icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 Asi myslis 11DC nie DPO....a preco tykto zamer....no ja si to pamatam. Myslim s tym poslednym to takto bolo...neviem preco,ale zapamatala som si to. A tiez myslim ze 5dni pred ovu🙂

zabka1987
8. nov 2020

@kakatulik prepáč áno , DC ❤️ posledný nie , ale pred tým tehu , tuším . No dodnes nemám papiere z pôrodu 😭 takže neviem ,či bol chlapček alebo dievčatko a nechcem sa už teraz do toho vŕtať . Som rada ,že to neriešim . Ale podľa odberu vody to mal byť chlapec no podľa utz u 3 dr dievča tak no ktovie .

rosalie1411
8. nov 2020

@zabka1987 jaaaj, som nepochopila.. Vy sa zámerne snažíte len niekoľko dní pred ovu? Chcete dievčatko? 🙂 bohvie ci to tak ozaj funguje..

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 no pozri si ten graf z tej doby, Ja som nieco hladala,ale uz neviem kedy to bolo a ndabila som na tvoj prispevok a tam si niekomu pisala,ze sa vam podarilo 5dni pred. Ale ak to vtedy nedopadlo dobre, uz sa k tomu nevracaj, Posledny bol tusim chalan vsak?

zabka1987
8. nov 2020

@rosalie1411 áno ,áno 😊 ale tak možno to ani neovplyvnim a u mňa je to také s otehotnením . Aj v auguste biochemické a už som mala celkom pekne čiarky .
@kakatulik no môže to byť , s niektorým som určite viac dní pred ovu to viem aké posledny to nebol 😁 ono ja mám pocit ,že tu babu neotehotniem ,teda velakrat som mala biochemicke , ktovie čím to je či nie práve vtedy keď baba . Ale na genetike mi vyšli všetko v poriadku úplne a robili mi ju 2x . Ale ak teraz neotehotniem už nevadí ,už to nejdem riešiť asi . Sú mi asi súdený len chlapci no nedalo mi ,som chcela ešte skúsiť 😊

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 podari sa urcite a ak nie aj chlapi su ludia🙂Toto povedala doktorka mojej sestre🙂

zabka1987
8. nov 2020

@kakatulik ale určite budem spokojná aj vtedy ,to je jasné ❤️ moji maznáčikovia sú 😁 ❤️ idú snáď aspoň vnučky 💗

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 ale ved tam mams aj jedno dievcatko....krasni su vsetci❤

domig1
8. nov 2020

Waaa 😁 s napätím som ho išla robiť 21,30, ale našťastie je ešte silnejší ako poobede, tak verím, že to IUI nám dobre načasovali 😌

zabka1987
8. nov 2020

@kakatulik nemám len chlapcov 😂 čo mi akože nevadí fakt ,no prijala by som aj jedno dievčatko aspoň

rosalie1411
8. nov 2020

@zabka1987 1no možno na tom niečo pravdy bude, že sa vždy podaria chlapci.. Ale to nevadí, hlavne aby boli zdraví 😊😊

kakatulik
8. nov 2020

@zabka1987 ten naľavo vyzerá ako dievča . To by som ho asi urazila😁

nina004
9. nov 2020

@domig1 Veľmi držím ✊ 🙂

zabka1987
9. nov 2020

@kakatulik jediný na mňa 😁 ale áno ,on má také pekné črty 😁 a ešte hnedú pokožku má po mojom otcovi 😁

pet888
9. nov 2020

@luckynko44 ms by mala prist,ked klesnu teploty v dosledku znizenia hladiny hormonov.Ak to bude stale takto vysoko,tak to vyzera nadejne;)

shellynda
9. nov 2020

@luckynko44 tak čo dnes teplota zlatko, drží sa ti stále hore 😍?

mirus11
9. nov 2020

@shellynda a ty ako graf?

luckynko44
9. nov 2020

@pet888
@shellynda 😞 som zufala..ked pptrebujem aby prisla tak nic....prestala som aj spinit...citim trolinku prsia na dotyk z boku inak nic. Nemam dobry pocit z toho

shellynda
9. nov 2020

@mirus11 ja už mám práve po ovu😊, tak teraz už len čakať ako to dopadne 😍🙏

mirus11
9. nov 2020

@luckynko44 a test si neskúšala?lebo máš pekné teploty

mirus11
9. nov 2020

@shellynda jej ty máš vždy aký pekný výstup po ovulke.

luckynko44
9. nov 2020

@mirus11 nie..ocikam ho zajtra..ale v sobotu bol negativ takze neverim uz

domig1
9. nov 2020

@luckynko44 ahojky, si opäť po IUI? 🙂

shellynda
9. nov 2020

@mirus11 to áno, ale potom nič s toho 😔, ale raz sa dúfam podarí 🙏

shellynda
9. nov 2020

@luckynko44 júúúj ale ťa to naťahuje 😔, toto čakanie, ako to dopadne, je vždy najhoršie. Ja by som nevydržala netestovať 🙈

luckynko44
9. nov 2020

@domig1 ahoj..nie nie uz mam tri neuspesne za sebou..stacilo 🤣....ale teba nech to neodradza velmi drzim palcekyyy ❤
@shellynda ja netestujem lebo uz tych sklamani je na mna moc...bude ako ma byt 😘 ..no natahuje ma to poriadne 😁

majka_3
9. nov 2020

Ahoj baby, tak dnes 20dpi 😊 3/4 roka som mala tento test v sufliku.... A konečne prišla ta správna chvíľa ♥️

majka_3
9. nov 2020

@domig1 ahooj. No coo ako.. Teplota ostala dole? Už máš po?
Veľa držím palce 😊

kika123kika
9. nov 2020

@majka_3 kraasa 🥰❤️ Ako sa citis? 🙂

majka_3
9. nov 2020

@kika123kika vieš čo dobre... Doteraz som mala také malé občasné bolesti podbruška... Ale včera večer a dnes sa to nejak znásobílo... Neviem co to 🙃 snáď len nejaké rozťahovanie...