icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domig1
7. nov 2020

@kacenuska20 BT merias? Mala si teplotu ešte nízku? Keď včera taky veľký folikul..že či nemáš ovu už dnes..

majka_3
Autor odpoveď zmazal
butterfly333
7. nov 2020

@majka_3 môžem poprosiť?

kacenuska20
7. nov 2020

@domig1 Aj ja som bola prekvapena, ze mam na oboch vajecnikoch... Dr povedal ze by sa mohli aj dvojicky podarit (nebranili by sme sa tomu).. Minuly mesiac som mala na pravom folikul 25mm na 12dc... Vcera som bola 13dc. Urcite to poistime, aj BT meriam ale tento cyklus mi pride divna.. Nejak rozskakana... No meriam len druhy mesiac, tak tomu este uplne nerozumiem

domig1
7. nov 2020

@kacenuska20 tak ak pôjde zajtra nižšie tak to bude asi deň D 😁 zdá sa mi celkom vysoká, ale to je individuálne...doktor sa vyjadril, kedy by ste mali?

kacenuska20
7. nov 2020

@domig1 no snad uz bude 😁... Dr povedal ze dnes alebo zajtra

mirus11
7. nov 2020

@majka_3 moja tak ja už dnes začínam špiniť,teplota klesla,tak je to u mňa jasne,ale som v šoku,že sa LF skrátila na 9 dni,vo je úplne zleeee!!!!!!Čo si mám dať,aby sa mi LF predĺžila?

kacenuska20
7. nov 2020

@mirus11 to mi je luto, verim ze si smutna, ale novy mesiac, nova sanca 🍀

domig1
7. nov 2020

@mirus11 to sa ti upraví podľa mňa, aspoň myslím, že keď si prežila čo si prežila, tak nemôžeš hneď očakávať ukážkový cyklus...

mirus11
7. nov 2020

@domig1 ale ja som mala už jeden cyklus od kedy som o bábo prišla,toto je druhý cyklus a akosi sa mi to skracuje,budem musieť poveriť týmto problemom môjho radcu (myslím gynekológa) 😀

mirus11
7. nov 2020

@kacenuska20 no smutná som,ale už som s tým vysporiadana,ako každý mesiac že nič s toho nie je,a keď sa podarí raz za rok,aj to tak na figu skončí.takze asi tak

kacenuska20
7. nov 2020

@mirus11 no verim ti, ze sklamanie a smutok je to co ta drzi kazdy mesiac ked pride ms... Ja to mam rovnake... Od oktobra minuleho roku sa snazime... A nic... A tak sa nejak vzdy navnadim, ze dalsi mesiac pred nami, mozme skusat... Az tolko nebacim 😐

rosalie1411
7. nov 2020

@kacenuska20 ja by som to na tvojom mieste poistila aj dnes večer aj zajtra večer.. Resp. Aj v pondelok, ak by sa ti nezdalo, že už ovulka bola.. 😊😊 Ale to samozrejme len za predpokladu, že budete mať chuť. Lebo inak to nemá zmysel 😊😊

kacenuska20
7. nov 2020

@rosalie1411 tak chut je stale 😁😁 len aby to aj slo, lebo je to dost... Uvidime aku budem mat BT rano, dost ma teraz pobolieva podbrusko

rosalie1411
7. nov 2020

@kacenuska20 jasne, chápem. 😊😊 Tak držím palce.. 🍀

kacenuska20
7. nov 2020

@rosalie1411 dakujem 🍀🙂

shellynda
8. nov 2020

... tááák dievčatá my už podľa všetkého pôjdeme na to 🤗, je niektorá na tom podobne 😃?

mirus11
8. nov 2020

@shellynda to je super,ja dnes 1DC,takže u mňa zasa nič,už som taká deprimovana s toho,že už nemám náladu na žiadne meranie ani branie žiadnych vitamínov či iných liekov.ale vám žienky prajem veľa snaženia,aby sa vám to čím skôr podarilo.

domig1
8. nov 2020

Baby, bolo vam po ovitrelle do vracania?

milka1988
8. nov 2020

Potrebujem poradiť 🙂 tretí cyklus beriem fytosoju namiesto Clostilu. Ale tento mesiac bol graf zvláštny. Dokonca som nemala ovuláciu ani 16. Teho ako predtým vďaka fytosoji. Appka mi ju označila 19 teho ale to podľa mňa nie je dobré zaznačené lebo az tak pred troma dňami som mala kúsok viac toho plodneho hlienu a už ma aj začali bolieť prsia ako ma vždy po ovulacii začnú bolieť.
Prv som myslela ze to bude anovulacny cyklus. Cize ma prekvapili tie vyššie teploty
No ale celkovo sa od toho 19 teho držali dosť nízko. Poto. Zrazu skok hore včera zase dole dnes zase hore. Nebude to predsa anovulak alebo nejaký celý divný cyklus?
Neviem ako si ho mam vysvetliť 🙂
Ešte doplním ze vdaka fytosoji sa mi skrátil cyklus z 35 dnoveho na 30 a ovulacia z 20 na 16 ty deň.

shellynda
8. nov 2020

@mirus11 jój moja, dobre ja poznám tieto prvé dni MS🙉😔, ale neboj, ja verím, že aj my ostatné sa nakoniec dočkáme🙏, len nám to trošku dlhšie trvá 💗

shellynda
8. nov 2020

@milka1988 nemyslím, že je to anovulák, ide teplota hore a ja osobne by som už isto robila test 🙈, keď sa to tu už tak pekne rozbehlo s pozitívnymi testami 😍

rosalie1411
8. nov 2020

@shellynda ja možno tiež.. Aj keď takýto čudný graf som ešte nemala.. Plodný hlien bol už 13dc, ale Dr. Na folikulometriu na 14dc povedala, že nevidí dominantný folikul.. Takže som zvedavá ci ovulka bude alebo to bude anovulak.. Bežne mávam ovulku tak 17-20dc..

@mirus11, tiež poznám takéto stavy.. A ešte horšie po potratoch, keď to síce vyjde, ale potom prídeš o bábätko.. Neviem, prečo sa nám to takto deje.. Už nás tu ostalo len pár, ale verím, že každá jedna sa skôr či neskôr dočkáme.. 😊

kacenuska20
8. nov 2020

@shellynda ja som mala ovulku zrejme vcera, tak to mame takmer rovnake 😁

kacenuska20
8. nov 2020

@mirus11 snad ta to co najskor prejde a dostanes chut sa opat snazit.. Drzim palce aby sa nam to vsetkym ostatnym podarilo

rosalie1411
8. nov 2020

@kacenuska20 pridaj graf 😊

Mne v predchádzajúcom príspevku nepridalo graf, tak pridávam.

milka1988
8. nov 2020

@shellynda ej co si ziadny test 😃 naposledy sme mali sex toho 17 teho takze ak ovulacia prebehla az tak ako som mala hlien tak neexistuje aby vyšiel 🙂 podla mna ms mi pride do par dni 🙂 ak nie urobím teat

shellynda
8. nov 2020

@rosalie1411 tak verím, že anovulák to nebude... Dnes pekný pokles a zajtra krásny výskok 🙏a ideme na to, držím nám palce 🍀

shellynda
8. nov 2020

@kacenuska20 nóóó super, tak ideme na to spolu 😍

kacenuska20
8. nov 2020

@rosalie1411 vyskocila oproti vcerajsej, tak asi bola vcera...

@shellynda veru, drzim nam palce 🍀