mne dr robil HP všetko v poriadku, u endokrinologičky všetko v poriadku. Manžel bol na spermiograme záver normozospermia čiže tiež ok.
Máme výmenný lístok, manžel že ešte aby sme počkali tento cyklus, robila som si aj ovulačné testy, a ovulačné bolesti a aj hlien ma presvedčili že ovulácia prebehla na milion%. Ach som z toho smutná. Už úplne rezignujem s prirodzeným počatím.
@majka_3 nestresuj moja ❤️ Kazdemu inak rastie Hcg 🙂 nemyslim ze ak by to bolo viochemicke ze by ti silnel test.
@paulli skúsenosť s gyncare NR nemám...ale ja som napr. volala do car minulý týždeň a zajtra ideme po cca 3,5roku opäť do centra 🙂
Odporúčanie nemusíš mať žiadne, ani výmenný lístok.
Dva roky je už dosť, skúsila by som to u odborníkov ;)
@aleskandra mne dala dr výmenný lístok na prefuk vajcovodov. No tak tam je krátka čakacia doba. Tak počkáme či sa naaaaahodou nepodarilo, a buduci týzdeň tam zavolám.
Držím palce aby vám všetko dobre dopadlo 🙏🏻
@majka_3 no ahojko moja no co ako si na tom? Robila si si testik? 🙈😊🙏🏽
@kika123kika anoo robila.. Ale nejak som už stratila nádej 😔
@majka_3 Zlatko len tam ten hore vie,čo všetko my prežívame,a častokrát sa aj ja na neho hnevám,prečo nám veru nemôže dopriať,keď tak dlho NATO čakáme,vidíš zober si mňa,ja som behom roka síce ostala 2x tehu,a vždy to dopadlo zle,tak ja už nechápem,čo sa môjmu telu veru nepáči.a u teba to vyzerá tak 50/50,ale ja dúfam,že to bude dobré.ak by náhodou nie,tak treba ísť ďalej,u nás tým ako sa to stále nedarí,už mám pocit,že som alergická už len keď muža zbadám doma,lebo on stále o Tom sníva,a ja som už v koncoch s toho,že mu to neviem dať.neboj koľko krát si večer keď som sama dávam otázku,čo robíme zle,keď sa nám to nedarí.ale už začínam aj ja rezignovať.vidis výsledky mám všetky v poriadku,mužov spermiogram tiež dobrý .a čo s toho máme,no nič.
@majka_3 och :/ strasne drzim palce potom v odbere ✊🏼 Zajtra tiez budes testovat?
@majka_3 verím že všetko dobre dopadne 🙏 držím ti veľmi prsty ❤️
@kika123kika áno, skúsim.. Nech viem na com som.. Skusim aj dnes večer, nech porovnám...
Ďakujem 🙏
@alzbeta162 ďakujem ♥️

@majka_3 no ak pozriem na testy ze len teraz zacinaju tmavnut tak nie 🤷🏼♀️ Nepovedali ti k tomu nic? A testuj ci tmavnu testy no id vcera stmavol 🙏🏽