icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

senta_sofia
15. okt 2014

@ennynka ty si jak ja, uzivaj si svoj dobry, stary telefon, kym ti ho dieta neokupe vo vani, ako mne maly ten moj... uz to chudak nerozchodil :-/ a tieto nove telefony, sak to je horsie jak s malym deckom, furt aby to clovek krmil = dobijal

ennynka
15. okt 2014

@senta_sofia uzivam len ma obcas napadne ze chudak ktovie ako kratko mi uz len vydrzi ale mozno prekvapi 😵 najviac si uzivam pisanie smsky T9 lebo jak dobem na tom mm dotykovom tak ma slak triafa 😕

paskolinka
15. okt 2014

@ennynka to ja som to vychytala 😉 mam svoju staru 6-rocnu nokiu na jednoduche ukony typu telefonovanie, sms, budik. a ked mi veelmi treba na net alebo fotit, tak na to mam pracovny dotykovy. ale teda uz ma parkrat z neho skoro porazilo 😀

ennynka
15. okt 2014

@paskolinka ja mam sony ericson k800i a nedam nan dopustit od zaciatku co ho mam https://www.google.sk/search?q=sony+ericsson+k8...

paskolinka
15. okt 2014

@ennynka ericsona som mala predtym, taky nejaky horsi model to bol, lebo odmietal fungovat, ked teplota vonku isla do minusu 😀

rybkaa
autor
15. okt 2014

@adrianaaa32 kukam ze si vysadila inifolic, ktory dvíha teploty, tak asi preto mas nizsie 🙂

rybkaa
autor
15. okt 2014

@ennynka mala som podobnu crepinku ako ty a bola som s nim veeeelmi spokojna, ,baterka super, len som sa nechala nalakat na dotykovku a teraz by som sa uz nevedela vratit ku klasike. Mam este jeden zalozny mobil, akoze precovny, ked ten lapim do ruky, tak tukam po displeji a sa divim co nejde, kym mi dojde ze treba pouzit tlacice 🙂 Inak ja som maniak na mobily, menim kazde dva roky s uplynutim viazanosti, aj teraz koncim so starym a uz spekulujem ako obabrem systém, aby mi ponúkli nieco megavyhodne 😀
No uz som sa rozhodla, ze teraz uz menim posledný raz, lebo uz budem mat deti (hadam) a tie mi ho zdemoluju, tak sa neoplati 😀 Uz len naplnit bod druhy - mat detvaky 🙂
@paskolinka a @senta_sofia neda sa menit ani popis témy, to sa da len v skupinach, takze sa budeme stale skryvat len za grafy s nasimi problemami dneska 🙂

adrianaaa32
15. okt 2014

@rybkaa @adamnela @senta_sofia tak kocky dnes idem uz trochu hore konecne. Podla bolesti a hlienu by som povedala ze bola ovu ten 18 alebo 19 den. Tazko povedat. Ale pozitivny si myslim ze by bol ten 18den. Ale vsak to je uz asi jedno 😀
Ten inofolic som veru uz douzivala. Zeby to bolo tym? Uz ma strasi ci aj stitna nie, ked su take nizke teploty. Sibe mi uz z toho 😀

paskolinka
15. okt 2014

@adrianaaa32 asi to netreba velmi riesit, ci nizke ci vysoke, uz sa nam tu stalo, ze pri cca tych istych teplotach sme si jedna mysleli, ze zvysena cinnost stitnej zlazy a ina, ze znizena, len urcite nie normalna... podla toho aky clanok kto precital 😀

adrianaaa32
15. okt 2014

@paskolinka no asi mas pravdu 😉

katkatonkova
15. okt 2014

@paskolinka a mne ked ten moj ortutovy hadzal teploty ze 37,6 po ovu a pred ze 37,4...tak tiez ste ma strasili ze stitna...a ono to bol zly teplomer...teraz sa mi uz teploty ukludnili ked som si kupila novy....

adrianaaa32
15. okt 2014

@katkatonkova takze musim vymenit teplomer 😀

katkatonkova
15. okt 2014

@adrianaaa32 no ja som mala ortutovy a ked som to potom porovnala s dvoma digitalnymi tak mi ten degitalny daval po ovu 36,97 a ortutovy 37,6....tak si vyber a ten druhy digitalny mi daval 36,91

adamnela
15. okt 2014

@adrianaaa32 tak dnes teda pekny vyskok.. 🙂

paskolinka
15. okt 2014

@katkatonkova mne meria ortutovy aj digi cca rovnako. akurat ten digi musim dlhsie drzat v ustach ako je v navode, inak meria menej.

adrianaaa32
15. okt 2014

@adamnela uz to vyzera konecne lepsie. Spadol mi kamen zo srdca 😀

adamnela
15. okt 2014

@adrianaaa32 hej, hej, uz to vyzera lepsie a daslie teploty uz budu normalne hore 🙂 A dufam, ze aj dalsich par mesiacov sa teplota stale bude drzat hore....

