Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@patusss no tu uz naadherne vidiet ze to vyslo 🥰✊🏼🍀 drzim palce daj potom vediet 🍀
Baby, opytam sa aj vas - graf krasny, hlien, teolota hore, ovu testy pozitivne a 7dpo progesteron iba 20 - dok povedal, ze som neovulovala. Beriem duphaston a 9dpo mini spinenie :( ako to je docerta mozne? Mali ste podobny problem? Nasleduju dalsie umele hormony? :(
Ahojte, chcela by som sa poradiť je normálne/bežné že sa mi teplota po ms už 6 deň drží na 36.5? Doteraz, ale meriame len 3. Mesiac, to boli väčšinou nižšie teploty (sem tam vystúpila aj na 36.5 ale má vždy to potom kleslo) a nikdy sa mi to nedržali na jednej teplote tak dlho
@xjakubikovak nemáš graf? Ale na to, že by malo ísť o po ovulacne teploty, sú dosť nízke.. Pred ovulacne máš aké?
@rosalie1411 toto sú pred ovulacne, som týždeň po skončení menštruácie
@xjakubikovak aha, zle som prečítala.. Tak to potom môže byť.. Po ovulacii ti teplota stupne.. A merias bazalnym teplomerom? Lebo píšeš, že máš 36,5.. Ak by si merala bazalnym, mala by si hodnotu na 2 desatinné miesta a tým pádom by tam mohli byt odchýlky v desatinach 😊
Baby,ja zatial grafy nekreslim,ale ak pride ms tak zacnem od decembra..
Ale otazocka..ma zmysel robit si tehu test 6DPO?
@rosalie1411 ďakujem 😊 zatiaľ len obyčajným ale chystám sa kúpiť bazalny
@iamfruity suhlasim, duphaston moze narobit sarapaty, ale nasadila som ho az dva dni po pozitivnom teste a ked teplota vystrelila " pozitivne ". A lekar mi napisal, aby som prisla na krv az po MS , do 11DC. :D ja uz asi nicomu nerozumiem. Ale verim, ze dobre to dopadne a aj nam bude dopriate.. najma po tom vsetkom, cim sme si uz presli ❤
@patusss krasna ciarka 🥰👌
@katcenka vitaj 😊 máš veľmi pekný graf.. Uvidíš ako bude ďalšie dni.. Veľa šťastia 🍀
@patusss neboj niesu to tie iste znacky je to normalne ze je tam rozdiel 🙂 vsetko je ako ma dnes ti budu volat kvoli HCG hodnote vsak? 🙂
@patusss graf máš pekný 😊 a ako píše
@kika123kika nie sú to tie isté testy, preto je dobré testovať jednou značkov... Myslím, že je to v poriadku 😍
@kika123kika
@shellynda
@naty1987 asi máte pravdu, ďakujem za podporu. Inšpirovala som sa @majka_3 a spravila som si porovnanie...

@patusss podla mna to tam je. Ja som na 10 dpo mala naozaj len smuhu. 100x horsiu ako ty. Toto je uz pekna ciarka 😊 Ja som tiez hned volala hematologicke, lebo kvoli 2 potratom a dost vela biochemickych (neviem sa dostat cez 5ty tyzden) som vyfasovala clexane. Tak dufam, ze pomoze 😊 Gynekolog ma objednal az na 28.12. Tak som mu pisala, ci to vazne 🤣 Ale mam doma progesteron, tak pockam no 🤦♀️🤷♀️