icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rybkaa
autor
14. okt 2014

@senta_sofia ako to tam vypalujú tak ma napadla zabíjačka a opaľovanie svine 😀 no už nekukám, sťahujem si radšej albumy Kollárovcov do mobilu na upokojenie 😀

zarzisia
14. okt 2014

@ennynka ja viem :D ale pobavilo ma to :D

rybkaa
autor
14. okt 2014

@katkatonkova mne dr. nedala šancu čakať, keďže mi vyšli tak zlé výsledky, že nie je na čo čakať, ale v pohode, dnes som sa už upokojila a už nič nebudem kukať - radšej 😀
@kubisova zatiaľ to vyzerá dosť anovulačne....už sa aj snažíte či ešte čakáte?
@paskolinka nebude to tým otvoreným oblokom počas noci, že bosá spávaš a ti pinda zachládla? 😀 inak, téma sa premenovať nedá a nechcem dráždiť admina 😀

paskolinka
14. okt 2014

@rybkaa ja nespavam bosa a teda prikryta som poriadne. to bude niecim inym, ze vzdy ma to chyti po ovu 😀

mawiya
14. okt 2014

@petra212 grafík ti vyzerá veľmi pekne, kľudne to mohlo byť hniezdenie 😉

kubisova
14. okt 2014

@rybkaa chcem este pockat ako bude tento cyklus na tom.... nevyzera to dobre a ms kedy dojde no to uvidime... 22 idem na konrolu tak som zvedava co sa dozviem..... ale ak bude anovulacny nemusi byt tak stale dalsi moze uz byt ovu vsak

mawiya
14. okt 2014

@ennynka cica ketony sú keď si dehydrovaná. musíš piť čistú nesladenú vodičku. žiadne minerálky a čaje. napríklad zeleny čaj ťa odvodnuje tak isto ako káva. takže vodičku pekne. 🙂 no a teraz čítam, že piješ čistú vodičku, ale že nedostaneš toľko do seba. skús piť každú polhodinku dva deci. dá sa to.

mawiya
14. okt 2014

@rybkaa nedráždi ježa bosou nohou, ani admina zmenami. 😀

ennynka
14. okt 2014

@mawiya ved nic ine ako cistu vodu ani nepijem...kazdy den 2l,ani zeleny caj ani kavu som nikdy nepila...

mawiya
14. okt 2014

@ennynka už som prepísala ten príspevok, lebo som sa nižšie dočítala, že vodičku piješ. 🙂 skús teda nastaviť si v telefone aplikáciu, ja mám takú, že mi to zažblnkoce ako keď niekto ciká. a každú polhodinku mi to žblnkne a ja vtedy pohárik vody pijem. 🙂

senta_sofia
14. okt 2014

@mawiya to fakt je aplikacia na pitie vody? aj na curanie ti to potom zvoni, ci to chodis sama?😀 sraaaaaaaandujem
@rybkaa sak ne temu menit, iba popis temy, ani do toho sa ako zakladatel nedostanes? a vies co, mozu byt radi, ze udrziavame "sledovanost" tejto stranky, ked nas naseru, pojdeme kvakat cez fb a bude

ennynka
14. okt 2014

@mawiya jaaaj moja,v mojom mobile take nebude mozne...ja mam 7rocny mobil 😀 tak si mozem zblnkotat akurat sama 🙂

senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka inak ja ked vidim, ako vypada nasa rychlovarna kanvica po tyzdni pouzivania, tak mam velke obavy, ako vypadam ja zvnutra pri tejto tvrdej vode 😀 to by vysvetlovalo mozno tu vahu, ze mam usadeny vodny kamen 😀

ennynka
14. okt 2014
senta_sofia
14. okt 2014

@ennynka nieco na tom bude, aj ty pijes cistu vodu a priberas 😀

ennynka
14. okt 2014

@senta_sofia no vidis,tak asi tam bude pes zakopany ze priberam 😀 musim prejst na spinavu 🙂

mawiya
14. okt 2014

@senta_sofia mojaa poniektorie už aj na to čúranie potrebujeme :-P myslím vekovo 🙂

mawiya
14. okt 2014

@ennynka no vidiš, a máš návrh na darček pre muža. že potrebuješ nový mobil. len aby ťa neprefíííííkal a nekúpil si nový on a tebe bude pravidelne raz za polhodinku volať 🙂