katkatonkova
15. okt 2014

@katkatonkova ja som mala povodne 2 ortutove a vybrala som si ten co meria najviac...a tak som aj dopadla....este ze mam digitalny....lebo fakt som si potom myslela ze ked mam taketo vysoke teploty ze mam nieco so stitnou....

adrianaaa32
15. okt 2014

@adamnela joooj kiezby si mala pravdu 😉

rybkaa
autor
15. okt 2014

ahojte baby, tak predoperačné mám za sebou, zdravá som jak ryba, len EGK som mala trochu "rýchlejšie", lebo som vybehla dve poschodia a hneď si líhala, tak som ešte fučala, nestačila som sa ani vydýchať 😀 takže zajtra balím kufor, cez STK som prešla na jednotku 🙂

zarzisia
15. okt 2014

ahojte..... tak ja som sa tu stazovala, ze mam slabu MS a od vcera vecera som mala krce v bruchu riadne-myslela som si, ze to zo smutku, stresu, lebo mi vcera zomrela starka a dnes som uz minula 3 vlozky a bolesti mam stale ufff.

@rybkaa co kontroluju na predoperacnom?

adamnela
15. okt 2014

@rybkaa tak super, ze si ok a nech to uz mas cim skor za sebou...
@zarzisia takze si sa rozbehla naplno ako ma byt, hm? A uprimnu sustrast prajem ☹

adamnela
15. okt 2014

@mawiya vies, ze my sme tu pre Teba a Ty samozrejme pre nas 🙂 Fakt by sa nam patrilo zbuchat nejake "Grafove stretko" 😉 Inak aj okolo mna su ludia, ktori mi praju a ktori, ked spomeniem tretie dietatko, tak mi povedia ci mi sibe, ze sak mam dve, a ze mam chlapca a dievca, ze co spekulujem...A najhorsie na tom je, ze su to blizki ludia. Ale ja som sa obrnila proti takym reciam, myslim si svoje a idem dalej...Tretie dietatko chcem a ked bude budem stastna a ked nie, tak sa s tym uz nejako zmierim. Ale verim v to, ze mi je este sudene jedno babatko, presne tak isto ako Tebe a preto musime ist dalej...Takze hlavu hore a ide sa na to 😉

rybkaa
autor
15. okt 2014

@zarzisia úprimnú sústrasť prajem ☹
no bola som na krv, ekg a také bežné vyšetrenie (či nie som chorá, počúvanie, prehmatanie mandlí a tak - ako keď ideš k obvoďákovi), ešte mi pred operkou spravia anesteziologocké vyšetrenie, tam sa pýtajú na váhu, počet predošlých operácií, prekonané choroby, alergie - aj na lieky, či fajčíš, piješ, droguješ a tak 😀 to je len taký pokec a hop na kozu a ide sa na vec....

rybkaa
autor
15. okt 2014

@adamnela čo to? bude stretko? aj ja sa hlásim 🙂

adamnela
15. okt 2014

@rybkaa no niekde tak v pol ceste by sme sa mohli stretnut a zeby sme sa uz konecne aj videli, nie len takto virtualne plodili 🙂

mawiya
15. okt 2014

@zarzisia moja uprimnú sústrasť. ☹
@rybkaa @adamnela no asi by sme mohli to stretko. tehuľkám napečieme, pooperačným stavom budeme podávať nejaké vitamínové preparáty a budeme ohovárať.
@adamnela vieš proste som sa musela nejako vyrozprávať. to, čo som zažila za tri dni (heh taká sprostá som napísala tam že štyri, normálne som myslela, že je štvrtok) je neuveriteľná ľudská sprostosť. však ja nepotrebujem aby ma mojkali a ľutovali - na to mám muža. ale tešiť sa z nešťastia, kokos, nemám slov. no tak som bola taká vytočená, že som jednoducho musela napísať.

mawiya
15. okt 2014

@rybkaa moja mne až na príjme dali vypísať voľáky dotazník, a tam že váha. tak som zadrbala, že 106 kg. bo však nak mi dajú silnejšiu anestézu. 🙂 a ďaleko k tým kilám nemám. No a na koze na sále si ležím alebo sedoležím a anestéziológ že pani? ale vy nemáte 106 kg. a ja ďakujem, ďakujem, ďakujem, možno som troška zo stresu pochudla. tak sa len usmial a mnou prešiel sladký lúč zadosťučinenia, že si to ten milý anestéziológ všimol. ach. 😀 😀 😀 😀

rybkaa
autor
15. okt 2014

@mawiya
@adamnela neviem o čom vy dve hovoríte, niečo mi ušlo? kto koho ľutuje? mám niekoho zbiť? 🙂

mawiya
15. okt 2014

@rybkaa ty len pekne sa pripravuj na svoj krčok dievka. biť sa budeme potom. 😀 😀