Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domig1 nie vôbec...uplna pohoda po ovitrelle 🙂
@domig1 drzim palce, nech sa to podari 😊😊✊
@kacenuska20 joj bodaj by, ďakujem 🤗
Babulky potrebujem poradit 😊 spinim asi od 7dpo hnedo a len pri samovysetreni (na intimku vobec)...14dpo test negat, spinenie plus krv na prste,vlozka biela ako ten test..dnes 15dpo teplota hore spinenie ustava...mozem ratat vcerajsok za 1Dc? Dost by sa mi to hodilo ak chcem et stihnut pred vianocami..buduci (tento) cyklus zacinam s progesteronom a po ms ideme na stimulku...no včul som zmagorena 😲
@domig1 Držím prsty. Ovu počká a snáď o pár dní tu budú aj tvoje // 🙂
@luckynko44 Ja by som ten včerajšok za prvý DC nerátala ak dnes ešte teplota stúpla a vložka je biela. Možno len zmagorené hormóny boli včera.
@nina004 😲 joj svyhne ma...dnes je 2 den co meska...asi mam stres abo co 🙄
@luckynko44 a test si skúšala dnes?
@nina004 nie dnes nie...nemyslim zeby som tam nieco nasla,to som uz vzdala akosi
@nina004 skor sa bojim ze mi nenarastla sliznica..nvm z akych pricin..dokonca som kvoli nej pila alchemilku 🙄
Ahojte,presla som na IOS z Androidu a hladam podobnu aplikaciu ako som mala ovuview,nieco prehladne,zrozumitelne,kde si viem robit aj grafy.fertility.f neprichadza do uvahy😊mate nieco osvedcene? dakujem
@luckynko44 Môžu to byť aj splašené hormóny alebo aj psychika,keď sa už tešíte na stimuláciu.A už si mala predtým niekedy nízku sliznicu?
@nina004 no pred iui co robili na 12dc som mala tak 5-6mm brala som vtedy estrofem..tento cyklus som obsolutne bez hormonov...nic no..vsak nejak bude...do konca roka to zrejme uz nestiham.
@domig1 tiež držím palce.. Tfuj, tfuj, tfuj 🍀
@zabka1987 do 14 DPO nič nie je stratené.. A niekedy ani potom, záleží od uhniezdenia..ale teploty máš pekne 😊
@luckynko44 ahoj, ja by som to tiež nepovažoval za 1dc.. 1 DC je až od reálneho krvácania.. Ani spinenie sa neráta. Neboj, bude ako ma byt..
A možno ešte aj tehotenský vyjde pozitívne 😊😊
@rosalie1411 a ciste teoreticky ak krvacanie nebude? 🤣 lebo uz to tak moc nevyzera...mudrejsia budem buduci tyzden,len zasnem co to moje bodycko zase vystraja hh....a dakujeem za odpoved 😘 potrebujem vase nazory
@luckynko44 zlatko 😍špinenie nie je MS, takže MS to nebude, ááále aby to nebolo niečo iné 😉, lebo sa to tu krásne rozbehlo s pozitívnymi testami😘... Ak ti nemeškáva, tak by som urobila test 🍀
@shellynda 😘😘😘ty si take slnko...daj boh..ale budme realisti 😊🌷
@luckynko44 no a možno práve teraz to bude to prave orechové... Takže zajtra ráno čakáme testik 😊😊
@luckynko44 💗💗💗
@luckynko44 to nemáš určite 1dc . Spinenie môže byť kľudne aj z trhu .

@milka1988 ale ak by bola toho 19 tého podľa appky, tak by ste to stihli parádne 🙈😃...