Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majka_3 super správa,mňa boli brucho,tak u mňa už nie je o čom.som veľmi sklamaná z tohto môjho tela,všetko možné beriem aj s mužom a nič s toho.uz sa mi nechce ani vôbec testovať,ani merať ani nič sledovať.a najradšej by som od jedu všetko chytila a vyhodila von oknom.uz vidím,že u mňa to normálne nepôjde,a do IUI ísť nechcem,to vôbec nie.ale s teba sa veľmi teším,že je všetko v poriadku.teraz tá kedy dali na ďalšiu kontrolu?
@majka_3 super správa len tak ďalej nech pekne hcg stúpa gratulujem.
@majka_3 oooo super ❤️❤️🥰🥰🥰 my sme to vedeliii 💪🏼🍀 uz teraz len vylozit nohy aby sa tam cervicek veeeelmi zavrtal a prijemne tehulkovanie prajem 🤰🏼🍀✊🏼🙏🏽
@majka_3 jupiiiiii 💝💝 dodalo mi to energiu...my ideme na IUI ďalší cyklus...verím, že bude pre nás opäť úspešný ✊💗
Nech ide všetko ako má Majka !!!
@majka_3 úžasné 💗 a to hcg je krásne vysoké oproti minulemu odberu.. Držím palce
@majka_3 velmi sa tesim, krasna sprava ❤️❤️ uzivaj si uz bez sledovania a hladania priznakov, snad sa kazda jedna k tebe coskoro pridame 😊😊
@edinka25
@kika123kika dakujem, tak snad bude dobre 😊 Dnes som si kupila tu istu znacku, plus na skusku este iny a snad ideme, pomaly, ale isto ku cielu 😊 Aj ked asi pokojna budem, az ked budu kolajnice, alebo budem pocut srdiecko.
@janedoe no vidis lrasna ciarka 🥰 ale poviem ti jedno ja zajtra zacinam 36tt a budem kludna az ked budem malu drzat v naruci 🙈 ale jasne kazdy den je dar ❤️ Drzim palce a prajem bezproblemove tehotenstvo 🤰🏼🍀
@majka_3 super užívaj oddychuj nestresuj aj ked viem podľa seba ze po tých mesiacoch co sa nedarilo potom po potrate si žena nevie tak užívať tehu akoby to išlo len tak ľahko až teraz v 18 tt keď už ma Bambuľka každé ráno privíta na pravej strane brucha som kludnejsia🙂 držím prsty aby to všetko dobre dopadlo ❤️
@majka_3 Majka moc gratulujem 😊 ja to tu potichucky sledujem, kedze nas zrejme caka to iste, tak si mi dala nadej, ze ked nejde normalne, ze by mohlo aspon IUI zabrat. Vy mate toto vytazne po druhom IUI ak sa nemylim. Hyfosy si ako zvladla?Tiez by som mala ist, ale nejako sa neviem odhodlat 😐 kazdy mesiac dufam, ze presne to je ten mesiac, ktory pre nas bude vitazny 🙏🏼 Davnejsie si spominala, ze manzel mal zly spermiogram, aj teraz mu robili kontrolny pred inseminaciou? A este jedna otazka, ty si mala hormony ok? Aj si stimulovala pred IUI? Hlavne, nech ti to len dobre dopadne a dufam, ze sa coskoro aj my ostatne cakatelky pridame do vashu tehu timu ☺️
Ďakujem moc všetkým... Je to úžasný pocit a hlavne prajem ho každej jednej z vás ♥️ každá si to tu zaslúži... Každá jedna.....😘😘😘😘A ďakujem za vašu oporu,ste skvelé... 😊
@anetata ďakujem 😊ano moje druhé a ako som si aj povedala posledné, potom už len prirodzene 😀
Prvy cyklus som mala bez clostylu a ovitrelle... Ale to sme ovu podľa mňa nestihli lebo ja ovu cítim kedy ju mam a mala som ju večer pred iui. Čiže viac menej som vedela ze to nemá šancu podariť sa keďže muž má pomalšie spermie... Ale druhé iui som pýtala clostyl, dúfala som ze keď bude viac folikulov bude väčšia šanca... Ovulaciu som mala hneď po iui.... Muž má slabší spg ale po 5mesiacov bránia vitamínov sa to zlepšilo... Morfológia 3% počet dobry len ta pohyblivosť bola slabšia...na iui vložili 35%motylitu a 27milonv.
Hyfosy nebolia, možno len trosku nepríjemný tlak, možno taka silnejšie ms bolesti... Všetko zvládnutelne pre to šťastie // 😊 hormóny vieš ze ani neviem? Mala som robeny vyter, krv a ja neviem co... Ale hormonálny profil tuším ani nie 🤷♀️
Veľa šťastia 🍀
Ja som vcera bola na folikulometrii a na lavom vajecniku mam 24mm folikul a na pravom 23,6mm... Dufam ze sa nam to podari, ked su dva... aspon jeden 🙏 zajtra by som mala mat asi ovu...
@kacenuska20 to je skvele, ja mám pocit, že stále ovulujem len z jednej strany, každý mesiac, take divne...
@kacenuska20 to by som už dnes večer/ráno poistila

@martinade
@butterfly333
@junyk
@aleskandra
@kacenuska20
@mirus11
@giuli
@kika123kika
@shellynda
@alzbeta162
@pet888