Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patusss aj ja vidím 👻 držím palce
držím palce baby... neuveriteľné, ako ten čas letí.. už sú to vyše 2 roky, čo som sem prispievala aj ja svojimi grafmi a teraz má už syník 18 mesiacov.. prajem Vám nech sa Vám tiež zadarí..
Dobré ránko, teplota hore, niečo sa ružovie... môže to byť kanálik? A k tomu sa mám otázku. Tento rok som mala už dve biochemické, ale keďže obe skončili v 5tt, dohodli sme sa s Dr., že keď sa mi najbližšie bude zdať, že by som mala pozitívny test, mám prísť na krv. Myslíte, že by som mohla ísť už zajtra? Nechce mi spraviť vyšetrenia, kým nemám z krvi potvrdené tehotenstvo (čo chápem...).
@patusss no rysuje sa tam ciarka skus na uplne bielom podklade odfotit 🙂
@patusss no tu krajsie vidiet drzim prsty ✊🏼✊🏼🍀
@zabka1987 drzim palce moja ✊🏼 Ani som nezastrehla ze sa snazite 🥰🙏🏽
@kika123kika ďakujem ❤️ ani nie ,že snažíme 😊😄 chcela som vyskúšať jednu teóriu na dievčatko 😄 ale či to už nebolo dosť dní pred ovu ,no . Myslím.si ,že by to vyšlo len tá teplota má metie
@zabka1987 no teplotu mas velmi peknu ✊🏼Ale skusila by som inu znacku testu ako pise naty 🙂
@kika123kika a ktorý by si ty kúpila ?
@majka_3 áno 😊 ako mne to nevadí ale chcela by som jedno dievčatko ❤️😄
@shellynda tak ty mas krasny graf, ja neviem co tomu mojmu sibe... Raz hore, potom dole 🥴
@zabka1987 mne na 9dpo ukazal krasne mama test 🙂 lady max nola bodov ten mi strasne na prd ukazal a aj pomaly tmavol :/ cize ja som bola veeelmi spokojna s mama testom 👌
@kika123kika ďakujem . Skúsim kúpiť teda ten ešte 😄 len neviem kedy ideme do mesta . Síce veď objednám z netu . Ďakujem
@zabka1987 ďakujem 💗
@kacenuska20 to vôbec nevadí, že ti skáče, ale hlavné je, že sa pekne drží hore 🍀

@patusss aj mne sa tam nieco ruzovie 😊 A na 9dpo celkom slusne 😊 Drzim palce, nech silnie