Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luckynko44 no čo 💗moje, ako dnes teplota🤗?
@shellynda dobre ranko...no nic...padla do zabudnutia 😁 36,51 nic z toho..tento rok sa mojich paliciek uz nedozijem...🙂nevadi,ideme dalej
@kacenuska20
@rosalie1411 tak ako dievčatá dnes 🤗, stúpla teplota?
@luckynko44 jáááj, tak som myslela, že pôjde hore 😔. To čakanie na // človeka ubíja hrozne
@shellynda raz sa dockam aj ja,urcite 😉😘
@luckynko44 tak to je jasné, o tom vôbec nepochybujem💗😘
@shellynda ahooj, jasnee.. V nedelu stupla, vcera klesla (ale nie az na predovulacnu) a dnes je vyssie opat... A ty ako? 🙂
@kika123kika jeeeej tak mame rovnake kočíky 😁😁😁😁 ja som sa zamilovala do neho hneď ako som ho videla a vyhovuje mi aj s parametrami aj cenovo takže za mna top kočík pokiaľ si niekto nepotrpi na nejaké špeciálne znacky....
Chápanie ti nezavidim😁😁😁 janspm túto noc akosi nevedela spať hrozne sa mi otočila hlava cítila som sa ako na kolotoci a stále mi ten stav trvá 🤦♀️
@majka_3 no ako ti je???a ešte stále testujes???
@zabka1987 skús testik niekomu ukáže až neskôr držím silno palce lebo bt máš skvelý 🙏🙏🙏
@domig1 áno aj som vkladala aj merala... Nemala som o moc väčšiu teplotu... Čiže kľudne... 😊
@naty1987 ako? No v pohodke... Občas ani neviem ze som tehu 😊 ale inak dobre mi je 😊 včera som skúsila ten digi ale netestujem každý deň.. Ešte skúsim stredu a piatok... Mam ešte nejaké testy, nech to miniem 😊
@naty1987 veru aj mne sa hned zapacil a hlavne mal dobre recenzie tak verim ze posluzi potom aj pri druhom babatku 🥰😜 no chrapanie :D pozeram aj tu stranku ze ak bude takto chrapat aj ked tu bude s nami malinka a zvykne si tak sa na nic nezobudi 😂😂 no len tazko na to zaspat :D tlak si si zmerala?
@kika123kika to bude asi jedna vyhoda že malinka bude imunna voči zvukom 🤣🤣🤣
Tlak som si nemerala dala som si kávu 2pohare vody a raňajky a ležím už je pomalicky lepšie 😉
@naty1987 tak je dobre 🙂 mne ked je takto divne odmeriam tlak 🙂 a vacsinou je problem s nim no 🙂
@kika123kika áno áno ja mávam vždy nízky tlak len v tehu som ho mala ok a v norme tak mi musel klesnut a už som bola jak opitá 🤣
@shellynda ja neviem veru.. Tento cyklus je nejaký čudný.. Teplota mi zas skočila dole, ale podľa pocitov by som povedala, že ovulka už bola.. Jedine, žeby toto bola druhá, lebo už ozaj neviem.. Alebo anovulacny...
A ty ako?
@kacenuska20 super😍, tak a ideme čakať na //🙏🍀
@rosalie1411 jáj, ale ťa ten graf naťahuje. No dúfam, že anovulačný to nebude a testy si nerobíš?
@shellynda pekný grafik.. 😊 Snáď ti to vyjde 😉
Testy tento cyklus nerobím, zabúdam myslieť na to, že nemám piť vodu, tak som sa na to vyykaslala 😁😁 bude ako bude, nezblaznim sa z toho.. Teraz čakám výsledky z repro imuno, tak som zvedavá aké budú, lebo všetko ostatné je OK.
@rosalie1411 ahoj, kde si bola na reproimuno? Maka si aj odporucanie od gyn?
@andrea_r016 ahoj, v Nitre.. Odporúčanie som mala a aj partner musí mať (od urológa alebo obvodného lekára). Ale skus si preveriť ci aj teraz musíš mat, tuším Dovera a ešte jedna poisťovňa dali vyhlásenie, že pre platia vyšetrenia aj bez výmenného lístka..
@patusss vidim dusika ✊🏼Drzim palce 👌🍀
@kika123kika och, ďakujem. Takže mi nešibe. 🙂
@patusss nie nie nesibe 🙂

@majka_3 dakujem moja 🙂 noo ano prve sona su take ze dlho cakame na ne 🙂 a potom pridu tie kazdy tyzden a tam uz sa ani zene nechce kvoli pripravam tam dole 😂😂 tam uz je to na slepo a sledujem lekara aku grimasu nahodi 😂😂😜 a tam uz zena aj vie ze sa to blizi ku koncu cele 🤷🏼♀️ Takze ako som sa nebala porodu bojim sa bolesti ked to na mna pride 😅