icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

janedoe
10. nov 2020

@patusss aj mne sa tam nieco ruzovie 😊 A na 9dpo celkom slusne 😊 Drzim palce, nech silnie

majka_3
10. nov 2020

@patusss je taaam... Verím že ráno bude silnejšia 😉

butterfly333
10. nov 2020

@patusss aj ja vidím 👻 držím palce

nina004
10. nov 2020

@patusss Ja by som povedala ,že na 9DPO je čiaročku pekne vidieť. 🙂

andrea_r016
11. nov 2020

Ahojte žienky, chcem sa opýtať či sa Vám stalo pri meraní BT že na 3 dpo ste klesli na predoovulacne teplotu?

alex1212
11. nov 2020

držím palce baby... neuveriteľné, ako ten čas letí.. už sú to vyše 2 roky, čo som sem prispievala aj ja svojimi grafmi a teraz má už syník 18 mesiacov.. prajem Vám nech sa Vám tiež zadarí..

zabka1987
11. nov 2020

Skúsila som test . Vidím niečo ale nič extra to nie je . Na ms sa necítim , no podľa mňa príde

patusss
11. nov 2020

Dobré ránko, teplota hore, niečo sa ružovie... môže to byť kanálik? A k tomu sa mám otázku. Tento rok som mala už dve biochemické, ale keďže obe skončili v 5tt, dohodli sme sa s Dr., že keď sa mi najbližšie bude zdať, že by som mala pozitívny test, mám prísť na krv. Myslíte, že by som mohla ísť už zajtra? Nechce mi spraviť vyšetrenia, kým nemám z krvi potvrdené tehotenstvo (čo chápem...).

kika123kika
11. nov 2020

@patusss no rysuje sa tam ciarka skus na uplne bielom podklade odfotit 🙂

nina004
11. nov 2020

@patusss Ja tam vidím slabučkú ružovú čiarku a graf vyzerá tiež super. Keď už sa ružovie test,tak v krvi už bude tiež zvýšené hcg. Kľudne zajtra choď. On si ťa asi ešte objedná o nejaké ďalšie dva dni aby pozrel aj ako HCG stúpa. Snáď bude všetko tentokrát dobre. Držím prsty 🙂

shellynda
11. nov 2020

Dobré ránko, ja zatiaľ pekne stúpam😊. Dnes už nasadený progesterón, tak už musim len čakať a veriť 🙏

naty1987
11. nov 2020

@patusss juuuj krásne ružová ciarka na 10dpo bomba aj graf máš super len tak dalej nech len silnie 🥰🥰🥰
@zabka1987 graf je kraaasny inu značku testu nemáš????uvidíš čo bude ďalej mne čiarku ukázalo tiež veľmi neskoro
@shellynda kraaasne ideš hore 😀🥰 silno držím palce srdiečko nech je to vytazny graf 😍

zabka1987
11. nov 2020

@naty1987 nie veru 😄 ale kúpim , dnes alebo zajtra pôjdem do mesta . Tu u nás majú len takéto lacné testy 😄 možno kým kúpim aj ms príde . Ale inak pozerala som staré grafy a veru aj mne ukázalo takto neskoro len mini dusik už . Uvidím ,no skôr si myslím že ta ms príde

patusss
11. nov 2020

Posielam na bielom podklade (sranda fotiť potajomky v práci 😁). Asi ešte počkám do zajtra, ak tiež niečo zočím, tak pôjdem. Ďakujem za podporu a držíme si palce 😊

kika123kika
11. nov 2020

@patusss no tu krajsie vidiet drzim prsty ✊🏼✊🏼🍀

kika123kika
11. nov 2020

@zabka1987 drzim palce moja ✊🏼 Ani som nezastrehla ze sa snazite 🥰🙏🏽

zabka1987
11. nov 2020

@kika123kika ďakujem ❤️ ani nie ,že snažíme 😊😄 chcela som vyskúšať jednu teóriu na dievčatko 😄 ale či to už nebolo dosť dní pred ovu ,no . Myslím.si ,že by to vyšlo len tá teplota má metie

majka_3
11. nov 2020

@patusss krásne....super 👌 budeme spolu v julovkach ♥️
Určite sa objednaj hcg bude síce nízke ale zvýšené.... A v pondelok by som dala kontrolný odber 😉 veľmi držím palce... Keď tam budeš určite pýtaj duphaston alebo utrogestan 🤞

majka_3
11. nov 2020

@zabka1987 waaa to vážne máš 4roch chlapov? 😊 Tak tuj tuj... Nech je to dievča 😊

kika123kika
11. nov 2020

@zabka1987 no teplotu mas velmi peknu ✊🏼Ale skusila by som inu znacku testu ako pise naty 🙂

shellynda
11. nov 2020

@naty1987 ďakujem moja 😘po inom ani netúžim a dúfam, že sa už čoskoro pridám k vám tehulkám🙏💗

zabka1987
11. nov 2020

@kika123kika a ktorý by si ty kúpila ?
@majka_3 áno 😊 ako mne to nevadí ale chcela by som jedno dievčatko ❤️😄

zabka1987
11. nov 2020

@shellynda ❤️ určite áno , každá sa určite pridá 💗 držím palce aby to vyšlo čo najskôr

kacenuska20
11. nov 2020

@shellynda tak ty mas krasny graf, ja neviem co tomu mojmu sibe... Raz hore, potom dole 🥴

patusss
11. nov 2020

@majka_3 fakt od včera uvažujem, či si to len nenamýšlam, že tam niečo vidím... Dr. som volala, ale zavolá mi poobede, kvôli korona opatreniam🤦‍♀️ progesterón mám, aspoň to som si vyprosila po druhom biochem. Kiežby to tak naozaj bolo, že by sme mali letné bábätká 😊

zabka1987
11. nov 2020

@patusss nenamyslas , máš pekny dusík už 😊😊

kika123kika
11. nov 2020

@zabka1987 mne na 9dpo ukazal krasne mama test 🙂 lady max nola bodov ten mi strasne na prd ukazal a aj pomaly tmavol :/ cize ja som bola veeelmi spokojna s mama testom 👌

zabka1987
11. nov 2020

@kika123kika ďakujem . Skúsim kúpiť teda ten ešte 😄 len neviem kedy ideme do mesta . Síce veď objednám z netu . Ďakujem

majka_3
11. nov 2020

@patusss neboj dobre to bude 😉 uvidíš... A keď máš progesteron uz len kľud... 🤞 Nenamyšlaš.. 😉 Na 10dpo je úplne super..
Pozri môj 11dpi skoro vôbec nič na vidno...

shellynda
11. nov 2020

@zabka1987 ďakujem 💗
@kacenuska20 to vôbec nevadí, že ti skáče, ale hlavné je, že sa pekne drží hore 🍀