Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kika123kika noo viem, už som to zazila 2x aleee naposledy pred 7rokmi, čo už je dávno.. Čiže každá takáto bolesť ma vystraši 😊 a ci mi je zle? Ani neviem.. Pri prvých dvoch tehu mi nebolo vôbec nič, ale teraz občas mám pocit ťažoby, občas ako keby ma žalúdok boli, alebo cítim hlad ale nemôžem sa najesť... Ale všetko tak jemne... Žiadny extrém 😊
A ty ako sa cítiš. Už odpocitavas posledné dni co 😊
@majka_3 nádherné moja moooc držím palčeky nech všetko dobre dopadne 😘😘😘
@majka_3 no sak jasne ze sa zena zlakne hocjakej bolesti pichnutia a tak 🙂 no tak drzim palce aby ti ani teraz nebolo zle 🙂 ja som taka stastna ze som ani len raz nezvracala 🙂 ja fakt litujem tie co zvracaju aj niekolko tyzdnov ja by som umrela 🙈a na prve sono kedy? Ja sa citim okej zacala som pit uz ostruzinu a alcjemilku tak snad daco pomozu 🙂 kosti to uz ani nehovorim ani spanok 😂 uz cakam na ten velky den 🙂 a oddychujem viac menej uz som so vsetkym nachystana okrem postielky 🙂 len take domace prace 🙂 mame este mesiac ale ked si to tak vezmemm moze to prist uz kedykolvek 🙂 vo stvrtok velke sono tak konecne sa dozviem kolko ma baculka g 😬 zatial sme vela nepribrali len 12kg to je ja si myslim pohoda jahoda 🙂
@kika123kika to je úžasné 12kg 😊 tak veľa šťastia a oddychuj ešte kým môžeš 😀
Prvé sono mam 23ho.. Ešte dlhé dva týždne... 🙃
@luckynko44 no vysoke teploty po ovu aj po termine ms moze byt len dobre znamenie.To ze test bol v sobotu negativny,neznamena,ze nemoze byt dnes inak🙂
@domig1 tfuj tfuj...musis verit 😘 silno tiskam prsty
@luckynko44 ďakujem 🙂
@majka_3 oligoteratozoospermia ale dnes zaznelo aj oligoasteno, neviem presne povedať, konc. 7mil/ml, motilita 50%, vraveli mi, že je to na IVF, ale tak že aspoň to skúsime..
@nika1930 boli sme v GynFiv ZA, mužovi spravili spg, obom základne vyšetrenia z krvi a mne stery, potom hyfosy, či mám priechodné vajcovody, mužovi mioxsys test, či mu neškodia antioxidanty- céčko, zinok,... (zistilo sa, že škodia, tak sme ich vysadili) 🙂 andrologiu mu zrušili kvôli korone, tak ešte aj to mal absolvovať (inde), to sa musíme preobjednat ešte 🙂
@kika123kika moja.zlata super 12kg je krása 😍😍takže už máš všetko skoro??? a inam ti závidím ze ti niiic nebolo celé tehu to ja som asi vracala aj za teba lebo mňa to drzalo od 6tt do 18tt🙈🙈🙈🙈takže hrôza preto som aj schudla a teraz mam nejaké 4kg navrch inak mám všetko hotove už len kočík ideme objednať a riešime farbu😁😁😁 keďže chalani chcú červený a ja hnedý 😁😁😁
Ty len pekne cajikuj a užívaj si posledné chvíle aj keď o užívaní to je len ďaleká reč keďže to sa už ani neda cooo😁🙈🙈🙈🙈
@majka_3 neboj nič tie dva týždne prejdú rychlo a budeš vidieť drobatko malikinke len sa.pekne šetri
@naty1987 no sak pockaj co budem mat do konca 😂 teraz nejako na mna za tyzdne slo 1kg tak snad nebude mag mala 5kg 😂😂🙏🏽 No tak to vracanie vibec nezavidim 🥺 ale ked tak pozri sj tu lepsie stranku zatial len 4kg hore s uz si za polovicou 🙈cize podla mna nepriberies vela max tych 10kg mozno ani to nie 🙂 no kocik mame tento isty bebetto lucu a zatial sa ki teda velmi paci 👌 my sme kupili tento zeleny 🙂 ja milujem tuto farbu a drahy tak isto je polovnik 😜 a inak farba u teba oba su krasne ☺️ Cerveny je taky ci nevidis kazdy den no a hnedy je taky neutralny cize nech uz sa rozhodnete akokolvek ba su krasne 👌 no sak uzivam 😅 ako vidis aj teraz tvrdo spim 😂😂 drahy chrape asi ho udusim 🤷🏼♀️🙈 som ho aj nahrala aby som mu ukazala ako ma on necha spat nerusene 😂

@majka_3 jasne to k tomu patri 🙂 ja som takto na zaciatku kazdu chvilu behala na wc co som mala pocit ze mi prisla ms 🙈😂 potom to zmizne a su tyzdne kedy sa vratia take tie bolesti podnruska potom nic potom zase 🙂 no a teraz uz chodim ako invalid co ma bolia vsetky kosti 😬 uz sa to zacina rozbiehat si myslim 🙂 a zle ti nieje?