icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

shellynda
8. nov 2020

@milka1988 ale ak by bola toho 19 tého podľa appky, tak by ste to stihli parádne 🙈😃...

milka1988
8. nov 2020

@shellynda kiezby ale nechali sme to tak uz lebo nas to velmi frustrovalo 🙂 ze na to len myslime stale takze sme tak trocha "rezignovali" ze to budem iba merať teploty aby som sa naucila viac o mojom cykle a nebudeme sa riadiť tým kedy je ovulácia 🙂

nina004
8. nov 2020

@domig1 Mne teda po ňom určite zle nebolo.

domig1
8. nov 2020

@nina004 už je lepšie, ale ráno som si myslela, že sa dovraciam...tak mi to prišlo tak, že či to z toho nebude keď som to večer pichla

aleskandra
8. nov 2020

@domig1 nie vôbec...uplna pohoda po ovitrelle 🙂

janedoe
8. nov 2020

@naty1987 dakujem 😊 Veru kazda si to zasluzime a verim, ze kazda sa casom docka svojich // 😊

zabka1987
8. nov 2020

Baby čo meriate dlhšie 🤔😁 otázka na vás . Myslíte ,že keby som tehu už určite ukáže test ? Ono nárokom som chcela viac dní pred ovu ale asi to už bolo veľa ,že 😁

domig1
8. nov 2020

Zajtra IUI, dúfam, že si ovulacia počká na zajtra..

kacenuska20
8. nov 2020

@domig1 drzim palce, nech sa to podari 😊😊✊

domig1
8. nov 2020

@kacenuska20 joj bodaj by, ďakujem 🤗

luckynko44
8. nov 2020

Babulky potrebujem poradit 😊 spinim asi od 7dpo hnedo a len pri samovysetreni (na intimku vobec)...14dpo test negat, spinenie plus krv na prste,vlozka biela ako ten test..dnes 15dpo teplota hore spinenie ustava...mozem ratat vcerajsok za 1Dc? Dost by sa mi to hodilo ak chcem et stihnut pred vianocami..buduci (tento) cyklus zacinam s progesteronom a po ms ideme na stimulku...no včul som zmagorena 😲

nina004
8. nov 2020

@domig1 Držím prsty. Ovu počká a snáď o pár dní tu budú aj tvoje // 🙂

@luckynko44 Ja by som ten včerajšok za prvý DC nerátala ak dnes ešte teplota stúpla a vložka je biela. Možno len zmagorené hormóny boli včera.

luckynko44
8. nov 2020

@nina004 😲 joj svyhne ma...dnes je 2 den co meska...asi mam stres abo co 🙄

nina004
8. nov 2020

@luckynko44 a test si skúšala dnes?

luckynko44
8. nov 2020

@nina004 nie dnes nie...nemyslim zeby som tam nieco nasla,to som uz vzdala akosi

luckynko44
8. nov 2020

@nina004 skor sa bojim ze mi nenarastla sliznica..nvm z akych pricin..dokonca som kvoli nej pila alchemilku 🙄

edinka25
8. nov 2020

Ahojte,presla som na IOS z Androidu a hladam podobnu aplikaciu ako som mala ovuview,nieco prehladne,zrozumitelne,kde si viem robit aj grafy.fertility.f neprichadza do uvahy😊mate nieco osvedcene? dakujem

nina004
8. nov 2020

@luckynko44 Môžu to byť aj splašené hormóny alebo aj psychika,keď sa už tešíte na stimuláciu.A už si mala predtým niekedy nízku sliznicu?

luckynko44
8. nov 2020

@nina004 no pred iui co robili na 12dc som mala tak 5-6mm brala som vtedy estrofem..tento cyklus som obsolutne bez hormonov...nic no..vsak nejak bude...do konca roka to zrejme uz nestiham.

rosalie1411
8. nov 2020

@domig1 tiež držím palce.. Tfuj, tfuj, tfuj 🍀

rosalie1411
8. nov 2020

@zabka1987 do 14 DPO nič nie je stratené.. A niekedy ani potom, záleží od uhniezdenia..ale teploty máš pekne 😊

rosalie1411
8. nov 2020

@luckynko44 ahoj, ja by som to tiež nepovažoval za 1dc.. 1 DC je až od reálneho krvácania.. Ani spinenie sa neráta. Neboj, bude ako ma byt..
A možno ešte aj tehotenský vyjde pozitívne 😊😊

luckynko44
8. nov 2020

@rosalie1411 a ciste teoreticky ak krvacanie nebude? 🤣 lebo uz to tak moc nevyzera...mudrejsia budem buduci tyzden,len zasnem co to moje bodycko zase vystraja hh....a dakujeem za odpoved 😘 potrebujem vase nazory

shellynda
8. nov 2020

@luckynko44 zlatko 😍špinenie nie je MS, takže MS to nebude, ááále aby to nebolo niečo iné 😉, lebo sa to tu krásne rozbehlo s pozitívnymi testami😘... Ak ti nemeškáva, tak by som urobila test 🍀

luckynko44
8. nov 2020

@shellynda 😘😘😘ty si take slnko...daj boh..ale budme realisti 😊🌷

rosalie1411
8. nov 2020

@luckynko44 no a možno práve teraz to bude to prave orechové... Takže zajtra ráno čakáme testik 😊😊

shellynda
8. nov 2020

@luckynko44 💗💗💗

zabka1987
8. nov 2020

@luckynko44 to nemáš určite 1dc . Spinenie môže byť kľudne aj z trhu .

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 ocuvaj,ale vam sa aj minule podarilo viac dni pred ovu. Ci?

zabka1987
8. nov 2020

@kakatulik kedy myslíš ? Ale áno , s niektorým sa nám podarilo 😁🤔 no teraz je to už asi veľa dní . Bežne mávam ovu 14dc tak som to dosť zle odhadla lebo bol to zámer . 11dpo večer sex a 16dpo ráno ovu . No uvidím ,ráno test nič neukázal