ennynka
14. okt 2014

@mawiya ja by som uz davno mala kebyze chcem ale ja tymto dotykovym neviem prist na chut...dobre je iba to ze to ma velky displej na fotenie a zobrazovanie fotiek ale inak na nich neviem nicomu prist na chut...ani na net(sak to malicke oproti monitoru na notebooku) a este ked to vsetko naopak sa mi pretaca cele na mobile hocco ked kukam tak ma infarkt ide lapat zeby som to von oknom smarila 🙄 takze ja kym mi tento co mam pojde tak iny ani neuvazujem ze by som mala 😵

mawiya
14. okt 2014

@ennynka ty si ako ja. bola by som najradšej, keby som mala svoj starý pekný ericson. moju malú bordovú tehlu. ale bohužial zomrel. 🙂

adrianaaa32
14. okt 2014

Ahojte zienky, potrebujem vasu odbornu radu.. Mrknite prosiiim na moj graf, som z neho mimo. Tento mesiac mam nejake nizke teploty, vsak to co mam teraz su moje predovu teploty. Nechapem. A este k tomu aj ovu je nejak posunuta o tyzden. Mavam 13-15 den. 😖

rybkaa
autor
14. okt 2014

@mawiya tu appku na pitie vody som mala aj ja,ale to zblnkanie mi slo na nerva 😀 A curat mi z toho trebalo furt jak to bublalo 🙂 vyhodila som to,no teraz dumem,ze tiez malinko pijem a dam si to nazad,lebo zo zaciatku som posluchala ze ic sa nachlipat,potom som uz len brechala na mobil,ze co furt otravuje 🙂

petra212
14. okt 2014

@mawiya
diky, no snáď máš pravdu ...
uvidíme 🙂

khiarka
14. okt 2014

@adrianaaa32 merias teplotu oralne? no ja vidim dva az tri dieliky rozdiel, takze by ta ovulka mohla byt robievas aj ovu testy?

adamnela
14. okt 2014

@rybkaa @mawiya co ste to mali za appku? Dnessom to kukala, ale nic som take nenasla 😒 Ja tiez malo pijem a pripominanie by mi asi aj pomohlo 😉
@adrianaaa32 no ja neviem...A preco si uz potom nerobila ovu testy?

mawiya
14. okt 2014

@adamnela zlatko taký divný názov že "drinking water" - prekvapivo sa to volá 😀 😀

adrianaaa32
14. okt 2014

@khiarka hej, meriam v ustach. Len inokedy mavam po ovu teploty od 36.4 do 36.8. Tak toto je nizko. Tak neviem ci je to v norme alebo nie.
@adamnela nooo, lebo som uz nemala ziadne ☹ . Ale ten posledny co som robila bol skoro uz pozitivny, nieco mu este ale chybalo. Tak myslim ze na dalsi den by uz bol pozitivny. Len uz som nemala aky spravit. A som v Taliansku v alpach, tak nemam kde zhanat testy 😒

chmurkaxy
15. okt 2014

Ahojte baby, neviete,prečo mi FF dáva vždy ovulaciu hneď v deň pozitívneho ovu testu? zatiaľ nemeriam,lebo sa stále kojime a som v noci tqk 7-20krát hore podľa malého požiadaviek,tak by som nesplnila podmienku suvisleho spánku.

adamnela
15. okt 2014

Ahojte kočky moje...
No u mna to akosi skace, nechapem 😒 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela Zeby to mohlo byt sposobene tou Fytosojou, hm?
@adrianaaa32 aha, no skoda, ze si sa nedostala aj k pozitivnemu 😒 Dnes mas aku teplotku?
@mawiya diky, no skusim to mrknut 😉

senta_sofia
15. okt 2014

@adrianaaa32 no ak mavas ovulaciu tak ako pises, tak minimalne mas tento mesiac divny cyklus 😀 to som ti moc pomohla, cooo? ale dlzka lutealnej fazy by mala ostat rovnako dlha, ako zvycajne byva... a podla tych ostatnych priznakov si si ista, ze bola vtedy, ako ju vyznacil FF? lebo testy vidim len negativne, asi si nevystihla vrchol?