Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 ach taaak :/ tak jasne zvedavost je vacsi pan ako my bohuzial 🤷🏼♀️🙈 juj uz sa tesim na zajtrajsi vysledok 🥰🥰🙏🏽
@domig1 drzim palcee, nech sa to po iui podari 😊 my sme sa objednali na konzultaciu, tiez mame v plane inseminaciu, ked sa nedari 😐
@majka_3 áno zatiaľ bez clostilu, ale ovitrelle a progesteron si budem dávať tak ako mi povedia a ďakujem 😊
@kacenuska20 ďakujem 😊 máte aj porobené vyšetrenia, prečo sa nedarí, či vás to len čaká? 😒 My skúsime toto a ak to nevyjde, tak IVF.
@domig1 nemame zatial ziadne vysetrenia, len co bol manzel na spermiogram v juli... Ideme tam prvy krat, tak som sama zvedava... Vobec neviem ako to previeha ani, ale aj sa tesim 🙂 Bodaj by vam iui vyslo 🙏
@kacenuska20 ja keď som išla do centra mala som porobené všetky základné vyšetrenia od mojko dr. Vrátane hyfosov... Keď sme prišli na konzultáciu nebolo treba nič tak hneď navrhla doktorka iui...cize ak sa ti dá a ešte stíhaš do konzultácie, daj si porobiť nejaké vyšetrenia u svojho dr...
@majka_3 zajtra k svojmu idem na folikulometriu... On nejak nerobil ziadne vysetrenia, len mi predpisal clostil a ze ak sa nepodari, mi ho predpise opat, tak som ho brala teraz druhy cyklus.. S manzelom sme sa dohodli ze ked dojde ms, objedname sa na konzultaciu... Tak som nas objednala... 18.11. mame termin... Aaa tak uvidime... Mne tak nevadi ta konzultacia, aspon mi toho povedia viac... A v podstate som nas chcela objednat az na december, len ma to pocas hovoru nenapadlo 🤷♀️
@kacenuska20 tak skus mu zajtra navrhnúť aspoň výter na baktérie ureaplazmu, chlamýdie..... Ak by v centre chceli spraviť hyfosy toto vyšetrenie je dôležité. Čiže aspoň niečo už budeš mať spravené prípade aj krv... Držím palce
@majka_3 super krásne silnejú gratulujem a prajem všetko dobré veľa zdravička.
@majka_3 urcite mu spomeniem, ze som nas tam objednala 🙂
@butterfly333 ďakujem ♥️
@janedoe ano tmavne pekne len tieto testy nemajj vela farbiva 🙂
@majka_3 super krásne koľajnice jej blahoželám tu uz niet o com pochybovať ❤️😍
@majka_3 wooow no tieto su uz kraasne 🥰🥰 drzim palce ✊🏼🙏🏽🍀
@majka_3 naadherny testik, drzim silno palce 🍀🍀🍀❤️
@majka_3 krásne koľajnice 💗💗💗
@majka_3 moja to sú aké nádherné testiky moooc gratulujem a držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘😘😘😘

@majka_3 áno, tiež ma to napadlo, keď som kukla tvoj graf 😊, tak potom aj HCG by bolo v poriadku