icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 ty si mala aku hodnotu?

majka_3
4. nov 2020

@mirus11 a to si bola na ktory dpo na krv?
26,6

shellynda
4. nov 2020

@majka_3 ja som mala pri biochem. HCG 48 a po opakovanom odbere, už len 8,ale to aj testy už boli úplne slabučké 😔

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 no to si presne nepamätám,ale bolo to už v čase,keď mi vynechala ms,prvý krát,a druhý krát vôbec netuším,lebo to som mala normálne ms,a po ms som za 4dni začala špiniť,a brucho má bolelo,tak som urobila ovu test,a tam tmavé obe čiarky,tak ale som hneď vedela,že to ovu nebude,lebo ja som mávala veľmi neskoro,veď vieš.a tak som urobila tehu test a ostatné vieš ako to pokračovalo,testy každým dňom začali slabnúť,tak som hneď vedela,čo je vo veci.takze u mňa každé tehu iné.

majka_3
4. nov 2020

@shellynda
@mirus11 preto sa pýtam ze ktorý dpo ste boli keďže mne ma ms prísť až dnes - zajtra. Čiže niesom v štádiu ze by mi ms meskala... Zatiaľ mi to nepridpada ze bledne.....🤷‍♀️

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 mne to skôr príde,že tie testy tmavnu,a dúfam,že u teba to bude iné,ako u mňa.mne tiež tmavli,aj keď som spinila,a nakoniec začali blednut.ale tebe sa to pekne ukazuje,že tmavnu každým dňom.

majka_3
4. nov 2020

@mirus11 🙏🙏🙏🙏 nič iné si neželám...

junyk
4. nov 2020

@majka_3 juuj super test ti krásne tmavne. Ja by som sa na tu teplotu nespoliehala. Nemeraj si ju uz teraz keď si tehu lebo teplotu ovplyvňuje veľmi veľa faktorov a zbytočne ta to stresuje aj malinke. Ja som sa ráno zobudila na to ze som od krytá a ze mi je zima kukám na hodinky a každú chvíľku mi mal zvoniť budík, tak som si teplotu odmerala a krivka bola hneď dole a to mam poovulacnu teplotu. Prikladám to k tomuto... Lebo tento mesiac sme sa nesnažili a teplotoy mali byť vyssie 😉 už nemeraj budeš pokojnejsia

majka_3
4. nov 2020

@junyk áno riadna mi bola zima ráno 🤨 taaak som myslela ze to nebude tým.... Ráno ešte skúsim, teraz to nemôžem nechať tak.. Ak bude hore už merať nebudem ak bude dole tak viem co to značí 😔

junyk
4. nov 2020

@majka_3 presne tak ale ak by náhodou bola aj zajtra taka ešte stále je tam veľa dôvodov prečo mohla klesnúť. Bud kľudná bude všetko ôk 😉✊

majka_3
4. nov 2020

@junyk ďakujem si moc milá ♥️

giuli
4. nov 2020

@majka_3 drz sa moja,nech to dopadne tak ,ako si to zela tvoje ❤

majka_3
4. nov 2020

"večerné". .. Ja budem veriť do poslednej chvíle 🙏♥️

janedoe
4. nov 2020

@majka_3 ja neviem... mne sa zda, ze velmi pekne ti silnie test na to, aby to bolo biochemicke. Podla mna sa len neskor uhniezdilo, alebo ti pomaly stupa HCG, alebo oboje. Verim, ze to bude dobre. Verim 😊

shellynda
4. nov 2020

@majka_3 tak toto je dosť silná čiarka na biochem. si myslím 😍... Silno ti to prajem a verím, že to bude v poriadku 🙏

kika123kika
4. nov 2020

@majka_3 ved ti nadherne silnie testiiiik 🙏🏽🙏🏽🙏🏽 Nechaoem naco hned strasia kks biochemickym a mimoternicivymi a co ja viem cim 🤦🏼‍♀️

janedoe
4. nov 2020

@majka_3 ja som napr. mala pri biochemickom taleto testy. Tam je 13, 14, 15, 16DPO. Postupne slabli a ked som sla na krv, tak uz bolo HCG asi len 2. Tebe to ide presne opacnym smerom 😊

butterfly333
4. nov 2020

@majka_3 waau super to už je krásna čiarka držím palčeky

pet888
4. nov 2020

@majka_3 tak toto vyzera super,drzim palce,nech zajtra teplota opat vyskoci!🙏🏻

majka_3
4. nov 2020

@butterfly333
@janedoe
@kika123kika
@shellynda
@pet888
Ďakujem za vaše úžasné povzbudenie ♥️🍀
Ste úžasné 😘😘😘😘😘😘😘

ereska
4. nov 2020

@majka_3 Majka krásny testiiiiiiik

mirus11
4. nov 2020

@majka_3 tu niet o čom,tu je krásne prosperujúce tehotenstvo.ja ti to hovorím,že tebe testy pekne deň čo deň silnejú.krasa.

nina004
4. nov 2020

@majka_3 Tu už to je krásna čiarka. A z BT si nič nerob. Ona už teraz kľudne môže skákať. Možno je lepšie ju už radšej nemerať a nestresovat sa zbytočne. V piatok to isto dopadne dobre ✊🍀

majka_3
5. nov 2020

Dievčatá.. Som späť v hre 🍀♥️

mirus11
5. nov 2020

@majka_3 jún teším sa s tebou,ja ti to hovorím,že je to tam.ty ideš späť do hry a ja ju pomaly ale isto opúšťam,už ma sem tam aj pobolieva brucho,ale vo c netuším teraz,koľko dňový cyklus budem mať,ale počítam,že v nedeľu,pondelok dorazí ms.

majka_3
5. nov 2020

@mirus11 ďakujem 😊
To už by ti nejak skoro klesala bt nato ze až v nedeľu pondelok neočakávas ms... Držím palce 🤞

shellynda
5. nov 2020

@majka_3 ja som to vedela 😍super zosilnela,všetko bude v poriadku uvidíš 🍀😘

kika123kika
5. nov 2020

@majka_3 no vidis 🥰🥰🥰 nam musis verit lebo my verime ze to tam proste je nie nejakej sestricke co sedi za tel a strasi zeny 🙈 krasne tmavnu testiky ❤️🍀✊🏼

majka_3
5. nov 2020

@kika123kika ach... Ale moja chyba... Ona zavolala a povedala aké je hcg ze ci môžem v piatok prísť na opetovny odber... Ano samozrejme...
Ale nedalo mi to... A zavolala som nazad... Ze co ten výsledok znamená...ze som sa zabudla spýtať... A vtedy mi povedala ze im to ukazuje ako biochemické... Čiže možno keby nevolam nazad... Ani ma len nenápadne rozmýšľať nad tým... Čiže viac menej si môžem zato sama... 🤷‍♀️ Ja len dúfam ze zajtra budu mat lepšie správy pre mňa... 🙏
@shellynda ďakujem 😊 🍀 aj tak ste žije vo mne strach... Aj keď to vyzerá celkom pekne... Mohlo byt uhniezdenie na 10dpi.. Myslíš ze tak by to sedolo aj s hcg?

pet888
5. nov 2020

@majka_3 super spravy,dobre,ze si tomu silno verila!!!Zajtra sa isto dozvies,ze je vsetko na dobrej ceste✊✊✊😊